A Megasztár egykori győztesének, akit ma már mindenki Tolvai Renyként ismerhet, megérkezett új klipje, mely a Playdate című számához készült.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: Tolvai Reny — Playdate
2013. május 04. 21:00
2013. május 04. 21:07
A dalt egy csomószor hallottam, de nem tudtam, hogy ő énekli. Nagyon jó lett
2013. május 04. 21:09
Nem magyarul van, 1:24-nél abba is hagytam. Magyar énekes(nő) énekeljen magyarul. Szép ez a nyelv, csak több agy kell az értelmes szöveg írásához.
2013. május 04. 21:11
Nem szimpatikus a nő,szerintem nincsen olyan nagy hangja.Nekem nem tetszik.
2013. május 04. 21:18
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Rossznak nem mondanám, de a jótól nagyon távol van. Számomra. A rádiókban, ha van zsé promozni, arathat. Külföldön is akár, de nem tükröz egyéniséget sem a klip, sem a dal.
2013. május 04. 21:21
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem vagyok rajongója, de ez a dal tetszik és a videoklipben van kreativitás, nem úgy, mint egyes magyar "sztárocskák" klipjeiben. Nekem ez a stílus nem jön be, de benne van legalább van egyediség, de ez a ez a művésznév 'Reny' rühellem, ha valaki y-t ír i helyett.
Amúgy negem nem zavar, sőt örülök neki, hogy nem magyarul énekel, többre fog menni angol dalokkal, ha nemzetközileg is beszeretne futni, emellett jobban válogathat a zenei stílusok között, magyar nem túl dallamos nyelv és nem is népszerű. Így érteni fogja a világ!
Amúgy negem nem zavar, sőt örülök neki, hogy nem magyarul énekel, többre fog menni angol dalokkal, ha nemzetközileg is beszeretne futni, emellett jobban válogathat a zenei stílusok között, magyar nem túl dallamos nyelv és nem is népszerű. Így érteni fogja a világ!
2013. május 04. 21:34
|
tilda0128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.20. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 162363 offline
|
Szerintem pedig pontosan egyéni, és különleges a dal és a klip is, Magyarországon még szokni kell az ilyen különleges videókat, mert igencsak egy kaptafára készülnek. Van két-három rendező, és kevés az ötlet. Maga a dal is a maga keleties hangzásával új szín a sok egyforma stílusú, hangzású dal között.
2013. május 04. 21:37
|
|
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline
|
nekem tetszik
2013. május 04. 21:38
A klipp elég jóra sikerult,hamár a dal semmit mondó.
2013. május 04. 21:41
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
nekem nem tetszik!
2013. május 04. 21:44
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A szám maga nem rossz, szeretem a keleties hangzást, Renynek meg szép hangja van, csak kicsit affektálva beszéli az angolt, plusz elég tucatszám.
A videoklipről csak annyit, hogy nagyon ügyesen lekoppintották Rihanna - Where Have You Been és Christina Aguilera - Not Myself Tonight videóit...
Gratulálok a magyar kliprendezőknek, hogy ezúton sem tudtak semmi ötlettel előállni és ismét azt tették, amihez a magyar ember a legjobban ért - loptak.
A videoklipről csak annyit, hogy nagyon ügyesen lekoppintották Rihanna - Where Have You Been és Christina Aguilera - Not Myself Tonight videóit...
Gratulálok a magyar kliprendezőknek, hogy ezúton sem tudtak semmi ötlettel előállni és ismét azt tették, amihez a magyar ember a legjobban ért - loptak.
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: