Azért ez elég furcsa.Csak úgy nem szoktak elfelejteni valakit levizsgáztatni.És ha Adél tudta,hogy hiányzik egy vizsgája,akkor miért nem szólt még időben? Én nem tudom ott ez hogy működik,de azért ez érdekes.Szerintem csak nem akar most érettségizni és eltolja,ha annyira fontos lenne neki,akkor szólt volna,hogy hiányzik egy vizsgája.Pedig szerintem jobban tenné,ha nem halogatná,mert minél tovább halasztja,annál nehezebb lesz neki letenni az érettségit.Vagy olyan akar lenni,mint Tóth Gabi? Ő is mindig halogatta az érettségit,és azt mondta,hogy majd megcsinálja.Aztán végül a mai napig csak a 8 általánosa van meg neki.De ő tudja,az ő élete.
Bár nem tudom mi igaz ebből,lehet,hogy csak megint nem tudtak mit írni a firkászok,és kitalálták ezt.
Csobot Adél mégsem érettségizik
2013. május 05. 15:14
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
2013. május 05. 16:16
Kifejezetten meglepő.
Amúgy nem, sík hülye a lány, neki is csak a hiperaktív imidzs meg a gyökérkedés megy... Meg sem lepődök. Olyan meg nincs hogy nem lehet elintézni a papírokat, főleg olyannak nem mint Magyarország nagy reménye "Adélka"...
Amúgy nem, sík hülye a lány, neki is csak a hiperaktív imidzs meg a gyökérkedés megy... Meg sem lepődök. Olyan meg nincs hogy nem lehet elintézni a papírokat, főleg olyannak nem mint Magyarország nagy reménye "Adélka"...
2013. május 05. 19:09
Petrawook:
erre most nem tok mit mondani.
Igen én se.
erre most nem tok mit mondani.
Igen én se.
2013. május 05. 21:28
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
Dodóóó egyetértek.
2013. május 05. 21:35
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Most miért bántjátok, szegény Adélt? Nincs elég baja, még ez is? Igen is van ilyen, hogy nem tudják időben elrendezni a papírokat, mert már egy nagyon közeli ismerősöm is járt így!!!!!!!!!!! Amúgy is logikus, hogy nem lehet, mert nézzétek már azt, hogy nem ugyanazon az országon belül ment át másik iskolába, hanem egy teljesen más országban!!! És ha elfelejtették, akkor mi van? Nem Adél tehet erről sem! Mindenki követ el hibát!! Ti nem hibáztatok még ekkorát? Majd fogtok és akkor legalább azok, akik most bántják Adélt, magukba szállnak!! Térjetek már észhez, hogy az egészről semmit sem tehet!!!!
2013. május 06. 10:20
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Én erre az időre kicsit szüneteltettem volna az éneklést, a tanulmányai azok meg fognak maradni, de nem biztos hogy örökké énekes lesz.
2013. május 06. 20:08
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (mirjam33 @ 2013.05.05. 21:35)
Most miért bántjátok, szegény Adélt? Nincs elég baja, még ez is? Igen is van ilyen, hogy nem tudják időben elrendezni a papírokat, mert már egy nagyon közeli ismerősöm is járt így!! Amúgy is logikus, hogy nem lehet, mert nézzétek már azt, hogy nem ugyanazon az országon belül ment át másik iskolába, hanem egy teljesen más országban!!! És ha elfelejtették, akkor mi van? Nem Adél tehet erről sem! Mindenki követ el hibát!! Ti nem hibáztatok még ekkorát? Majd fogtok és akkor legalább azok, akik most bántják Adélt, magukba szállnak!! Térjetek már észhez, hogy az egészről semmit sem tehet!!

Tényleg?
2013. május 06. 20:24
|
|
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1915 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline
|
Amilyen buta, nem is sikerült volna neki. :')
2013. május 08. 17:05
|
flóranekem8 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.14. Hozzászólás: 1544 Csatolások: 2 Azonosító: 187732 offline
|
Menjünk sírni a sarokba. :c
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: