Csobot Adél mégsem érettségizik
2013. május 04. 22:16
|
mirjam333333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.16. Hozzászólás: 1549 Csatolások: 439 Azonosító: 198007 offline
|
Szegény Adél!
Nem lennék a helyében... Kapcsolatban, az érettségi elején, fellépések sorozata közben. Hát nem lehet valami jó helyzet, de Adél, mint mindíg, ebben is csak a pozitívat látja, ami csak a legjobb lehet!
Sajnálom, hogy nem teheti le az érettségit, de szerintem ez jól is jön neki, mert akkor legalább jobban felkészülhet, meg együtt lehet Bencével, foglalkozhat az énekléssel és nem szakad egyszerre minden a nyakába, mert most itt van ez a BRAVO OTTO jelölés is, meg a joy.hu/legtrendibbsztar oldalon a jelölés a díjra is.... Azért sok sikert neki mindenben!!!!!!!!
2013. május 05. 06:51
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Azért így szar lehet hogy ennyit készült és most meg elmarad.De nem hiszem el hogy nem tűnt fel neki ( ha már állitóla a vizsgáztatnak nem) hogy valamiből észült,tanult rá és mégse krdezték tőle ??.Na mind1 ajd legközelebb.
2013. május 05. 07:49
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Elody Ja és neked az, hogy esne ha elfelejtették volna hogy nem vizsgáztattak le? Hülye emberek is vannak -.-"
2013. május 05. 08:34
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
kár h erről lecsúszott de egyszer majd sikerül neki
2013. május 05. 13:57
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nekem is sántít a dolog, mert egy diák mindig tudja, hogy miből hogyan és mikor kéne vizsgáznia. Tudom, mert én is ilyen vagyok - mindig baromira szétszórt, totálisan hebrencs, de az ilyen nagy vizsgákat képtelen vagyok elfelejteni. Szerintem ebben volt némi füllentés és sántítás, hogy egy évvel később érettségizzen, bár nekem tök nyolc.
Magamból kiindulva, jobb, ha előbb túl vagyok rajta, mert egy év múlva még a felére sem tudnék emlékezni, de ő tudja. Amúgy bejelenthették volna az öt tárgyból négyre, mert amúgy ilyesmit is lehet, és max jövőre ment volna el az ötödikre, és kék bizonyítvány helyett egy törzslapja lett volna legfeljebb. Most már erős a gyanú arra, hogy Adélka nem akart idén érettségizni, hiszen annyira vágyálma lett volna, akkor számon tartotta volna azt, hogy miből van meg az osztályozója és miből nincs. Szánalmas emberi képződmény, most erre mit mondjak?XD Tanulni luxus...
2013. május 05. 15:11
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
De engem ez nem érdekel. xDDD
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.

0 felhasználónak tetszik: