Rebecca élő koncertjeivel bizonyítja, hogy van helye a zeneiparban.
Hm? Mit látnak ebben a lányban? Konkrétan egy nagy nulla, hiába erőlködik. Irritáló az egész személye, a hangjáról meg ne is beszéljünk. Az meg, hogy több mint egy millió követője van a Twitteren kit érdekel?
Hm? Mit látnak ebben a lányban? Konkrétan egy nagy nulla, hiába erőlködik. Irritáló az egész személye, a hangjáról meg ne is beszéljünk. Az meg, hogy több mint egy millió követője van a Twitteren kit érdekel?
gondolom háromnegyede kamu, mint Justin Biebernél is.
Most nem azért, de az éneklés?? o.O
És akkor ilyen Rebecca Black és társai miatt az igazi tehetségek vagy eltűnnek, vagy már alapból fel sem tűnnek.
Tény, hogy a Friday óta javult a hangja, de ez még akkor is semmi.
És most nyugodtan mondjátok nekem, hogy "Akkor ítélkezz, ha már letettél valamit az asztalra...". Én bevallom, nem tudok énekelni, de nem is erőltetem, és úgy gondolom, hogy mindenkinek van joga kinyilvánítani a véleményét.
Amúgy 2 "dalát" hallottam, (Friday, My moment) de nekem ez éppen elég volt..
Egyet leszögezek: Soha nem hallottam Rebeca hangját, és biztos vagyok benne, hogy ezzel rengeteg utálója van így... Semmit nem utálok jobban, mint amikor valaki leszidja a másikat, úgy, hogy nem is ismeri, vagy csak azért utálja, mert azt mostanság olyan nagy divat.
Valószínűleg a kommentelők több mint fele meg sem hallgatta a cikkhez hozzácsatolt videót, csupán elolvasott pár mondatot belőle, és leírta, hogy mennyire tehetségtelen ez a lány...
Én bírom a csajt, de nem úgy mint énekes.. Szimpatikus, de ne éneklejen! Mondjuk valamennyire javult a hangja a Friday óta, de akkor sem fogom hallgatni.. ._.
nos,értékelem:
első másodpercek___totális meglepődés-ez ő?
kicsit később___na jó,annyira azért nem nagy csoda
középtájt___végülis a szülei biztos sokat fizettek az énektanároknak
vége___ekkora tapsot nem érdemel