Starity

Patrick Stump

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. május 04. 11:01 #1
- törölt felhasználó -    
Íme egy topik a Fall Out Boy rockzenekar énekese, Patrick Stump számára. Jó szórakozást! laugh.gif

3 felhasználónak tetszik: WWE Dorka, riri17, Elody
2013. május 10. 15:58 #2
WWE Dorka
WWE Dorka
Fallen Angel

Státuszechte liebe
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1143
Csatolások: 99
Azonosító: 177495
Patrick iszonyúan jó énekes. A hangja elképesztő. Nekem a The Phoenix és az I Don't Care tetszik a legjobban. biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Elody
2013. május 18. 20:32 #3
- törölt felhasználó -    
Imádom... Szerelmes vagyok a hangjába. Nem állok neki dicsérni, fantasztikus és kész. A FOB új albuma is nagyon bejön.
2013. június 03. 18:06 #4
- törölt felhasználó -    
Nem hiszem, hogy bárki is el fogja olvasni, mert ha én írok, akkor én kisregény írok, de akkor is leírom, annak ellenére, hogy már több milliószor kifejtettem, mit is jelent ő nekem. Igazából soha nem vágytam olyan példaképekre, akik tökéletesek, és soha nem követtek el semmit, mert mindenki emberből van, és véleményem szerint mindenki megérdemel egy második esélyt. Komolyan mondom, hogy soha nem olyan emberre vágytam példaképként, aki csak azért csinálja amit csinál, mert pénzt kap érte.
Amíg meg nem ismertem egy bő évvel ezelőtt a Fall Out Boy-t, addig azt hittem, ilyen ember nincsen, mármint a zene terén. Nagyon nehéz nekem Patrick-ről beszélni, mert én mindig is (akkor is, ha sokszor nem úgy tűnt/tűnik) egyenlő félként tekintettem a négy srácra, de természetesen egyéni véleményem is van róla. Amióta csak „ismerem” őt mindig egy őszinte, kedved és kimondhatatlanul nagylelkű embert fedeztem fel benne. Nem számított, hogy hogy néz ki, milyen magas, hogy öltözködik, hány kilós, vagy milyen színű a haja, mert én soha nem ezt nézem, és ezután sem azt fogom. Az első daltól kezdve, ami nálam a Thanks For The Memories volt, olyan embernek láttam, aki mentes minden kritikától, mert nem volt soha egy nagypofájú egyéniség, még is a zene volt neki az első. A zene és a rajongók minden előtt. Nem érdekelte, mit mondanak róla, mert ez volt neki a boldogság. Hogy boldoggá tegye a rajongóti a zenéje által, és ezért bármit megtett, és ma is megtesz. Nem érdekelte, mit mondanak, még is volt önkritikája, és mégsem szállt el magától. Mindenki úgy szerette, ahogy volt, őt mégsem láttam százszázalékosan boldognak a bőrében. Nekem soha nem az számított, hogy hogyan néz ki, mert imádni való volt, és szinte szerelmes lettem belé. Nem érdekelt mit gondolnak róla, mert ő az egyik a kevés olyan sztár közül, aki a tehetségével küzdötte fel magát a jéghegy csúcsára, nem pedig a botrányaival, mint a maiak túlnyomó része. Egy olyan ember, aki nem áll meg addig, amíg nem tesz mindenki kedvére, és akit mindenki imád, mert valamilyen módon mindig eléri azt, hogy közel kerülhessen az emberek szívéhez.
Patrick számomra nem csak egyszerű énekes. Sokkal többet jelent annál. Nem tudom szavakba foglalni, hogy milyen ember ő számomra, de azt hiszem az már jelent valamit, ha egy éve az ő által énekelt dalokon zokogom, vagy röhögöm végig magam. Nem tudom, hogy képes rá, de még a legszomorúbb helyzetben is képes felvidítani, mindig képes észhez téríteni, és mikor már ott állok, hogy feladom, akkor önt belém erőt, és segít talpra állni. Nem fogom tudni soha megköszönni neki azt, amit ő adott nekem, és azt az egy Tweet-et sem, ami csak az enyém.
Köszönöm Patrick! Mindent, és hogy a világon vagy nekem... nekünk! heart.gif
3 felhasználónak tetszik: Kazuo, Elody, Kittisz
2013. június 12. 13:28 #5
- törölt felhasználó -    
Még mindig nem tudom szavakkal leírni, mit jelent ő nekem. Még mindig nem.. heart.gif
http://media.tumblr.com/39a5b554b75635b7f3b5253e012de806/tumblr_inline_mo9sfr8YZd1qz4rgp.jpg
2013. július 06. 14:59 #6
- törölt felhasználó -    
Imádom... Iszonyú jó a hangja és imádom azt is hogy több hangszeren tud játszani... Sokat változott de nagyon örülök hogy visszatért a FOB...nagyon jó dalokkal tértek vissza heart.gif
2014. február 18. 20:50 #7
Vircs
Vircs
új tag

StátuszÉrtem én, csak leszarom. ;)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 28
Csatolások: 0
Azonosító: 212546
Számomra ő egy csodás ember aki még ha a bolygó másik oldalán van olyan mintha ismerném pedig nem,hihetetlen mennyit tesz a rajongóiért. heart.gif Nekem ő életem része nélküle most nemtudom mi lenne velem. Szavakba nem nagyon lehet önteni hogy mitérzek iránta,de az biztos hogy teljes szívemből IMÁDOM!! heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif heart.gif
2014. február 19. 15:36 #8
- törölt felhasználó -    
Imádom Patrick-et!!! <333 Ő a világ legédesebb embere!! wub.gif wub.gif wub.gif Plusz még durván szép hangja van *o*!! Bárhol ahol meghallom a hangját, azonnal ott helyben elolvadok! wub.gif http://kepfeltoltes.hu/view/140219/10507_390844184362126_1368285170_n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok