Mindenkit átvert a kamu Bieber
2013. május 04. 19:18
Idézet (DiscoDiva @ 2013.05.04. 17:38)
Ahogyan elnézem, pár utálkozó kedvenceiről igen sok csúnya dolgot lehetne elmondani, mégsem teszem. Akkor nektek miért kell? 
Az én zenész kedvenceimről bizony lehetne mondani akárhány dolgot. Elég csúnyákat. De amíg ők gigasztárokká váltak egy olyan korszakban, ahol nem volt internet, iphone meg youtube, addig Justin a fejlett technika miatt lett ismert és ennyire közkedvelt. Kevés olyan múlt ezredi rockzenész van, aki nem élt keményen a heroinnal és más kábítószerekkel... Plusz, mi elismerjük a hibáikat, amíg a legtöbb belieber szentül hiszi, hogy a kedvence semmit sem tett, mert ők nem így ismerik. Az pedig nem megoldás, ha egyből a másik kedvenceinek hibáival kezdünk el vagdalkozni. Egyébként továbbra sem vagyok utálkozó, nem utálok senkit sem.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 04. 19:37
|
|
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline
|
ugyanmár... most ki vagytok borulva, mert néhány srác hülyült.xd szerintem tök jó poén.
az már másik kérdés, hogy a rajongók milyenek.
de a fake JB nagyon troll volt.
mellesleg szerintem nem hasonlít, de oké....xd
2013. május 04. 19:47
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
na ez most feldobta a napom:DDDDD:D:D
2013. május 04. 19:52
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
Ez erre nem találok szavakat inkább csak NO COMMENT
2013. május 04. 20:57
Ez jó. Elég egy lehúzott gatya és azt gondolják, hogy Justin
Forrás: http://starity.hu/magazin/37695-mindenkit-atvert-a-kamu-bieber/#ixzz2SLsJtDsl
Forrás: http://starity.hu/magazin/37695-mindenkit-atvert-a-kamu-bieber/#ixzz2SLsJtDsl
2013. május 04. 21:30
Idézet (Petrafranczia @ 2013.05.03. 23:14)
ZitaTwilight
Ebből látszik, hogy Bieber rajongói mennyire imádják a kedvencüket. Amit csinálnak, már túlmegy bizonyos határokon. Az értelmetlen sikítozással nem jutnak sehová, csak még jobban maguk alatt vágják a fát. Még ha olyan sztárokról lenne szó, akik elértek is valamit, akkor szemet hunyhatnánk felette, na de hogy "bíbör" megjelenése miatt ekkora cirkuszt csapni? Sajnálom, hogy ilyen könnyen meg lehet a tiniket venni inden hülyeséggel, de a helyzet csak rosszabbodni fog, sajnos. Ez a letolt gatya meg, pff... gratulálok annak, aki kitalálta ezt a felettébb értelmes stílust.
Már nem azér... de Justin azér elég sokmindent elért, amiről temégcsak álmodni se mernél, azért szerintem kicsit erős hogy (már bocs) de egy ilyen kis senki magyar kiscsaj, lenézi Biebert!!
Ebből látszik, hogy Bieber rajongói mennyire imádják a kedvencüket. Amit csinálnak, már túlmegy bizonyos határokon. Az értelmetlen sikítozással nem jutnak sehová, csak még jobban maguk alatt vágják a fát. Még ha olyan sztárokról lenne szó, akik elértek is valamit, akkor szemet hunyhatnánk felette, na de hogy "bíbör" megjelenése miatt ekkora cirkuszt csapni? Sajnálom, hogy ilyen könnyen meg lehet a tiniket venni inden hülyeséggel, de a helyzet csak rosszabbodni fog, sajnos. Ez a letolt gatya meg, pff... gratulálok annak, aki kitalálta ezt a felettébb értelmes stílust.
Már nem azér... de Justin azér elég sokmindent elért, amiről temégcsak álmodni se mernél, azért szerintem kicsit erős hogy (már bocs) de egy ilyen kis senki magyar kiscsaj, lenézi Biebert!!
Már nem azér, de azér te is egy kis senki magyar kiscsaj vagy, vagy csak én tudom rosszul, és emblematikus gitáros, operahangú énekesnő, esetleg a világ legjobb dobosa lennél? Kötve hiszem. Nem merek álmodni róla? Ugyan miről? Arról, hogy nincs magánéletem, követnek mindenhová, a vécén sem hagynak nyugodni, meg miegymás? Köszönöm, én megmaradok senki magyar, mint hogy agyonistenített, kanadai vagy amcsi világsztár legyek.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 04. 22:43
|
|
Robsten913új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.28. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 198913 offline
|
Hát ezt nevezik kész átverésnek.
Amúgy én mint JB utáló 1. ránézésre megmondom,hogy ő nem Justin ezek a nagy belieber-ek. Pff. Fake Justin hát nemtudom ha én fanatikus lennék azért rohadttúl csalódott lettem
volna...
volna...
2013. május 05. 08:53
|
|
Bella11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 0 Azonosító: 176623 offline
|
Még ha hasonlítanának!!Én is BELIEBER vagyok de itthon rögtön levágtam hogy ez nem justin.Most mert le van húzva a gatyája akkor az justin???Úgyértem kimegyek az útcára valakinek így van a gatyája és elkezdek síkítozni????!!De okosok
2013. május 05. 09:27
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
Még ha hasonlítanának!!Én is BELIEBER vagyok de itthon rögtön levágtam hogy ez nem justin.Most mert le van húzva a gatyája akkor az justin???Úgyértem kimegyek az útcára valakinek így van a gatyája és elkezdek síkítozni????!!De okosok biggrin.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/37695-mindenkit-atvert-a-kamu-bieber/#ixzz2SOue8eKk
Igazad van
legalább mi nem kezdünk el sikitani ha vkinek le van húzva a gatyája xd
Forrás: http://starity.hu/magazin/37695-mindenkit-atvert-a-kamu-bieber/#ixzz2SOue8eKk
Igazad van
2013. május 05. 09:57
Hát ez kemény. Szerintem azért annyira nem hasonlítanak. Amúgy meg volt egy ask.fm-s oldal ami kamu volt. Az egyik magyar gyerek feltöltötte ennek a gyereknek a képeit. Biztos jól szórakozott. Amúgy meg szerintem van egy kis hasonlóság de igazatok van, attól mert valaki így öltözik és le van húzva a gatyája attól nem kezdek el sikítozni,hogy ó ott van Justin Bieber.
2013. május 05. 13:03
|
|
I-love-dogvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 100 Csatolások: 0 Azonosító: 200868 offline
|
Hát igen, ők azok akik a kinézetéért és nem a hangjáért szeretink őt! Ez a csávó nem is hasonlít rá bakker. Én undorodom Justintól, de szerintem 60 méterről is felismerném. Sok buzi xD
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.