Mindenkit átvert a kamu Bieber
2013. május 04. 14:21
|
|
BellaSwan5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 201281 offline
|
Nem hasonlít rá.
2013. május 04. 15:01
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
egyáltalán nem hasonlít rá és ez bunkóság volt!
2013. május 04. 15:01
Ezek a nem íromki milyen JB rajongók... Azt sem tudjákkiért rajonganak valóban. Pf. Nevetséges.
2013. május 04. 15:06
|
|
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline
|
Valóban nem hasonlít rá, de szerintem a rajongók nem nagyon látták/figyelték az arcát, mert bennük csak az volt, hogy "Úristen, ő Justin Bieber!". Kétlem, hogy annyira koncentráltak volna a részletekre. Egyébként meg, azért így, hogy takarják, meg elrohan előttük, annyira nem lehet megállapítani, hogy igazi-e vagy csak egy kamu. Na, meg persze az utóbbi szerintem meg sem fordult a fejükben.
De amúgy nagyon jó a videó.
2013. május 04. 15:08
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
szánalmasak ezek a fake "sztárok" és még csak nem is hasonlít JB-re -.-
2013. május 04. 15:16
Lehet, hogy velem van a baj, de én nem találtam ezt viccesnek...
2013. május 04. 15:17
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Nekem tetszik maga az ötlet, vicces volt látni a sok ordibáló, ájuldozó csajt. Talán a leggázabb ebben az egészben, hogy még fel sem képesek ismerni azt a személyt, akiért annyira odáig vannak. Egy olyan fiúval keverték össze a csodálatos Bieber barátunkat, aki nem is annyira hasonlít rá -maximum az igénytelen stílusa és az ismét mindenki számára megtekinthető hátsófele-, és ez minek a jele? Hát annak, hogy nem gondolkodnak, elvakultak és szánalmasak. Azért ha rajongasz valaki iránt, illene felismerni ha 5 méterre áll tőled. Ezt váltja ki (ál)Bieber a tömegből. Sikítozó hiszérikákat. Gratulálok.
Megelőzöm a reklamálásokat: Én továbbra sem utálom Biebert, egyszerűen csak a viselkedése számomra elfogadhatatlan és a személye semmitmondó. Nem vagyok féltékeny rá, nem irigykedem és nem kívánok olyan "sikereket" elérni mint az alanyunk. Azt is megemlítem, hogy nekem eszem ágában sincs utálni valakit, akit sokan nem kedvelnek -ezestben Justint, aki az én szememben elég sokat tett azért, hogy amíg élek, soha ne istenítsem, rajongója legyek, vagy egyáltalán tiszteljem.
Megelőzöm a reklamálásokat: Én továbbra sem utálom Biebert, egyszerűen csak a viselkedése számomra elfogadhatatlan és a személye semmitmondó. Nem vagyok féltékeny rá, nem irigykedem és nem kívánok olyan "sikereket" elérni mint az alanyunk. Azt is megemlítem, hogy nekem eszem ágában sincs utálni valakit, akit sokan nem kedvelnek -ezestben Justint, aki az én szememben elég sokat tett azért, hogy amíg élek, soha ne istenítsem, rajongója legyek, vagy egyáltalán tiszteljem.
2013. május 04. 16:02
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Ez nagyon gáz xD
2013. május 04. 16:15
Idézet (fannika6 @ 2013.05.04. 15:39)
az a szánalmas hogy már megint olyanért cseszitek le Justint amihez köze sincs..-.-"
Miért megint miért is csesztük le Justin Biebert ?
2013. május 04. 17:25
Szánalmas alakok is vannak!Hogy lehet valaki ekkora tahó?
2013. május 04. 17:38
Ahogyan elnézem, pár utálkozó kedvenceiről igen sok csúnya dolgot lehetne elmondani, mégsem teszem. Akkor nektek miért kell?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: