Mindenkit átvert a kamu Bieber
2013. május 04. 12:30
|
|
Betty953visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.14. Hozzászólás: 379 Csatolások: 31 Azonosító: 152953 offline
|
Jaaaj
ez nagyon nagy
grat ennek a pár fiatalnak, mert igenis jó terv volt. A dolog jól sikerült és reméljük a rajongók nem jönnek rá, hogy pár átlagos kamasz után futottak és nem egy leértékelt popsztár után
2013. május 04. 12:46
Hát ez jó
És a rajongók azt hitték ő justin... pedig egy cseppet sem hasonlít rá
2013. május 04. 12:52
Idézet (DiscoDiva @ 2013.05.03. 23:13)
On: Szerintem elég vicces, hogy észre sem veszik a különbséget, még a végén sem.
Off: Nem értem azokat, akik ide járnak utálkozni, én sem írok az olyan sztárok cikkei alá, akikhez jót nem tudnék írni, pedig sok olyan van. És Justin igenis elért sok mindent, mindegy ki mit gondol, hogy milyen úton, de akkor is. Az a sok díj, amit kapott, nem véletlen, és legtöbben -valljátok be magatoknak-,azért utáljátok, mert ez a mai divat. Sok hülyeséget csinált, és? Senki sem tökéletes, Ő is csak ember. A média hibája, hogy sokan félreismerik. Lehet akit a média jónak állít be, az meg rossz. Addig ne írj róla rosszat, ameddig személyesen nem beszéltél vele és meg nem állapítottad, hogy nem szimpatikus. De ha annyi időd van, hogy utálkozz, akkor nagyon büszke lehetsz magadra, biztosan kedves ember lehetsz.
Plusz, arról nem Ő tehet, hogy sok lánynak bejön. Ha neked bejön valaki, akkor az azért van, mert neked olyan az ízlésed. Kinek mi, senkinek nem kéne beleszólni kinek kit/mit szabad kedvelnie. Mindenki azt hallgat, amit akar. Nem ez alapján kell elítélni valakit.
Off: Nem értem azokat, akik ide járnak utálkozni, én sem írok az olyan sztárok cikkei alá, akikhez jót nem tudnék írni, pedig sok olyan van. És Justin igenis elért sok mindent, mindegy ki mit gondol, hogy milyen úton, de akkor is. Az a sok díj, amit kapott, nem véletlen, és legtöbben -valljátok be magatoknak-,azért utáljátok, mert ez a mai divat. Sok hülyeséget csinált, és? Senki sem tökéletes, Ő is csak ember. A média hibája, hogy sokan félreismerik. Lehet akit a média jónak állít be, az meg rossz. Addig ne írj róla rosszat, ameddig személyesen nem beszéltél vele és meg nem állapítottad, hogy nem szimpatikus. De ha annyi időd van, hogy utálkozz, akkor nagyon büszke lehetsz magadra, biztosan kedves ember lehetsz.
Plusz, arról nem Ő tehet, hogy sok lánynak bejön. Ha neked bejön valaki, akkor az azért van, mert neked olyan az ízlésed. Kinek mi, senkinek nem kéne beleszólni kinek kit/mit szabad kedvelnie. Mindenki azt hallgat, amit akar. Nem ez alapján kell elítélni valakit.
Utálkozás? Érdekes, én nem utálom őt, csak egyszerűen nagyon nem bírom. Na ja, biztos azért nem tetszik amit csinál, mert ez a divat... Ki tudom alakítani saját magam az ízlésemet, és nem azért antipatikus valaki, mert a többi száz embernek is. Mielőtt általánosítanánk, gondoljuk bele magunkat más helyzetébe! Egyébként ti ismeritek személyesen, hogy ennyire állítjátok, jó ember? Csak az van támadva, aki rosszat mond róla, amikor "nem is ismeri". A rajongói sem ismerik személyesen, nem beszéltek vele, mégis ajnározzák. Hidd el, aki jó, azt a média nem tudja teljesen rossznak beállítani. De mindegy.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 04. 13:35
a fanok ennyire vakok? hát vegyék már észre! nm is hasonlít rá!
2013. május 04. 13:54
|
|
Neked csak barbikaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 200972 offline
|
annyira mégse hasonlit rá ,hogy ne lehessen különbséget tenni köztük aki nem ismerte fel hogy nem justin az nem igazi fan
2013. május 04. 13:55
|
|
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline
|
Justin Bieber hasonmás? Amikor ezt olvastam arra a másik fiúra gondoltam aki még hasonlít is rá, nem erre. Szerintem egyáltalán nem hasonlít JBre. Egy picit hogy is mondjam... nem volt fair, de jót nevettem.
2013. május 04. 14:11
|
|
Laura Laurikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 188432 offline
|
Pedig nem is hasonlit
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.