Mindenkit átvert a kamu Bieber
2013. május 04. 08:50
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Idézet (Petrafranczia @ 2013.05.03. 23:14)
Már nem azér... de Justin azér elég sokmindent elért, amiről temégcsak álmodni se mernél, azért szerintem kicsit erős hogy (már bocs) de egy ilyen kis senki magyar kiscsaj, lenézi Biebert!!
Már nem 'azér', de minden jussy rajongó ezzel jön. És ez kezdd már nagyon unalmas lenni.
Különben is, bíbőr nem ért el olyan sokat, mint hinnéd: a fél világ utálja, a nagyszülője megveti, csak a butuska tinilánykák szeretik. Mentségére szóljon, hogy gazdag, de a pénz nem minden, főleg, ha közben egy fél bolygó utál.
Ez lenne a sikeres élet neked és annak nem tudom hány millió jussy-pussy fannak? Mert nekem nem.
Ezt a bíbőrkét csak a pénz hajtja, Ti rajongók sohasem fogjátok meglátni. Nem érdeklitek őt, csak a pénz, amit lehúzhat rajtatok. De, mint mondtam a pénz nem minden, erre majd ő is rá fog jönni, ha végre valamelyik szülője lekever neki egy orbitálisat, akkor talán megtanulja, hogy a nem a pénz az úr, ha az ember sikeres életet akar.
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2013. május 04. 08:57
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Sajnálom a rajongókat. Mi értelme volt ennek?
2013. május 04. 08:59
|
|
vivike2013új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.20. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 191935 offline
|
Mit képzel ez magáról? Azt hiszi h ő a NAGY de, csak álmában...
2013. május 04. 09:15
|
|
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline
|
ez már nem normális -.-""" meg totál nem is hasonlít Bieberhez.
2013. május 04. 09:27
Ez tök klassz.
Ő nem egy sztár, de egy napra belebújhatott egy sztár helyébe. Szerintem sokan vannak, akik irigylik érte, mert hétköznapi ember ilyen bánásmódban nem részesül. Én nem tudom elítélni ezért. Fiatal és kíváncsi.
2013. május 04. 09:29
|
|
Székely Cintiaaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.11. Hozzászólás: 135 Csatolások: 0 Azonosító: 191392 offline
|
Nem is hasonlit rá de mind1 tiszta szánalom -.-''
2013. május 04. 09:30
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
egyáltalán nem hasonlítanak!!!!!! hogyan tudtak ennek bedőlni a Belieberek???
nem is limóval szokott járni amúgy hanem mindig egy fekete kocsiból szállnak ki és álltalában dedikál vagy képeket csinálni a rajongókkal !!!!
2013. május 04. 09:32
Na ezen hivatalosan is behaltam...
Mivel teljes szívemből megvetem ezt a bíber gyereket és a zenéjét is csak.... szóval nem viselem el...Azért megnézném a rajongók arcát amikor meglátják a videót és JUJ hát ez nem az a Justin gyerek volt és felvágják az ereiket...
A másik véglet biztos nem fogta volna fel miről van szó jelen esetben ezeknek csak gratulálni tudok...
Mivel teljes szívemből megvetem ezt a bíber gyereket és a zenéjét is csak.... szóval nem viselem el...Azért megnézném a rajongók arcát amikor meglátják a videót és JUJ hát ez nem az a Justin gyerek volt és felvágják az ereiket...
A másik véglet biztos nem fogta volna fel miről van szó jelen esetben ezeknek csak gratulálni tudok...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.