Mindenkit átvert a kamu Bieber
2013. május 03. 22:10
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Azért ez csúnya volt, de nagyon vicces
2013. május 03. 22:10
Ebből látszik, hogy Bieber rajongói mennyire imádják a kedvencüket. Amit csinálnak, már túlmegy bizonyos határokon. Az értelmetlen sikítozással nem jutnak sehová, csak még jobban maguk alatt vágják a fát. Még ha olyan sztárokról lenne szó, akik elértek is valamit, akkor szemet hunyhatnánk felette, na de hogy "bíbör" megjelenése miatt ekkora cirkuszt csapni? Sajnálom, hogy ilyen könnyen meg lehet a tiniket venni inden hülyeséggel, de a helyzet csak rosszabbodni fog, sajnos. Ez a letolt gatya meg, pff... gratulálok annak, aki kitalálta ezt a felettébb értelmes stílust.
2013. május 03. 22:16
|
|
maximalycúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 196765 offline
|
Ja, mert ti meg tudnátok különböztetni...
http://starity.hu/images/articles/embed/2013/04/17/93e1afc5.jpg
http://starity.hu/images/articles/embed/2013/04/17/93e1afc5.jpg
2013. május 03. 22:28
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
...csak hogy ez a koma nem is hasonlít Justin-ra....
2013. május 03. 22:30
|
|
Jessie_Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 193827 offline
|
kinn volt a segge
2013. május 03. 22:31
|
|
Jessie_Horanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 193827 offline
|
most traumám lett:/
2013. május 03. 22:31
Koszi srácok,jót derultem rajta
Szerintem alap dolog felismerni a kedvenced,nem? Na de mindegy
2013. május 03. 22:45
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Minden rajongónak (tisztelet a kivételnek) mindegy hogy kiről van szó, ha egy kicsit is hasonlít a kedvencükre, szerintem a nagy részük úgy is így reagált volna. Főleg hogyha az adott "hasonmás" mind ezt direkt csinálta.
2013. május 03. 22:51
|
|
Kovats Cintiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 196648 offline
|
xD.. 0.0
grat.:
2013. május 03. 22:52
|
|
Kovats Cintiaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 10 Csatolások: 0 Azonosító: 196648 offline
|
Ebbe igazad van.
adom
2013. május 03. 22:55
Idézet (Humika @ 2013.05.03. 22:36)
ZitaTwilight ha szerinted Justi9n nem ért el semmit akkor veled valami nagyon nagy baj lehet 
Az nem karrier, ha minden második tizenéves rád és a gagyi zenédre nyáladzik
2013. május 03. 23:09
Ez kurvanagy:'DDDDDD ennyi sok idiótát aki már csak egy puszta fiú látványára azt hiszik hogy Justin..
2013. május 03. 23:13
On: Szerintem elég vicces, hogy észre sem veszik a különbséget, még a végén sem.
Off: Nem értem azokat, akik ide járnak utálkozni, én sem írok az olyan sztárok cikkei alá, akikhez jót nem tudnék írni, pedig sok olyan van. És Justin igenis elért sok mindent, mindegy ki mit gondol, hogy milyen úton, de akkor is. Az a sok díj, amit kapott, nem véletlen, és legtöbben -valljátok be magatoknak-,azért utáljátok, mert ez a mai divat. Sok hülyeséget csinált, és? Senki sem tökéletes, Ő is csak ember. A média hibája, hogy sokan félreismerik. Lehet akit a média jónak állít be, az meg rossz. Addig ne írj róla rosszat, ameddig személyesen nem beszéltél vele és meg nem állapítottad, hogy nem szimpatikus. De ha annyi időd van, hogy utálkozz, akkor nagyon büszke lehetsz magadra, biztosan kedves ember lehetsz.
Plusz, arról nem Ő tehet, hogy sok lánynak bejön. Ha neked bejön valaki, akkor az azért van, mert neked olyan az ízlésed. Kinek mi, senkinek nem kéne beleszólni kinek kit/mit szabad kedvelnie. Mindenki azt hallgat, amit akar. Nem ez alapján kell elítélni valakit.
Off: Nem értem azokat, akik ide járnak utálkozni, én sem írok az olyan sztárok cikkei alá, akikhez jót nem tudnék írni, pedig sok olyan van. És Justin igenis elért sok mindent, mindegy ki mit gondol, hogy milyen úton, de akkor is. Az a sok díj, amit kapott, nem véletlen, és legtöbben -valljátok be magatoknak-,azért utáljátok, mert ez a mai divat. Sok hülyeséget csinált, és? Senki sem tökéletes, Ő is csak ember. A média hibája, hogy sokan félreismerik. Lehet akit a média jónak állít be, az meg rossz. Addig ne írj róla rosszat, ameddig személyesen nem beszéltél vele és meg nem állapítottad, hogy nem szimpatikus. De ha annyi időd van, hogy utálkozz, akkor nagyon büszke lehetsz magadra, biztosan kedves ember lehetsz.
Plusz, arról nem Ő tehet, hogy sok lánynak bejön. Ha neked bejön valaki, akkor az azért van, mert neked olyan az ízlésed. Kinek mi, senkinek nem kéne beleszólni kinek kit/mit szabad kedvelnie. Mindenki azt hallgat, amit akar. Nem ez alapján kell elítélni valakit.
2013. május 03. 23:14
ZitaTwilight
Ebből látszik, hogy Bieber rajongói mennyire imádják a kedvencüket. Amit csinálnak, már túlmegy bizonyos határokon. Az értelmetlen sikítozással nem jutnak sehová, csak még jobban maguk alatt vágják a fát. Még ha olyan sztárokról lenne szó, akik elértek is valamit, akkor szemet hunyhatnánk felette, na de hogy "bíbör" megjelenése miatt ekkora cirkuszt csapni? Sajnálom, hogy ilyen könnyen meg lehet a tiniket venni inden hülyeséggel, de a helyzet csak rosszabbodni fog, sajnos. Ez a letolt gatya meg, pff... gratulálok annak, aki kitalálta ezt a felettébb értelmes stílust.
Már nem azér... de Justin azér elég sokmindent elért, amiről temégcsak álmodni se mernél, azért szerintem kicsit erős hogy (már bocs) de egy ilyen kis senki magyar kiscsaj, lenézi Biebert!!
Már nem azér... de Justin azér elég sokmindent elért, amiről temégcsak álmodni se mernél, azért szerintem kicsit erős hogy (már bocs) de egy ilyen kis senki magyar kiscsaj, lenézi Biebert!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: