Taylor Swift új kislemezzel jelentkezik
2013. május 03. 16:41
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Ed Sheeran az egyik legnagyobb ma élő angol zeneszöveg író/énekes. Kicsit tessék utánanézni. Ja és a One Direction az csak egy a sok haverja közül. Pl.: Rizzle Kicks-szel is tökjóban van, de ezt gondolom már itt nem nagyon ismerik!
2013. május 03. 16:42
Idézet (Lady Suzy @ 2013.05.03. 16:38)
Nyilvánvalóan csakis a One Direction miatt híres. Elvégre körülöttük forog a világ.
2013. május 03. 17:36
Idézet (coney island queen. @ 2013.05.03. 16:42)
Szerintem is, én is egy cikkből olvastam, h a haverjuk, azon kívül még soha nem hallottam Edről...
2013. május 03. 17:39
|
|
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline
|
Taylor nagyon sikeres volt Harry nélkül is!!!!! Am nagyon tetszik a dal
2013. május 03. 18:07
|
Ilovezayn4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.16. Hozzászólás: 251 Csatolások: 0 Azonosító: 186109 offline
|
Ngyon tetszik!
❤
2013. május 03. 18:26
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Idézet (PinkBarbie @ 2013.05.03. 16:28)
Most miért van mindenki rákattanva erre az Ed-re?
Én is csak úgy ismerem, hogy a "One Direction-ös fiúk haverja"! Nyilván ő is miattuk lett híres...-.- na mindegy.
Talán mert egy baromi tehetséges srác, aki remek dalokat ír, és csodaszép hangja van. Ha nem ismered ne írogass hülyeségeket, légy oly kedves. A hozzád hasonló elvakult rajongóktól tépem ki a hajam, akik azt hiszik hogy az az öt díszfiúcska fingotta a passzát szelet. Nézz utána Ed munkásságának, aztán nyugodtan összehasonlíthatod a kis kedvenceiddel...
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. május 03. 18:43
|
|
VictoryS.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 311 Csatolások: 68 Azonosító: 169107 offline
|
Itt nem arról van szó, hogy a dal szerepel a lemezen, igen ezt már tudjuk, jól mondja twirling! Viszont a hír nem ez!!!!(ha értelmezed vagy csak végig olvasod) A hír, hogy adni fogják a rádiók, és nagy valószínűséggel jönni fog klip hozzá.
Persze, aki nem szereti Ed-t vagy Taylor-t annak ez nemhogy nagy hír, de nem is hír.:-)
Persze, aki nem szereti Ed-t vagy Taylor-t annak ez nemhogy nagy hír, de nem is hír.:-)
2013. május 03. 19:05
Idézet (PinkBarbie @ 2013.05.03. 16:28)
Most miért van mindenki rákattanva erre az Ed-re?
Én is csak úgy ismerem, hogy a "One Direction-ös fiúk haverja"! Nyilván ő is miattuk lett híres...-.- na mindegy.
Azért szeretik sokan, mert tehetséges. Ő megküzdött a sikerért, a 1D meg meg van áldva "szexi" külsővel, így könnyen váltak híressé. Ha meghallgatnád egy dalát, (szerintem még ezt a dalát se hallgattad meg) akkor te is hallanád, hogy Ed nem kis tehetség.
2013. május 03. 21:05
|
|
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline
|
Ed egyáltalán nem az 1D miatt lett híres... -.- (és ezt directioner-ként mondom, még ilyet:D) hallgass már meg legalább egy számot tőle, azután osszad itt a semmit. És azért van mindenki "rákattanva", mert iszonyúan tehetséges, gyönyörű hangja van és jobbnál jobb dalai.
2013. május 03. 21:08
Majd ha lessz klipp akkor biztosan nagyon meg fogom szeretni!!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.