Hat sztori, amiről lemaradhattál
2013. május 03. 14:21
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
ezekről a hírekről eddig nem is tudtam
2013. május 03. 14:23
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Sajnálom, hogy Amandából botrányhős lett és félredobta a tehetségét. Már nem is érdekel, undorító drogosnak néz ki!
Amynek ugyanolyan tökéletesen áll ez a hajszín, mint a fekete.
Loui iszonyat jól néz ki!!!
Én is örülök Jelenának.
Amynek ugyanolyan tökéletesen áll ez a hajszín, mint a fekete.
Loui iszonyat jól néz ki!!!
Én is örülök Jelenának.
2013. május 03. 14:24
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Szerintem Louis tetkói iszonyat rondák és értelmetlenek. Hová lett a régi Louis, aki undorítónak tartotta a tetoválásokat? Aki nem volt ennyire öntelt... a RÉGI Louis.
A legrosszabb ebben, hogy a saját kérdésemre tudom a választ: A hírnév teljesen megölte.
R.I.P.
A legrosszabb ebben, hogy a saját kérdésemre tudom a választ: A hírnév teljesen megölte.
R.I.P.
2013. május 03. 14:26
tetszik Lou tetkója, de egy kicsit nagy :|
olyan lesz mint Hazz :|
.xx
olyan lesz mint Hazz :|
2013. május 03. 14:31
Idézet (Baybee @ 2013.05.03. 14:24)
Szerintem Louis tetkói iszonyat rondák és értelmetlenek. Hová lett a régi Louis, aki undorítónak tartotta a tetoválásokat? Aki nem volt ennyire öntelt... a RÉGI Louis.
R.I.P.
R.I.P.
Komolyan mire számítottál csak az emberi természetem hajt arra ,hogy meg kérdezzem... Mire számítottál ? Mit gondoltál ,hogy majd olyanok maradnak amilyenek azelőtt voltak ,hogy egy csomó sikongató félszerzet táncolja körül őket mint a rituális gyilkosságokon ?
2013. május 03. 14:33
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
Úristen...én is meglepődtem, hogy lett Louis-nak ilyen hirtelen ennyi tattoo-ja?
2013. május 03. 14:36
Valaki vakarja már meg Amanda feltűnési viszketegségét.
2013. május 03. 14:36
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Nekem tetszik Louis tetkója.
2013. május 03. 14:43
|
|
SHSophie2000hi. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.15. Hozzászólás: 1796 Csatolások: 48 Azonosító: 186050 offline
|
Egyet értek Codyval
2013. május 03. 14:47
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Amanda Bynes tényleg megőrült. Louis tetkója inkább no comment. Amy Leenek szerintem jobban áll a fekete, de a vörös se rossz. Codyval abban egyetértek, hogy Selena jó hatással van Justinra, de ettől függetlenül én nem repesek attól, hogy együtt vannak megint, de az Ő dolguk.
2013. május 03. 14:48
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
Idézet (coney island queen. @ 2013.05.03. 14:31)
Komolyan mire számítottál csak az emberi természetem hajt arra ,hogy meg kérdezzem... Mire számítottál ? Mit gondoltál ,hogy majd olyanok maradnak amilyenek azelőtt voltak ,hogy egy csomó sikongató félszerzet táncolja körül őket mint a rituális gyilkosságokon ?
Nem értem miért kell egyből ilyennek lenned... Nem, nem gondoltam, hogy ugyan olyanok lesznek, sőt, tudtam hogy változni fognak a dolgok, de az milyen változás hogy undorító tetoválásokat nyomatnak magukra, és mindegyik bunkózik egymással mert az "vicces"? Tán baj, hogy hiányzik a régi éne? Mert ha az, akkor máris menekülök a világból és bocs, hogy meg mertem szólalni...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: