Batmobilt akar Justin Bieber, így üzletember lesz
2013. május 02. 23:04
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Szerintem se kene szorni ilyenekre a penzt, de hat ha van neki, akkor miert ne... na meg fiatal es srac, meg jo hogy a legjobb kocsikat akarja. De szerintem felesleges, de o tudj.a
2013. május 03. 01:03
LadyReka
jótékonykodik, előbb utána kéne nézni a dolgoknak és azután mondhatsz ilyeneket, értelmességed egyébként odavág.
jótékonykodik, előbb utána kéne nézni a dolgoknak és azután mondhatsz ilyeneket, értelmességed egyébként odavág.
2013. május 03. 14:47
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Minek neki ennyi kocsi?
Igaz, ő megengedheti magának, de nem mindig lesz ilyen kapós, inkább össza be a pénzét az éhínségesebb időkre vagy segítsen másokon, mindezek előtt térjen észhez!
2013. május 03. 14:48
Na ilen az önző ember.A szegény beteg nagyapján nem akar segíteni,de egy autót vesz azért magának.
Ilyen undorító embert a világon nem láttam.Mellesleg,most a bíbör rajongók is egy kicsit magukba nézhetnek,hogy ki is a "példaképük".
Ilyen undorító embert a világon nem láttam.Mellesleg,most a bíbör rajongók is egy kicsit magukba nézhetnek,hogy ki is a "példaképük".
2013. május 03. 14:56
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
meyah_ egyetértek!
2013. május 03. 14:59
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Ez komoly? A hülye akar egy Batmobilt és elszórja az összes pénzét?
Pedig én úgy szeretlek Justin, de ez az egész..
2013. május 03. 15:01
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
meyah_ a családi körülmények miatt nem segít rajta, mert a nagyapja csak a pénzre hajt te fogyatékos.. -.- Lehet, hogy te egy elkényesztetett izé vagy és nem kellett megérned, hogy családi viszály legyen, de képzeld az ilyen dolog létezik, nem csak a rossz mesékben, hercegnő.
2013. május 03. 15:42
|
|
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1128 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline
|
háát.. lehet h kicsit sok lesz már ez a kocsi de ha neki kell.... és van is rá pénz akk mind1
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: