Demi Lovatót bántja, hogy Britney Spears ignorálja őt
2013. május 02. 16:51
|
|
réé15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 143 Csatolások: 12 Azonosító: 177801 offline
|
ellégggé unszimpi lett ez a Britney komolyan az X-factor allat is semmi érzelem még a saját versenyzői iránt sem ja meg olyan fejeket vágott....gázos...lehet hogy popp hercegnő meg blablablaa de gázoos el van szállva
2013. május 02. 17:18
Biztos rosszul esik neki , szerintem elég izé Britney-től , hogy ilyen mint a rajongóival is
Én nem vagyok fanja , de így lehet jobb is
Én nem vagyok fanja , de így lehet jobb is
2013. május 02. 17:20
Mintha Britneynek nem lenne magánélete. Nem Demire fogja facsarolni az idejét, inkább foglalkozik a karrierjével és a családjával. Meg amúgy se voltak barátok, max. a képernyőn eljátszották, hogy bírják egymást.
2013. május 02. 17:22
|
|
kicsiseanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.02. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 148502 offline
|
imádlaaaaaaaaaaaaak brintey. 13 év popszakma után nem hiszem hogy minden hírességgel (főleg nem egy 10en évvel fiatalabb kis disney p*csával) kéne foglalkoznia.. most őszintén.. demi mit vár? meg kitudja a cikk igaz-e, mindent sz*rt összehordanak
2013. május 02. 17:23
Hagyjuk már hogy Demi van megharagudva, Britney egy szóval sem mondta hogy nem kér belőle, meg hogy ha így is van kit érdekel, majd Britney eldönti hogy kivel foglalkozni. És szerintem Britney rajongói biztos nem mondanák hogy üdv a csapatban. Miss Spears gőzerővel dolgozik az új albumán, Több fellépést tervez Vegasban-talán ez nem a rajongókért van?
2013. május 02. 17:40
|
|
player foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 200299 offline
|
"Elody "szerintem...hagyjuk.. Nem ízlésed nem fikázd! :*
2013. május 02. 17:47
Hát Britney nyugodtan döntse el, hogy kivel foglalkozik... Demi meg ne foglalkozzon vele, mert csak idegesíti magát..
2013. május 02. 18:02
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
mit vártuk Britney-től?
Demi, hagyd a francba, nem igaz, ilyen szarokkal vagy elfoglalva.
Demi, hagyd a francba, nem igaz, ilyen szarokkal vagy elfoglalva.
2013. május 02. 18:33
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
hát megértem demit azért ez tényleg szemétség , mert a x-factorban még azt monta brtintey , hogy felnéz demire hát baromira neem
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: