Megjelent a Grammy-díjas rappernő új videoklipje, melyben közreműködik Miss Kitty is.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Eve legújabb klipje
2013. május 02. 10:41
2013. május 02. 10:54
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
A Make it out this townhoz is készült már klip, ez a harmadik klip, ami az új album dalaiból került ki. A She Bad Bad elég fura, de nem rossz, a Make it out this town túl popos volt Eve eddigi dalaihoz képest, ez viszont szerintem sokkal jobb. Nekem nagyon tetszik. A klip semmi extra, szép benne Eve, kicsit olyan, mintha egy mixtape-dalhoz készült volna.
Amúgy nagyon várom már a Lip Lockot, hiányzott már a drága.
Amúgy nagyon várom már a Lip Lockot, hiányzott már a drága.
2013. május 02. 10:56
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
janet7 egyetértek..
2013. május 02. 13:32
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Ez a szám eléggé gyengére sikeredett...
2013. május 02. 18:04
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Azért Eve-t szembeállítanám Miss Minaj-al
Kíváncsi vagyok hogy futna hazáig Nicki sírva, de ettől függetlenül én jobban szeretem Eve régebbi számait, ez most annyira nem lett fülbemászó nekem.
2013. május 02. 18:23
Kiiim : Igazad van teljesen!! Nagyon jó lett ez a szám, Nicki Minaj végigkáromkodja a klippet,de ettől függetlenül is szeretem. Eve pedig nem káromkodik és közel jobb számokat és rappeket tud összedobni!!
2013. május 02. 21:29
|
thiseccentricbradguyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199761 offline
|
Ne hasonlítgassátok már Nickihez, tök más stílust képviselnek! Amúgy a szám Evehez méltóan nagyon jó, bár szokás szerint a verse-ek jobbak mint a refrén, és Miss Kitty alakítása nulla, de a szám amúgy jó. A klipben meg olyan mintha egy öntelt húdesokiznospasimvan gettósk*rva lenne, ezért az se tetszik.
2013. május 03. 17:03
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
Nekem tetszik a klip, a zene viszont már nem annyira.. de egyébként nagyon szép csaj, és sokkal jobban rappel mint Nicki Minaj:)
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: