Rihanna sztriptízelt, de nem Chris Brownnak
2013. május 01. 18:30
Hát igen, ez Rihhana. Mi mást várhattunk volna, nem is lehet benne reménykedni hogy egyszer megáltozik, mert nem fog!
2013. május 01. 20:09
ha Chris-szel tényleg szeretik egymást akkor túllépnek ezen a kis "botláson"
2013. május 01. 20:09
|
|
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline
|
O az a sztar, akinek allandoan feltunesi viszketese van, botranyra-botranyt halmoz.. kinjaba nem tudja mitcsinaljon.
2013. május 01. 20:41
|
|
Violent13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.07. Hozzászólás: 297 Csatolások: 0 Azonosító: 134440 offline
|
Elhiszem, hogy élvezi a kötetlenséget, a pénzt, de szerintem nagyon átesett a ló túloldalára... ez már sok. A sok drog, féktelen bulizás.... az egészsége a tét.
2013. május 01. 20:51
|
|
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline
|
Rihanna a legjobb úton halad ahhoz hogy tönkre tegye magát :'(
2013. május 01. 21:34
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Kiim:
Lehet, hogy értékrend kérdése, de pl én (és még nagyon-nagyon sokan) úgy vagyok az egyéjszakás kalandokkal, hogy a szex egy szükséglet, mint az éhség vagy a szomjúság, és akkor is ki kell elégíteni, ha az embernek épp nincs senkije. Ettől senki sem lesz rossz ember... Senkinek nem árt vele, akinek meg nem tetszik, nem néz oda. R*bancozni is lehet, úgy is magasról sz*rik rá, boldogan éli az életét, amíg mindenki más, akinek a sajátja nem elég izgalmas, az övével foglalkozik.
Lehet, hogy értékrend kérdése, de pl én (és még nagyon-nagyon sokan) úgy vagyok az egyéjszakás kalandokkal, hogy a szex egy szükséglet, mint az éhség vagy a szomjúság, és akkor is ki kell elégíteni, ha az embernek épp nincs senkije. Ettől senki sem lesz rossz ember... Senkinek nem árt vele, akinek meg nem tetszik, nem néz oda. R*bancozni is lehet, úgy is magasról sz*rik rá, boldogan éli az életét, amíg mindenki más, akinek a sajátja nem elég izgalmas, az övével foglalkozik.
2013. május 02. 13:14
|
withsissyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 201022 offline
|
a következô cikben màr arròl olvashatunk,hogy rihannàt kihajitotta chris.ihanna fiatal,gyönyörû,elismert,piszkosul gazdag az emberek imàdjàk.èlvezi az èletet.ô tudja mit akar de chris a tèt,de rihanna ilyen marad örökre chrissèrt sem fog megvàltozni ahogy màsèrt sem.
2013. május 02. 13:15
|
withsissyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 201022 offline
|
a következô cikben màr arròl olvashatunk,hogy rihannàt kihajitotta chris.ihanna fiatal,gyönyörû,elismert,piszkosul gazdag az emberek imàdjàk.èlvezi az èletet.ô tudja mit akar de chris a tèt,de rihanna ilyen marad örökre chrissèrt sem fog megvàltozni ahogy màsèrt sem.
2013. május 02. 17:11
nem igazán értem mi értelme ennek a sok hülye hullámmvölgynek...na mind1 az ő élete
2013. május 02. 18:20
Ez egy leszbikus kurva. Katy Perry ágyában is feküdt egyszer,kétszer.
2013. május 02. 20:47
|
|
wiwieen1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.09. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 130899 offline
|
na de Rihanna......
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: