A világ legjobban öltözött nőjének kiáltotta ki az Alkonyat sztárját a brit Glamour magazin.
A teljes cikkhez kattints ide!
Kristen Stewart a legjobban öltözött celeb
2013. május 01. 12:43
2013. május 01. 12:46
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Szeretem Kristent, nagyon is bírom őt, de ezzel nem értek egyet. Jó, az igaz, és talán még jó is, hogy nem akar másoknak megfelelni, hanem a saját stílusát követi, de szerintem sokan vannak, akik jobban öltöznek nála.
2013. május 01. 12:47
|
|
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline
|
Szerintem azért ez egy enyhe túlzás,hogy ő öltözködik a legjobban...Nekem Bella Thorne és Debby Ryan nem a kedvencem,de azt el kell ismerni,hogy mindig nagyon jól néznek ki.
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Tisztelem Kristent azért aki, magyarán egy híresség, aki magasról tesz Hollywoodra és az elvárásaira, de ezt a címet ráaggasztani akkor is (vagyis éppen ezért) inkább hat viccesnek.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
Legjobban öltözöttnek számít az, akinek a ruháját egy-egy eseményre a stylistok rakják össze? Érdekes. Amikor az utcára kilép, egyáltalán nem törődik vele, hogy néz ki. Azt hittem, inkább azt szokták nézni.
Szerintem jó a stílusa...! Bár nekem nem ez a stílusom..!
2013. május 01. 12:51
Nagyon szép ruhái vannak ő gyönyörű nő !Megérdemli hisz ő a legszebb celeb és engem nem érdekel ki mit mond nekem ő a legszebb
De azt nem értem miért mondják ezt:Ő jól öltözik cikk ,ő nem öltözik jól cikk , de aztán megint jól öltözik cikk.szóval ezt nem értem.
De azt nem értem miért mondják ezt:Ő jól öltözik cikk ,ő nem öltözik jól cikk , de aztán megint jól öltözik cikk.szóval ezt nem értem.
2013. május 01. 12:52
a legjobban öltözött? nehogy már, ezek a ruhák nm vmi jók...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.