Britney Spears, hogy nézel ki?
2013. május 01. 11:28
És itt már normális http://keptarolo.hu/s7467079/zzz67zh9g.jpg
1 felhasználónak tetszik:
justthetruth
2013. május 01. 11:31
Imádom az ilyen cikkeket.
Brit úgy néz ki, mint egy 32 éves kétgyerekes anyuka. És szóljatok meg ha tévedek, de még senki nem jött rá hogyan lehetne az időt megállítani. A másik pedig nem jelenti azt, ha valakinek sok pénze van, hogy minden nap talpig sminkben, estélyiben és kifogástalan külsővel lépjen utcára. Undorító ez a társadalom...
2013. május 01. 11:35
omg hát Ő is emberből van..! am meg tuti h csak photoshop mivel csak az egyik lába olyan....
2013. május 01. 11:40
Hagyják már, szálljanak rá az olyan emberekre, akik halálra plasztikáztatják magukat.
2013. május 01. 11:42
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Made in photoshop.
Britney jó csaj és az is marad. -.- ♥
Britney jó csaj és az is marad. -.- ♥
2013. május 01. 11:43
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Ja és legalább mindkét lábát photoshoppolták volna.. LÚZEREK xdddd
2013. május 01. 12:00
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (justthetruth @ 2013.05.01. 09:21)
Na az ilyen cikkektől vagyok rosszul!! Én szeretnék majd ilyen jól kinézni 30 évesen, két gyerek után! De ha igaz is lenne, akkor már valaki igénytelen?? 22 vagyok, nekem is van narancsbőröm, mint mindenki másnak!! Ha sportol az ember, ha nem akkor is megjelenik nála!
És akkor csodálkozunk ha ennyi önképzavaros ember van a világon!!
Narancsbőröm nagyon régen nekem is volt még anno az 56 kilós korszakomból, és zavart, de nem nagyon tudtam vele mit kezdeni, úgy, hogy nem érdekelt. Aztán az évek alatt egészségügyi (eddig ismeretlen) okok miatt lement tizenhat kiló, és a mai napig szintén huszonkét évesen striák maradtak a fenekemnél, gondolom a hirtelen fogyás megviselte a szervezetemet, és a bőr sem tudott ennyi idő alatt regenerálódni hirtelenjében. Úgyhogy én is azt mondom, hogy már a legtöbb fiatal nő küzd ilyenekkel, hisz 16-17 évesen a narancsbőr az én fenekemen is látható volt sajnos.
Bár valóban szánalmas, hogy a Blikk csak úgy tudja eladni a példányait, hogy egy gyönyörű fantasztikus karriert befutó énekesnőt mocskol be. Habár először én sem gondoltam, hogy a kép átment egy kis PS-en, de többen belinkeltetek képeket, amik meggyőztek, hogy bizony a narancsbőrt Britney lábára odaszerkesztették.
2013. május 01. 12:21
|
|
xxxddd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 946 Csatolások: 561 Azonosító: 128694 offline
|
sokan mondták, hogy ps de belenéztem egy topikba : http://starity.hu/forum/topik/384657-britney-spears-out-and-about-gym-in-thousand-oaks-april-29-2013/ és itt is ilyen képek vannak
de ha igaz ha nem, 32 évesen két gyermek után is bomba alakja van:)
2013. május 01. 12:24
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
elég érdekes, hogy csak az egyik lába ilyen... Ezért nem veszem soha a bulvárlapokat, mert csupa hazugsággal vannak tele! Vagy ha nem hazugság, akkor ilyesmi, h: Medveczky Ilona tenyész pudlija lámpaoszlopra hugyozott a Blahán, meg hasonlók..
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.