Mit tanulhatunk a legnagyobb slágerekből? IV.
2013. április 30. 19:19
Ezen számok többségét imádom, szöveggel együtt. Kelly Because Of You-val, Jordin pedig a Battlefield dalával lopta be magát a szívembe, szóval ez a két szám abszolút közel áll a szívemhez. Ezen számoknak legalább van mondanivalója.
2013. április 30. 19:33
|
|
amandaaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.31. Hozzászólás: 888 Csatolások: 0 Azonosító: 134198 offline
|
Fantasztikus cikk lett ;D mindegyik dalt imadom <3
2013. április 30. 19:34
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Christina Aguilera - Fighter a zenei történelem egyik legjobb (ha nem a legjobb) száma. Minden tekintetben tökéletes: ennél jobb dalszöveget nem nagyon láttam, a dallam nagyon ütős és felpörget és Christinának van a mai, még életben lévő előadók közül a legnagyobb hangja. Már 10 év telt el és még mindig hetente hallgatom. A Fighter nem csak egy dal, az egy mestermű.
2013. április 30. 19:38
|
|
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline
|
Ezek valóban nagyon jó dalok. Sajnos Owl City dalát eddig nem ismertem, de hála ennek a cikknek meghallgattam, és nagyon tetszik.
A klip is nagyon szép lett. Öröm ilyen dalokat hallgatni, a sok borzalom után amit a tvben adnak. Köszi a cikket.
2013. április 30. 19:46
Ha jól tudom, Christina a Fighterrel Britneynek akart üzenni
Abszolút példakép.
2013. április 30. 21:32
Remek cikk lett
Nekem az Airplanes a kedvencem.^^
Nekem az Airplanes a kedvencem.^^
2013. április 30. 21:35
|
|
hayley4wait... what? |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 1524 Csatolások: 82 Azonosító: 200597 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Sajnos mostanában egyre ritkábbak az olyan számok, amiknek van mondanivalója is. Ezek a számok, pedig mind nagyon jók, gyönyörű mondanivalókkal. (+Paramore♥)
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. április 30. 21:46
|
|
kataravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.09.13. Hozzászólás: 311 Csatolások: 1825 Azonosító: 71496 offline
|
"justcreatesomething:
Ha jól tudom, Christina a Fighterrel Britneynek akart üzenni Abszolút példakép."
tévedés. iskola éveiben szekálták a tehetsége miatt, a családban se volt minden heppi drága apuci végett (a mostoha papa érkeztéig), a genie érában mindent előírtak neki, a strippedben pedig kifejtette, h a színfalak mögött valójában milyen emberek vették körül - őszinteség és képmutatás egy koktélban. (napi jó tanács: tanuld meg felismerni kik vannak veled érdekből és kik önmagadért. figyelj a jelekre.)
csak megelőzésképp szerettem volna leírni, mielőtt bmilyen britney-s konspirációk jönnének. semmi közük egymás zenéjéhez.
igazából nekem azok az előadók/bandák jönnek be akikről biztosan lehet tudni, h ők maguk szerzik, írják a zenéiket/szövegeiket, s fura mód a dalok megértéséhez (a szerzők saját beszámolóin túl) olykor a bulvár is besegít - a pletykák esetenként olyan hátteret adhatnak, amivel teljesebb lehet az összkép a dal keletkezéséről...
a listában a fighter-en kívül még kelly dala a nyerő nálam. hiába, új előadókat már nemigen hallgatok, inkább klasszikusokat (Whitney, Madonna, Earth Wind & Fire, Kool & The Gang, Michael & Janet Jackson, George Michael, Sting, the Police, ... sötöbö-sötöbö. olyan letűnt korok előadóit, akiknek bekerülni a köztudatba korántsem volt olyan egyszerű, mint manapság, nem voltak olyan platformok mint twitter, facebook v youtube. nehezebben lehetett őket elérni. na ennyit a "soft-rebellis" oldalamról. sry 4 dat.)
Ha jól tudom, Christina a Fighterrel Britneynek akart üzenni Abszolút példakép."
tévedés. iskola éveiben szekálták a tehetsége miatt, a családban se volt minden heppi drága apuci végett (a mostoha papa érkeztéig), a genie érában mindent előírtak neki, a strippedben pedig kifejtette, h a színfalak mögött valójában milyen emberek vették körül - őszinteség és képmutatás egy koktélban. (napi jó tanács: tanuld meg felismerni kik vannak veled érdekből és kik önmagadért. figyelj a jelekre.)
csak megelőzésképp szerettem volna leírni, mielőtt bmilyen britney-s konspirációk jönnének. semmi közük egymás zenéjéhez.
igazából nekem azok az előadók/bandák jönnek be akikről biztosan lehet tudni, h ők maguk szerzik, írják a zenéiket/szövegeiket, s fura mód a dalok megértéséhez (a szerzők saját beszámolóin túl) olykor a bulvár is besegít - a pletykák esetenként olyan hátteret adhatnak, amivel teljesebb lehet az összkép a dal keletkezéséről...
a listában a fighter-en kívül még kelly dala a nyerő nálam. hiába, új előadókat már nemigen hallgatok, inkább klasszikusokat (Whitney, Madonna, Earth Wind & Fire, Kool & The Gang, Michael & Janet Jackson, George Michael, Sting, the Police, ... sötöbö-sötöbö. olyan letűnt korok előadóit, akiknek bekerülni a köztudatba korántsem volt olyan egyszerű, mint manapság, nem voltak olyan platformok mint twitter, facebook v youtube. nehezebben lehetett őket elérni. na ennyit a "soft-rebellis" oldalamról. sry 4 dat.)
2013. május 01. 08:48
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
jó cikk, még jobb dalok
2013. május 01. 12:39
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Tényleg nagyon jó cikk. Mindíg azok a legjobb dalok, melyeknek a szövegük mögött munka és érzelem van.
2013. május 01. 14:38
Isteni cikk lett, a hideg rázott miközben olvastam, szuperül összeszedtél mindent, gratulálok!
A legtöbb dalt ismerem és szeretem is, de szerintem az Airplanes áll hozzám a legközelebb.
1 felhasználónak tetszik:
dijansalihu
2013. május 01. 19:53
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Jó cikk lett! Mindegyik szám nagyon szép,mindet nagyon szeretem.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.