Dr House alakítója beismerte, hogy a forgatások alatt néha azt kívánta, bárcsak baleset történne vele, leállna a munka és kipihenhetné magát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hugh Laurie balesetekről fantáziált a forgatások alatt
2013. április 30. 12:02
Én, amikor suliba jártam, fantáziáltam mindig arról, hogy mindjárt kitör a zombiapokalipszis, nekem jön egy kocsi, de mondjuk karcolással megúszom, satöbbi.
Szerintem mindenki így van ezzel.
2013. április 30. 12:31
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Örülök neki, hogy így gondolja. Márhogy nem a balesetet, hanem egyébként. Balesetre ne vágyjon, inkább vegyen ki szabit.
2013. április 30. 12:47
|
|
csillamlama.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 194530 offline
|
Szerintem jo dolog hogy ilyen kitarto, de mindenkinek kijar neha egy kis lazitas
2013. április 30. 13:57
Igazából nem is csodálom,hogy ilyenekről fantáziál.
2013. április 30. 15:06
Megértem őt, meg hát ő már nem is olyan fiatal, hogy bírja, és ez eleve fárasztó munka.
2013. április 30. 15:10
|
|
Dömi26visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.11. Hozzászólás: 390 Csatolások: 35 Azonosító: 167014 offline
|
Imádom színészként és emberként is, hihetetlen, hogy 12 évig bírta csinálni ezt az egészet, és teljesen érthetőek a gondolatai. Most legalább kipihenheti az elmúlt éveket
2013. április 30. 19:27
|
|
Meisan∆ spica ∆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.22. Hozzászólás: 2260 Csatolások: 88 Azonosító: 156156 offline
|
Hát, meg is érte, hogy mindig pontos volt, mivel végül sikerült világhírűvé válnia a csodás szereplésével... Azt hiszem, ezek azok az emberek akiket - bár nem is minden szokásukért, de tisztelni kéne.
2013. május 01. 08:52
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ne adja Isten,hogy baleset érje,akkor inkább a studióban legyenek technikai jellegű problémák amiket napokig nem tudnak megoldani.Az kicsit fájdalommentesebb
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. május 01. 11:46
|
|
haverlaand |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.23. Hozzászólás: 560 Csatolások: 3 Azonosító: 198458 offline
|
Felőlem xd
Jujj, de megöregedett..
xddd
Jujj, de megöregedett..
2013. május 05. 23:47
Idézet
tizenkét év után
öm, nyolc évad készült csak a sorozatból.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.