Megvannak az X-Faktor mentorai
2013. április 30. 07:11
ne már! így nekem nm fog tetszzeni, vagyis lehet,de Mikiék nélkül nm lesz az igazi!
2013. április 30. 07:21
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Alföldi Róbert lesz az egyedüli, aki értékelhetőket fog mondani a műsorban...
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 30. 08:50
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
Szikora?? Meg a tobbi elmegy de Szikora Pffuj!Tuti nagyon unalmas lesz az x factor Fero nelkul ,ugyhogy nem hiszem hogy nezem!
2013. április 30. 09:00
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Nem is tudom mit szóljak én ehhez.
Elvégre úgy se fogom nézni a műsort. Tóth Gabi és Szikora ide való. Pont. Nem magyarázom. Viszont Alföldi Robiban csalódtam kicsit. Fogalmam sincs miért vállalta ezt, de ez számomra olyan, mintha eladta volna magát, ahogy Szirtes tanár úr is tette. Mondjuk ami egy Szirtesnek nem büdös, miért ne felelne meg egy Alföldi Robinak?
Nem értek én ehhez, de szívem joga, hogy ne lelkesüljek a választásukért. Nekik nincs szükségük ilyen hamis puccparádéra, hogy felszínen maradjanak. Ők enélkül is nevek, enélkül is nagyok, mert a tehetségük és a tudásuk mindenkor viszi őket előre, még a nehéz időkben is. Ettől lesznek/lettek nagyok. Ah, na mindegy..
2013. április 30. 09:02
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Ez mostmár tényleg vicc-faktor.Mostmár biztos,hogy idén nem néztem.Tóth Gabi,Szikra és Alföldi
A régi mentorok közül pedig pont azt hagyták meg,aki a legirritálóbb,és akit a legkevésbé bírok.
2013. április 30. 09:36
Még hogy Tóth Gabi mentor lesz, elfogja kényeskedni meg bőgni fog ahogy szokta,már előre látom milyen rossz lesz, úgyhogy ki is hagyom, Alföldi Róberttel és Szikora Robival sem értek egyet.
2013. április 30. 10:59
Geszti Péternek és Alföldi Róbertnek örülök.
Gabi és Szikora viszont távozhatnának a műsorból...
2013. április 30. 11:32
|
|
vecaenikő_fanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 175266 offline
|
Alföldi Róbert szerintem nem rossz választás.Tóth Gabit én szeretem,mint énekesnőt,de szerintem nem való mentornak.Szikorát én soha nem szerettem.Gesztit utálom,nagyképű,öntelt és beképzelt;annyira reménykedtem benne,hogy lecserélik.De egyikük sem közelíti meg Malek Miklóst,érte nagy kár,hogy nem lesz már a zsűriben,mert akárki akármit mond,ő volt ott a legértelmesebb.Feró is hiányozni,Miki után őt bírtam a legjobban,nagyon jó beszólásai voltak.Mindenesetre én nem hiszem,hogy nézni fogom.Márcsak azért se nézem,mert semmi kedven idén is Geszti önelégült képét nézni.
2013. április 30. 12:44
|
|
Titanillaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.30. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 195029 offline
|
Szikora egy nyálgép, Tóth Gabi hisztérika 0 ítélőképességgel. Alföldi és Geszti unszimpatikus és idegesítő. Nem fogom nézni az ikszfaktort. Tuti, hogy ömleni fog a szirup, attól meg hányok.
2013. április 30. 12:59
|
|
LadyAlyMama Roach |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.02.25. Hozzászólás: 3203 Csatolások: 7322 Azonosító: 88389 offline
|
Hmm, érdekes felhozatal. Én is szerettem Gabit, mint énekesnő, de egyre unszimpatikusabb, hogy itt mit fog művelni, kiderül. Alföldit bírom, de majd kiderül itt mit alkot. Bár az sem biztos, hogy tudom nézni a műsort.
2013. április 30. 13:39
|
|
sziókabarátnőjeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.21. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 198302 offline
|
az idei nagyon gáz lesz....
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.