Megvannak az X-Faktor mentorai
2013. május 01. 10:20
|
|
Alexandra Kövesivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 191787 offline
|
Jaj...ne már Feró nélkül olyan unalmas lesz!
De legalább a Geszti meg maradt! :I
2013. május 01. 11:03
nem rossz ez ...egyedül nekem Szikora Robert nem kellene oda ..:s Gabi és Geszti a Best
2013. május 01. 11:16
|
|
kékcsillámpónivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.15. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 200226 offline
|
hát Feró nélkül egy nagy szart sem ér,szerintem.tiszta uncsi lesz.
2013. május 01. 12:42
Hát azt hiszem, az X Faktor is egyre jobban süllyed le.
2013. május 01. 13:05
|
|
toth-milan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 555 Csatolások: 0 Azonosító: 155510 offline
|
Szerintem nem lesz olyan rosz, de....maradhatott volna Miki, Feró és még jöhetett volna Gabi és Alföldi Robi.
2013. május 01. 13:31
|
|
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline
|
ez szerintem nagyon gyász lesz... Alföldi Robi, Geszti és Tóth Gabi még oké.
De Szikora Robi?! Ez most komoly?
esküszöm Malek Miklós volt régen a legjobb meg Geszti... Háát nem ez lesz a legjobb műsor idén azt hiszem...
De Szikora Robi?! Ez most komoly?
esküszöm Malek Miklós volt régen a legjobb meg Geszti... Háát nem ez lesz a legjobb műsor idén azt hiszem...
2013. május 01. 13:43
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Már az X-Faktor is egyenlő a nullával. Hiányzik Malek!
2013. május 01. 17:42
|
|
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline
|
Losy: Hát ja....
2013. május 01. 18:11
Eggyel több ok, hogy még véletlenül se nézzem. Már az előzőt sem néztem, mert egyszerűen nem kötött le. A viselkedészavaros Tóth Gabitól speciel rosszul vagyok. Ki kíváncsi a ripacskodására? Szociális alapon vagy valamilyen külsőség ill. eladhatóság alapján pedig előre lezsírozzák a győztest. Naív az, aki azt hiszi, hogy pont az ő sms-e lesz a mérvadó.
2013. május 01. 18:47
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Norah @ 2013.05.01. 18:11)
Szociális alapon vagy valamilyen külsőség ill. eladhatóság alapján pedig előre lezsírozzák a győztest. Naív az, aki azt hiszi, hogy pont az ő sms-e lesz a mérvadó.
Pontosan így van.Nekem van egy ismerősöm,aki a médiában dolgozik,és vannak kapcsolatai ezeken a területeken.Derültek ki érdekes dolgok.Lényegében megerősítette azt,amit mindig is sejteni lehetett,hogy előre megírt forgatókönyv az egész.A versenyzők többsége meghívott versenyző.Akik pedig a válogatókon égetik magukat,azok úgynevezett beépített emberek.A versenyzőket nem a mentorok választják ki,hanem az RTL.Kiválasztanak 2-3 olyan versenyzőt,akikre direkt (erősebben)ráterelik a figyelmet.A mentoroknak állítólag azt kell mondaniuk,amit súgnak nekik,illetve ami az előttük levő papírra van írva.És a párbajoknál pedig az RTL dönti el,hogy ki essen ki,nem a mentorok,de mégcsak nem is a nézői szavazatok.Az pedig gondolom ezek után senkit nem lep meg,hogy az sms-ek nem érnek semmit,és hogy már jó előre el van dönte a győztes.De nemcsak az X-faktor működik igy,hanem a Megasztár ,a Voice,és az összes ehhez hasonló műsor.
És ahogy figyelem az RTL ismételten elérte a célját,ugyanis most is szinte mindenki az új mentorokról beszél.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: