Idézet (Phann99 @ 2013.04.29. 13:21)
Úgy utálom,hogy ő itt az ász meg a többi focista,akik meg játszák magukat,van akinek egész életében az életmentés a munkája,és ugyan annyit keres,mint ez a senki másfél óra alatt. -.-"
Erre csak azt tudom mondani, hogy mindenkinek lehetősége van választani, mit is szeretne csinálni. Szóval egyrészt én nem nevezném azért Dzsudzsákot senkinek, mert focista. Nem a két szép szeméért tart most ott, ahol.
Idézet (devilrose @ 2013.04.29. 14:45)
Nem tudom, hogy miért, de annyira nem szimpatikus ez a Balázs gyerek és nem a fényűzés miatt, amit a médiában villogtat. Nem igazán tud felmutatni nemzetközi eredményt, nevenincs csapatok milliárdos befektetői veszik meg, viszik piripócsra sok sok milláért. Ami a befektetőknek aprópénz, abból Balázsunk igen jól elvegetál idehaza. Azt gondolná az ember, hogyha valóban olyan jó lenne, mint anno Puskás, akkor vinné a Real és onnan menne nyugdíjba.
A nemzetközi eredményről csak annyit, hogy ahhoz kell egy jó válogatott, ami, ha igaz, akkor éppen jó úton halad. Nem azt mondom, hogy már világverő a válogatottunk, de jelenleg talán a legközelebb most állnak egy világeseményre való kijutáshoz.
Ami meg a nevesincs csapatokat illeti, én sem a PSV Eindhovent, sem a Dinamo Moszkvát nem illetném ezzel a jelzővel.
Puskás csatár volt, Dzsudzsák meg meg bal szélső, szintén nem mindegy.
Manapság a Real Madrid, mint ahogy még sok hozzá hasonló nagy klub megteheti, hogy az elitből válogasson, nem véletlenül vannak az átigazolási hírekben sokszor horror összegek. Amik egyébként nem feltétlenül a játékos valódi értékét tükrözik. Ugyanakkor kevés magyar focista mondhatja el magáról, hogy 26 évesen a piaci értéke kb. 12 millió Euró.

1 felhasználónak tetszik: