Alig két hete jelent meg Miley Cyus és Will.I.Am közös dala, a Fall Down, most itt a szólóverzió.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dalpremier: Miley Cyrus — Fall Down
2013. április 28. 19:17
szerintem ebben semmi különleges nincsen. Eléggé semmitmondó a refrén és a hangszerelés sem tetszik.
2013. április 28. 19:21
|
Winnie Sweetie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 911 Csatolások: 86 Azonosító: 197706 offline
|
Vicces, hogy ki akar tűnni a tömegsztárok közül, de azért ugyanolyan tucatzenét csinál, mint ők (neveket nem mondanák, mert még pár fanocska megsértődik
).
2013. április 28. 19:21
|
|
Danika2023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 200963 offline
|
Ez a zene valami borzalom! Teljesen a gödör alján van a számai alaján! Mostanában nem tud jó zenéket kiadni!!! Írhatnának neki egy normális számot!
2013. április 28. 19:24
Szerintem a Will.I.Am-es sokkal jobb ! Ezen érezni, hogy túl összevágott .
2013. április 28. 19:27
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
kedvencem
2013. április 28. 19:27
|
|
zarryforevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 142 Csatolások: 0 Azonosító: 200575 offline
|
Ez nagyon kaki lett.
2013. április 28. 19:29
|
|
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline
|
Idézet (HeyAlice @ 2013.04.28. 19:22)
Fúú tényleg teljesen Ke$ha die young. Vagy nagyon ismerős. teljesen olyan, mintha már hallottam volna ezt a számot.
Igen hallhattad április elején, amikor Will.I.Am közzétette.
Csalódtam
Igen csalódtam, mert azt hittem, hogy a Country felé fogja majd húzni a szíve, de sajnos nem. Ez tényleg csak egy tucat zene, s különbözik az eddigi számaitól, mert a régiek szóltak is valamiről, na de ez? Miley-nak nagyon szép erőteljes hangja van, miért kell Selenát utánozni, s semmitmondó egyszerűbbnél-egyszerűbb dalokat énekelgetnie? Hangja van, használni is tudja, csak kicsit bugyuta így nem cselekedik megfelelően. Talán van esély még, soha nem szabad feladni!
Ja mellesleg a cikk írója összekeverte Miley szerelmi életét Selenáéval, mert se veled-se nélküled kapcsolatot Selena meg Justin játszott.
2013. április 28. 19:35
Még így is,hogy Will.I.Am nélkül énekel,tipikus tuc tuc zene.Nekem nem tetszik.
2013. április 28. 19:38
|
|
Alexandra Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.15. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 175736 offline
|
Nagyon szeretem Mileyt, akármilyen zenei típusba is csap:)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: