Lessünk be Taylor Swift óceánparti villájába!
2013. április 28. 19:37
|
|
Alexaa44visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 336 Csatolások: 148 Azonosító: 200911 offline
|
nem hogy segítene a rászorulókon hanem egyedül poshad egy bazinagy villában ahol kb 3 szobában kuksol és a pasiairól ír botrányos dalokat... nem birom Taylort
2013. április 28. 19:45
|
|
Danika2023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 200963 offline
|
Ennek a nőnek nincs más dolga csak hogy egyedül kuporogjon ebben a giga házban??!!Amúgymeg nem turnézgat??? Ha tényleg jól menne a sora akkor nem ülne otthon.
2013. április 28. 19:49
|
|
Danika2023új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 200963 offline
|
Tényleg Alexaa44, ez egy középkori kastélyra emlékeztet. Van benne vagy 52354354365 db szoba és ki lakik benne? Nem hinném hogy az öreganyját meg az öregapját meg az egész famíliát odakültöztetné!!!!
2013. április 28. 19:52
|
|
Danika2023új tag |
|
Ebben jól el tudja bújatni a pasijait (kb.56 fő). Van elég szoba és tudnak bújdosni!
2013. április 28. 20:12
Meseszép, én szívesen laknék egy ilyen házban, bár a költségek egy csöppet magasak lehetnek :/
Sok itt a féltékeny ember ahogy észrevettem. Én sem szeretem Taylor-t de szerinem ha megteheti akkor miért ne lakjon egy ilyen házban, ezen felül szerintem bárkinek ha lenne annyi pénze mint neki tuti hogy nem egy lepukkant házban élne. Az meg hogy hány pasija volt szerintem teljesen magánügy, nem túl szerencsés a magánéletében, ez tény én sem értem hogy minek neki pasi ha úgyis szakítás lesz a vége de ez van. Sokan annyira gyerekesek hogy ezen a témán fognak lovagolni még 10 év mulva is. Ha 56 pasija volt.. Kit érdekel, az ő élete nem ?
Alexaa44 azt megsúgom neked, rengeteg rászorulón segített már, lehet ez elkerülte a figyelmedet...
Sok itt a féltékeny ember ahogy észrevettem. Én sem szeretem Taylor-t de szerinem ha megteheti akkor miért ne lakjon egy ilyen házban, ezen felül szerintem bárkinek ha lenne annyi pénze mint neki tuti hogy nem egy lepukkant házban élne. Az meg hogy hány pasija volt szerintem teljesen magánügy, nem túl szerencsés a magánéletében, ez tény én sem értem hogy minek neki pasi ha úgyis szakítás lesz a vége de ez van. Sokan annyira gyerekesek hogy ezen a témán fognak lovagolni még 10 év mulva is. Ha 56 pasija volt.. Kit érdekel, az ő élete nem ?
Alexaa44 azt megsúgom neked, rengeteg rászorulón segített már, lehet ez elkerülte a figyelmedet...
2013. április 28. 20:20
Nem kell rögtön szapulni Taylor-t,ugyanis különböző szervezeteket támogat,illetve sok embernek (főként gyerekeknek) mentette már meg az életét,miatta lett fedél egyes családok feje alatt.Szóval,ha neki ez most kellett,akkor egészségére.Gyönyörű villa,talán egyszer Taylor-hoz költözök.
2013. április 28. 20:30
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
No ezért érdemes sztárnak lenni
Szerintem eddig ez a legegyedibb sztárház amiről olvashattunk. Igazságtalanság hogy ennyi pénze van, de hát az egésznek sztárcsillagzizinek sok van, szóval ő legalább szépen kihasználja
2013. április 28. 20:38
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Na igen, bejött Neki az élet az egyszer biztos. De nem lehet Őt hibáztatni. Szerintem a legtöbben ha hasonló anyagi helyzetnek örvendenének aminek Taylor, bizonyára hasonlóan vásároltak volna egy ekkora kérót.
1 felhasználónak tetszik:
Gabriella Swann
2013. április 28. 20:51
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
WOW!!!! Nagyon cuki kis kecó! Szivesen beköltöznék!
2013. április 28. 21:17
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nekem tényleg fáj a szívem érte! Álmom, hogy én is ilyen körülmények között éljek.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.