Lessünk be Taylor Swift óceánparti villájába!
2013. május 04. 11:09
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Én biztos nem laknék ebben. Minek ekkora ház, főleg ha egyedül lakik, még ha lenne pasija, akkor se kéne ekkora ház két embernek. Ebben generációk el laknának az biztos. Már nem tudja mit csináljon jó létében, már nem tudja mire költeni a pénzt a kis gazdag liba.
2013. május 04. 14:24
|
|
BellaSwan5új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.03. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 201281 offline
|
De laknék ott gyönyörű és a kilátás is gyönyörű...
2013. május 04. 21:18
Szép meg minden, de minek ekkora? Teljesen felesleges..dehát az ő pénze, ő tudja.
2013. május 05. 12:12
|
|
RencykeSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 4 Azonosító: 196764 offline
|
gyönyörű,csodaszép..mindenki szívesen lakna ott..de tényleg,mindek neki ekkora ház?Csak hogy megmutassa,hogy sok pénze van?...
2013. május 12. 08:27
|
|
kjudit97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.27. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 150161 offline
|
16 szoba? Ez most komoly?
Mit csinál egyedül egy ekkora házban?
Már nem azért, nagyon szép meg minden, de én inkább vettem volna egy kisebb házat negyede ennyi pénzért. A házra költött pénznek szerintem akadt volna jobb helye is..
Tomika06: tényleg lakhat úgy két ember, hogy sose találkoznak, ez jó volt..
Már nem azért, nagyon szép meg minden, de én inkább vettem volna egy kisebb házat negyede ennyi pénzért. A házra költött pénznek szerintem akadt volna jobb helye is..
Tomika06: tényleg lakhat úgy két ember, hogy sose találkoznak, ez jó volt..
2013. május 12. 19:11
aaaaaaaaaaaazta!
Gyönyörű, de minek neki ekkora ház?
Gyönyörű, de minek neki ekkora ház?
2013. június 01. 10:47
Nagyon szép, nekem a bútorok is tetszenek. De egyetértek a többiekkel abban, hogy ekkora ház azért túlzás.
2013. június 08. 15:20
|
|
viktoria17200102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 292 Csatolások: 41 Azonosító: 172577 offline
|
Taylor háza elképesztő ráadásul a tenderparton van nagyon nagy szép,tágas
Ellaknék benne
2013. július 15. 02:38
nem ez nem annyira tetszik.. lehet azért mert nem bírom taylort.. :/ szerintem csak a tengerpart a szép..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: