Nehéz elhinni, hogy a gyönyörű amerikai színésznő már két gyermek édesanyja, amikor a tökéletes testét látjuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jessica Alba: így nyerte vissza alakját a szülés után
2013. április 28. 10:53
Egyáltalán nem látszik meg rajta,hogy szült.És az hogy fűzőt hordott...Én nem lettem volna rá képes.
2013. április 28. 11:04
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
nem rossz ötlet
!
2013. április 28. 11:11
nem látszik rajta, hogy szült volna
gyönyörű alakja van!
2013. április 28. 11:13
devilrose: mondjuk azért, mert férfiként még én is tudok annyit, hogy terhességnél egy nő meghízik, és ha vissza akarja nyerni előző testalkatát, akkor dolgozni kell érte.
2013. április 28. 11:31
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
petimbo, nézd már meg Albát terhesen és nézz meg a szomszéd Gizit szintén terhesen, van difi. Jessicán volt max 8 kiló, amiből 6 kilót a magzatvízzel, egyéb szövetekkel és a baba súlyával együtt el is veszített a szülés pillanatában. Gizi meg 80 kilósan esik teherbe, hízik hozzá 25 kilót. Szülés után még mindig 90- 95 kg marad. Alkatfüggő, Jessica nem volt meghízva egy cseppet sem.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 28. 11:51
|
|
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline
|
tényleg jó alakja van! mondjuk eddig is jó volt!
2013. április 28. 12:15
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Igazából egy átlag nő hol tehetné meg hogy személyi edzőt fogad, és vesz egy dupla fűzőt? Ezek nem 2 forintba kerülnek. De ha egy átlagnő szerencsés géneket örökölt, akkor ugyanezt eltudja érni amit Jessica. Ismerek olyat a baráti körömben, aki röviddel azután hogy életet adott kisbabájának, bombasztikus formában volt. Mindenki kérdezgette, hogy hogyan csinálja. Azt válaszolta, hogy valószínűleg szerencsés. A sztárvilágból is tudok mondani olyat aki viszont nem nyerte vissza jó formáit a szülés után. Christina Aguilera. Milyen jó alakja volt, és a szülés óta egyszerűen nem tudja magát jó formába hozni. Én szeretem X-tinát, de lássuk be. A külseje nem éli fénykorát..
Mellesleg szerintem egy újdonsült kismamának ne az legyen a gondja, hogy minél gyorsabban adja le a plusz kilókat, hanem a babával törődjön.
Mellesleg szerintem egy újdonsült kismamának ne az legyen a gondja, hogy minél gyorsabban adja le a plusz kilókat, hanem a babával törődjön.
2013. április 28. 12:29
|
|
Hushpushvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.30. Hozzászólás: 295 Csatolások: 0 Azonosító: 853 offline
|
Nem kell mindig a pénzzel jönni, egyszerűen ha valaki odafigyelt az alakjára terhesség előtt, az utána is oda fog, ergo visszanyeri az alakját ( persze nem úgy mind Jessica Alba, de közel a régit vissza tudja nyerni ). Akit meg előtte sem érdekelt, utána sem fogja és a legfontosabb, hogy terhesség után gyorsan visszanyerje valaki a fiatalos alakját, mert később mikor idősebb lesz, akkor a természet rendje szerint hízni fog.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.