Mekkora baromság ez a hír!!!
Nem attól szép valaki hogy megfelel-e annak amit ide leírtak.
Kit érdekel hogy milyen a hajszíne egy embernek lehet akár rossaszín is ha szép.
A plasztikai műtétről pedig csak annyit hogy nem ártana pár pasinak sem a nő
mindig legyen tökéletes a pasi meg jó
úgy ahogyan van,milyen furcsa világban is élünk.
Barna hajú és kék szemű — ilyen az ideális nő
2013. április 27. 19:15
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 27. 19:33
|
|
Graceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 159243 offline
|
Nekem is. :') De pont hogy nem érdekel.Lehet kék szeme és barna haja az illetőnek,ha viszont iszonyat randa.Úgyhogy ennyire azért ne általánosítsunk.
Nekem aranyszőke hajam van,jó tudni,hogy ez is egyre ritkább jelenség lesz.
Nekem aranyszőke hajam van,jó tudni,hogy ez is egyre ritkább jelenség lesz.
2013. április 27. 19:33
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Ezekkel a hírekkel nem kell foglalkozni, minden kornak van ideálja, ami változik. Ez nem az jelenti, hogy más hajszínű, szemű, alaktú lány nem lehet szép. Amúgy egyetértek Vanessa Bloom-mal, mi nők legyünk tökéletesek, de a pasik jók úgy, ahogy vannak??
2013. április 27. 19:39
|
|
TrixyDixy14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.26. Hozzászólás: 62 Csatolások: 0 Azonosító: 181560 offline
|
Sz*rn* rá szerintem nincs ennek jelentősége
Pöttömke
2013. április 27. 20:25
Ennek semmi értelme,szerintem egy fiúnak mindegy,hogy milyen színű a lány szeme vagy haja,ha szèp.
Meg pont az egyik legritkább párosítás a legvonzóbb...remek...
Jó barna a hajam, de a szemem is...pff.
Amúgy már nagyon untam,hogy a szőkèk voltak az ideálok...minden lány indult szőkére festetni a haját... mint a birkák
Szerintem az ilyenek jobban foglalkoztatják a nőket mint a férfiakat.
A plasztikai sebészet meg csak akkor jó ha valakinek muszáj...ha a kinézet miatt csináltatják (hát még nem szánalmas éppen),azokat nagyon sajnálom mert nincs önbizalmuk.
Meg pont az egyik legritkább párosítás a legvonzóbb...remek...
Jó barna a hajam, de a szemem is...pff.
Amúgy már nagyon untam,hogy a szőkèk voltak az ideálok...minden lány indult szőkére festetni a haját... mint a birkák
Szerintem az ilyenek jobban foglalkoztatják a nőket mint a férfiakat.
A plasztikai sebészet meg csak akkor jó ha valakinek muszáj...ha a kinézet miatt csináltatják (hát még nem szánalmas éppen),azokat nagyon sajnálom mert nincs önbizalmuk.
Pöttömke
2013. április 27. 20:28
A szépség továbbra is relatív, ideál ide vagy oda.
2013. április 27. 20:31
Ez tényleg szép.. Mindenkinek az szép akit szerett és mindenkinek más izlése van..
2013. április 27. 20:32
|
|
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline
|
Tényleg szép lehet, de nem mindegy hogy milyen?
2013. április 27. 20:34
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Kék szem, barna haj... Akárcsak Palvin Barbi.
Egyébként szerintem is hülyeség ez az ideál, ha egy lánynak szép arca van és/vagy jó egyénisége teljesen mindegy milyen színű a hajunk vagy a szemünk. Nekem barna hajam van, de nem kék a szemem, szóval akkor máris ronda vagyok.
Egyébként szerintem is hülyeség ez az ideál, ha egy lánynak szép arca van és/vagy jó egyénisége teljesen mindegy milyen színű a hajunk vagy a szemünk. Nekem barna hajam van, de nem kék a szemem, szóval akkor máris ronda vagyok.
Pöttömke
2013. április 27. 21:02
|
|
emcsikehh1DHATER |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 1548 Csatolások: 1 Azonosító: 158222 offline
|
Azt megértem, ha valakinek kicsi a melle, akkor feltölteti, vagy a seggét..
De a többi részének, szerintem természetesnek kéne maradnia.. Amúgy, nekem pasiban is a kék, barna haj, izmos fiúk tetszenek...
2013. április 27. 21:27
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Én barna hajú és kék szemű vagyok
2013. április 27. 21:29
|
|
Eszti19970619új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 87 Csatolások: 0 Azonosító: 174215 offline
|
barna hajú és kékeszöld szemű vagyok!!

2013. április 27. 21:34
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
szőkésBARNA és KÉK szemű vagyok.. ez jóó .:)de sztem egy szőke hajú lány is lehet szép és csinos:))))))))))9
2013. április 27. 21:55
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Nemaz számít hogy milyen színű a haja vagy a szeme. Soha nem is számított ez. Mindenki az arcot nézi. A nagy szempillájú kicsi csontos arc, oszt az például ideál. Lehet akármekkora nagy kék szemed, meg festett barna hajad szilikon oriás cicivel, ha a pofád ragyás, az arcod aránytalan és megrajzolt mű szemöldököd van
Az olyan pasik menjenek a nyavalyába akik nem undorodnak a szilikon megcsinált nőktől. Ha nincs kivétel, akkor részemről inkább kihalhatunk.
Pöttömke
2013. április 27. 22:06
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Én barna hajú és zöldeskék szemű vagyok!
Ez érdekes, mert ahogy látom, a férfiak, legalábbis az én környezetemben a szőke hajú lányokért epekednek. Amióta az eszemet tudom, mindig a szőke haj volt az ideál, bár szerintem igazából ez személyfüggő, hogy ki mit talál szépnek!
Ez érdekes, mert ahogy látom, a férfiak, legalábbis az én környezetemben a szőke hajú lányokért epekednek. Amióta az eszemet tudom, mindig a szőke haj volt az ideál, bár szerintem igazából ez személyfüggő, hogy ki mit talál szépnek!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.