Barna hajú és kék szemű — ilyen az ideális nő
2013. április 27. 18:08
|
|
Betti90~Simply Perfect~ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 5814 Csatolások: 42466 Azonosító: 176552 offline
|
Szerintem senki nem a meghatározott ideál alapján választana, ha valakinek megtetszik egy szőke lány nem hiszem, hogy csak azért nem randizik vele mert most nem a szőkehajú az ideál. A barna és kék szeműek száma pedig szerintem elég kevés.
2013. április 27. 18:11
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Nekem stétbarna hajam van és zöldeskék szemem-örülnöm kéne? Ha valaki engem szeret, akkor jobban örlök, a inkább azért szeret, aki vagyok, nem azért, ahogy kinézek.
2013. április 27. 18:13
Ekkora marhaságot! -.-" Szépségideál a fenét... ha nem tud egy nő megfogni egy pasit, akkor cse....ti a szép barna haját és a kék szemeit. Amúgy meg ha minden ember az adott szépségideál alapján akarna társat, a világ tele lenne szinglikkel!
2013. április 27. 18:16
|
|
BieneMajavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.19. Hozzászólás: 121 Csatolások: 1 Azonosító: 184028 offline
|
nekem sötét szőkés barnás a hajam és sötétzöld a szemem. teljesen elégedett vagyok ezzel, de tény és való, hogy nekem is azok a srácok tetszenek, akiknek sötétbarna "majdnemfekete" a hajuk és kék a szemük:)
2013. április 27. 18:18
Ó, hát nekem nem kék a szemem
De kár, nem vagyok ideál.
Ugyan már, hát mindenkinek más tetszik, más az ideálja, és mindenki szép, nem csak az, akinek barna haja és kék szeme van.
2013. április 27. 18:21
Szerintem attól nem lesz szebb valaki,hogy kék a szeme vagy barna a haja.
2013. április 27. 18:21
Hát kinek mi tetszik. Nem hiszem, hogy mindegyik pasi ilyen nőt akar...(o_o)
2013. április 27. 18:24
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
A haj és szemszín szerintem nem számít. Ha valaki csúnya - szerencsétlen - tök mindegy, milyen színű haja van.
2013. április 27. 18:36
|
|
FuNkYpUnKy27 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.15. Hozzászólás: 603 Csatolások: 4 Azonosító: 125109 offline
|
Annyira utálom ezeket az általánosításokat. Ennyiből az is lehetne a cikk címe, hogy "Legyél barna és viselj kék kontaktlencsét, mert így tuti felszedsz valakit" Minden embernek más az ideálja, és a belső értékek is számítanak, de erre ma elég kevesen gondolnak sajnos
2013. április 27. 18:42
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
Akkor én ideális nő vagyok.
Viszont a plasztikát elítélem, hacsak nincs valami egészségügyi oka...
Egyébként nekem is feltűnt, hogy korábban tényleg a szőke csajok voltak a menőbbek, most meg már inkább a barnák, bár ettől függetlenül sok hódolója van még a szőkéknek is.
Állítólag a szőkében csak kalandot, kihasználhatóságot lát sok férfi, míg a barnában határozottságot, stabilitást, két lábbal állást a földön, stb. De ezt sem kell mindenkire érvényesnek tekinteni természetesen.
Viszont a plasztikát elítélem, hacsak nincs valami egészségügyi oka...
Egyébként nekem is feltűnt, hogy korábban tényleg a szőke csajok voltak a menőbbek, most meg már inkább a barnák, bár ettől függetlenül sok hódolója van még a szőkéknek is.
Állítólag a szőkében csak kalandot, kihasználhatóságot lát sok férfi, míg a barnában határozottságot, stabilitást, két lábbal állást a földön, stb. De ezt sem kell mindenkire érvényesnek tekinteni természetesen.
2013. április 27. 18:45
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Csatlakozom a barna hajú kék szemű csajokhoz
2013. április 27. 18:49
|
|
rékuci6000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 277 Csatolások: 48 Azonosító: 197401 offline
|
Nekem kék a szemem és barna a hajam
!
2013. április 27. 18:55
|
|
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline
|
én nem vagyok ideális nő
barna a szemem. a hajam is
barna a szemem. a hajam is
2013. április 27. 19:06
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Remek. Ezek szerint aki nem kék szemű, és barna hajú, az nem lehet fantasztikus személyiség, és szexi. Nem lehet része a szerelemben, stb., mert nem felel meg az ideálnak. Kib*szott logika, mondhatom. Olvastam egyszer egy olyat, hogy: "A test egy börtön" Sosem értettem ezzel még mélyebben egyet. Tényleg börtön a test, amiből a bensőd nem tud szabadulni. Hiába vagy fantasztikus személyiséggel megáldva, le se sz*rják, mert nem felelsz meg az ideálnak. Á basszus, de logikus ez.
Amúgy nem csodálom hogy a szőkék "kimentek a divatból", ugyanis egy tanulmány szerint egyre ritkább ha valaki természetes szőkén születik. Sőt, nem sokára olyan ritka lesz, mint a természetes vörösek.
Amúgy nem csodálom hogy a szőkék "kimentek a divatból", ugyanis egy tanulmány szerint egyre ritkább ha valaki természetes szőkén születik. Sőt, nem sokára olyan ritka lesz, mint a természetes vörösek.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

1 felhasználónak tetszik: