Az aranytorkú amerikai díva legújabb kislemezével, két Grammy-díjas énekes közös gyümölcsével jelentkezik május elején.
A teljes cikkhez kattints ide!
Új korszak kezdődik Mariah Carey életében
2013. április 26. 20:50
Kiváncsián várom, hogy milyen lessz az új korszak.
2013. április 26. 20:54
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (botond96 @ 2013.04.26. 20:41)
soha nem bírtam ezt a nőt
el ismerem van hangja nem is kevés de valahogy olyan antipatikus
el ismerem van hangja nem is kevés de valahogy olyan antipatikus
Na igen, eléggé beképzeltnek tűnik, túlságosan is dívás, de az ő esetében azt szoktam mondani, hogy neki legalább van mire vernie magát.
2013. április 26. 21:20
Neki legalább volt/van is mire nagyképűnek lenni. Neki legalább van hangja és tud is énekelni. Nem kapkodja hangosan a levegőt, nem érzi magát kínosan az ember, miközben énekel. (Vajon kijön az a E5-ös hang..kristálytisztán?!) Hiszen ő nem egy egynyári, de még csak nem is kétnyári énekesnő. Az is biztos, hogy nincs hozzá hasonló tehetség mostanság ebben a kommerszokádék korszakban. Ő legalább magáénak tudhat egy zeneileg sokkal jelentősebb, igényesebb, fényesebb korszakot - a 90's éveket. Az, hogy a jóidőknek leáldozott és az igényességre kevesen nyitottak, arról nem ő tehet.
Ha egy The Emancipation of Mimi-hez hasonló koronggal állna elő, lesöpörne mindenkit.
Ha egy The Emancipation of Mimi-hez hasonló koronggal állna elő, lesöpörne mindenkit.
2013. április 26. 21:53
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Kíváncsian és persze bizakodóan várom. Örülnék, ha valami naggyal állna elő. Igaz, Ő sose volt tucat, úgyhogy nincs mitől félni. Mariah pedig mindig is ilyen volt, azaz díváskodó. Emiatt sokan utálják, sokan lenézik Őt, mert igen, vannak nagyon megbotránkoztató húzásai. De Neki legalább van oka arra, hogy ezt csinálja, hisz olyannal rendelkezik, mint amilyennel szinte senki más, és olyan karriert futott be, amilyenről a manapság túlmajmolt sztárok még csak álmodni se mernek.
2013. április 27. 07:39
A video nagyon érdekes de a dal úgy önmagában tetszik.
2013. április 27. 07:45
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Ez olyan... nem is tudom.. Eléggé érdekes
2013. április 27. 08:19
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.26. 20:54)
Na igen, eléggé beképzeltnek tűnik, túlságosan is dívás, de az ő esetében azt szoktam mondani, hogy neki legalább van mire vernie magát. 
Ez valahol igaz, hiszen a hang az hang, és öt oktáv az öt oktáv. (Már próbáltam Mariah-t énekelni, de közel sem annyira egyszerű...) Viszont amikor elvált Tommy Mottolától, ott valami nagyon kiszabadult belőle, ami szerintem nem vitte őt helyes irányba. Vagy nem is tudom
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 27. 08:42
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Cinzina @ 2013.04.27. 08:19)
Ez valahol igaz, hiszen a hang az hang, és öt oktáv az öt oktáv. (Már próbáltam Mariah-t énekelni, de közel sem annyira egyszerű...) Viszont amikor elvált Tommy Mottolától, ott valami nagyon kiszabadult belőle, ami szerintem nem vitte őt helyes irányba. Vagy nem is tudom
A lényeg számomra az, hogy az 1997 előtti dalait nagyon szeretem, az utána levőket már egyre kevésbé (amúgy sem vagyok oda az amerikai stílusért).
Egyetértek. Nekem is az első albumai a kedvenceim.
1 felhasználónak tetszik:
Cinzina
2013. április 27. 09:20
|
|
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline
|
A video nagyon furcsa de a dal gyoyoru nekem tetszik!
2013. április 27. 12:15
Már nagyon várom Mariah új dalát és persze az új albumot is. Kíváncsi vagyok hogy milyen lesz de Mariah-t ismerve, biztosan nem fogok csalódni benne.
2013. április 27. 15:15
|
|
Vanessa BloomYoncé |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.17. Hozzászólás: 1318 Csatolások: 3477 Azonosító: 194184 offline
|
Kíváncsian várom a folytatást a hangját nagyon szeretem,remélem jó lesz az új dal.
2013. május 01. 17:51
Idézet (Cinzina @ 2013.04.27. 08:19)
A lényeg számomra az, hogy az 1997 előtti dalait nagyon szeretem, az utána levőket már egyre kevésbé (amúgy sem vagyok oda az amerikai stílusért).
Pedig ő ezt éppen hogy fordítva gondolja. Hiszed vagy sem. Persze én is azokat az albumait , dalait szeretem legjobban. De ő jóformán semmibe sem tartja az első 5 lemezét, mivel ő úgy gondolja, hogy azok' nem ő. Csupán az, amit az akkori fogvatartója, vagy ha úgy tetszik menedzsere (Mottola) előírt, meghatározott neki. A Butterfly albuma óta (97) sikerült önmagát megvalósítania. Azután tudott igazán kiteljesedni. Olyan stílusban nyomulni, amilyenben ő szeretne. Persze láttunk már hasonlókat azóta is. Számos sztárocska vesszőfutását, miután a menedzserek levették a kezüket róla, bizony elgurult a gyógyszerük, kifordultak önmagukból. Mariah azért még így is az egyik legtehetségesebb, legjobb énekesnők egyike.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.