Bella Thorne könyvet ír
2013. április 28. 13:45
|
|
sellylove99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.16. Hozzászólás: 192 Csatolások: 1439 Azonosító: 158501 offline
|
Na jó. Én nagyon várom a könyvet, kíváncsi vagyok rá. Igenis ő fogja írni, de nem egyedül. Lesznek társírók is, de ő fogja írni a nagy részét. Egyébként meg olyan nehéz elfogadni, hogy egy diszlexiás lány is írhat könyvet lassan 16 éves létére? Ezzel is meg akarja mutatni, hogy képes rá. Hogy bármi lehetséges. Abban viszont már biztos vagyok, hogy ha Zendaya írna könyvet, nem pedig Bells, mindenki úgy oda lenne érte, hogy "uramisten, alig várom. biztosan jó lesz, óriási sikere lesz." bla bla bla. És ezt nem csak úgy mondom, mert így van. Bármit is csinál Bella, az állandóan rossz, még ha jó célt szolgál és pozitív irányú. Én el fogom olvasni a könyvet, még ha nem is szeretek olvasni.
2013. április 30. 18:58
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Istenem, ez a csaj egy senki!!!!! egy SENKI!!!! Nincs tehetsége semmihez, csupán eladható külsővel rendelkezik, ráadásul egy buta, ostoba libva. A sorozatában csak önmagát adja, és már nagyon elegem van abból, hogy milliókat keres a semmiért, más meg TÉNYLEG azért dolgozik, és komolyan DOLGOZIK, hogy eltartsa a családját, hogy meg tudjon élni kemény és fáradtságos munkával. Mekap mindent és semmit sem tesz érte. Nem tud táncolni, nem tud énekelni, színészi tehetsége 0., ráadásul-mint már említettem-egy hülkye tyúk, és EZ kerül mejd a polcokra!!! Akik pedig igazán tehetségesek, és JÓT írnak, azoknak nem adják ki az írásaikat, mert nincs pénzük. És fogadjunk, hogy a sok érdemtelen, akinek még ennél az ostoba libánál is kevesebb esze van meg fogja venni ezt a vackot!
2013. május 04. 21:01
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Idézet (doriella @ 2013.04.30. 18:58)
Istenem, ez a csaj egy senki!! egy SENKI!! Nincs tehetsége semmihez, csupán eladható külsővel rendelkezik, ráadásul egy buta, ostoba libva. A sorozatában csak önmagát adja, és már nagyon elegem van abból, hogy milliókat keres a semmiért, más meg TÉNYLEG azért dolgozik, és komolyan DOLGOZIK, hogy eltartsa a családját, hogy meg tudjon élni kemény és fáradtságos munkával. Mekap mindent és semmit sem tesz érte. Nem tud táncolni, nem tud énekelni, színészi tehetsége 0., ráadásul-mint már említettem-egy hülkye tyúk, és EZ kerül mejd a polcokra!!! Akik pedig igazán tehetségesek, és JÓT írnak, azoknak nem adják ki az írásaikat, mert nincs pénzük. És fogadjunk, hogy a sok érdemtelen, akinek még ennél az ostoba libánál is kevesebb esze van meg fogja venni ezt a vackot!
Gratulálok neked, sikeresen bebizonyítottad, hogy nem Bella és a rajongói, hanem Te magad vagy a "hülkye tyúk" és az "ostoba libva". Javaslom, hogy mielőtt elkezdesz kötekedni, vegyél elő egy helyesírási szótárt, és ha alaposan áttanulmányoztad szánj időt arra is, hogy ne pongyola stílusban, tele helyesírási hibákkal fogalmazd meg a gondolataidat! Mert eléggé kiábrándító, hogy próbálsz lenézni valakit, miközben Te az írásod alapján sokkal szánalmasabb vagy, sőt valószínűleg még a 11-et sem töltötted be. :) És szerintem mindenki, ismétlem MINDENKI élt volna a lehetőséggel, nemcsak Bella. Ha megkérdeznének valakit, hogy írna-e egy könyvet, hogyha ők kiadnák, valószínűleg még Te is igent mondtál volna, ahogy minden más utálkozó is. Habár ahogyan írsz, vagyis gépelsz, még egy mondat helyes leírása is nehezedre eshet. :)
2013. május 05. 12:38
|
|
RencykeSmilevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.25. Hozzászólás: 154 Csatolások: 4 Azonosító: 196764 offline
|
Kiváncsi vagyok,lesz valami belőle?
2013. május 05. 15:53
Hoppá.... na ez érdekes... remélem nem más fogja megírni helyette ^^
2013. május 05. 21:22
Én el fogom olvasni, mert szeretem Bellát és kíváncsi vagyok a munkájára. Persze nem hinném, hogy akkora világsiker lesz, de talán középszinten fut majd.
2013. május 06. 18:10
Doriella, attól hogy bizonyos szavakat nagy betűvel írsz attól még nem lesz igazad! Amúgy a helyesírásod nagyon gyatra!
2013. május 09. 14:30
|
|
BebeQueenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 106 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline
|
Nekem nincs a lánnyal konkrét bajom, de az alapsztoriról rögtön a Harry Potter jutott eszembe... sajnos, tényleg nagyrészt a Disney fogja előrenyomni, de ki tudja, lehet, hogy tényleg jó lesz, bár kételkedem, hogy a saját munkája lenne...
2013. május 12. 16:59
sellylove99: tökéletesen igazad van!
Én is el fogom olvasni, nagyon jó, hoyg Bella könyvet ír, már én is írtam nem 1-et nem 2-t, szóval nyugodtan írjon, biztosan sikere lesz!
Én is el fogom olvasni, nagyon jó, hoyg Bella könyvet ír, már én is írtam nem 1-et nem 2-t, szóval nyugodtan írjon, biztosan sikere lesz!
2013. május 24. 09:01
|
|
zsofi.ladaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 38 Csatolások: 0 Azonosító: 200854 offline
|
miért ír könyvet? ennyire tehetsége van az íráshoz? remélem jó könyv lesz,mert akkor én is el olvasnám de miért ír könyvet? azért mert Zendaya is? mert tudtommal most fog meg jelenni Zendaya könyve is
de sok sikert neki!
♥
2013. május 25. 15:43
|
|
kitti20018visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 3 Azonosító: 196888 offline
|
Hát remélem jó könyv lesz. Egyik kedvelt sztárom és én meg egy könyvmoly vagyok szóval várom
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.

0 felhasználónak tetszik: