Idézet (regi99 @ 2013.04.25. 20:31)
Oké. Szerintem majd akkor magyarázzatok, ha ti is 15 évesen annyit elértek mint ő. És büszke lehet arra, hogy könyvet ír, jól teszi. És ezt most nem annak kell venni, hogy irtózatosan nagy rajongó vagyok, meg elfogult vagyok vele szemben. Nem. Inkább ti is kezdjetek bele egy könyv olvasásába, kezdetnek, és ne itt szapuljátok a másikat. Az sokkal hasznosabb elfoglaltság.
Herótom van ettől a mi is elértünk annyit dumától. Nekem nincsenek énekesi, színészi és táncosi ambícióim, sőt soha sem voltak. Ha lennének, akkor valószínűleg azon a vonalon próbálnék érvényesülni, és nem egy teljesen eltérő szakmát próbálnék kitanulni. Én rengeteget olvastam az elmúlt életemben, több száz oldalas regények csücsülnek a vinyómon, mert könyvkiadónál a beugró száz példányra egy millió forint. Nekem ilyenre nincs pénzem és soha nem is volt. Nem éhezek, de jelenleg nincs dollár millióm, mint a kis kedvencednek, hogy megfizessen egy lektort rosszabb esetben, aki a sz*rból csinál valami könyvnek nevezhető cuccot.

3 felhasználónak tetszik: