Bella Thorne könyvet ír
2013. április 25. 20:03
Hát nem tudom.. A színészkedés, táncolás és éneklés nem megy neki, hátha az írás majd fog...
2013. április 25. 20:08
|
|
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline
|
Kedves Récy 98!Én 11éves vagyok ,de már írtam könyvet.Hármat is.
2013. április 25. 20:19
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Ez a hülye liba könyvet ír!!!! Ez a nap vicce, de komolyan, ha tudom, hogy ilyeneket is felhatalmaznak, hogy a könyveik a boltok polcain legyenek, még alaposabban megválogatom, mit veszek majd meg (és persze mit NEM, és ez tuti köztük lesz).
2013. április 25. 20:21
Alig van ki a földből és ő akar könyvet írni a 15 éves fejével? Hát oké.
2013. április 25. 20:24
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
15 évesen könyvet ír?
kíváncsi lennék rá..
2013. április 25. 20:26
|
|
ElodyEinzelgänger |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.08. Hozzászólás: 9489 Csatolások: 674 Azonosító: 154912 offline
|
nekem van egy ismerősöm, aki 14 évesen ilyen 3-400 oldalas könyv(eket) adott ki. nem túl jók, olyan több sztoriból összerakott izé. ennyi élettapasztalattal aztán sok mindent fog beleírni. most komolyan kíváncsi vagyok, mit akar összehozni?!
2013. április 25. 20:28
Lőjetek fejbe, de ez a csaj nekem kezd egyre szimpatikusabb lenni; de azt tényleg nem értem, 15 évesen miféle könyvet akar írni?! Kevés az élettapasztalata, esetleg pár év múlva.
2013. április 25. 20:31
|
|
regi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 188407 offline
|
Oké. Szerintem majd akkor magyarázzatok, ha ti is 15 évesen annyit elértek mint ő. És büszke lehet arra, hogy könyvet ír, jól teszi. És ezt most nem annak kell venni, hogy irtózatosan nagy rajongó vagyok, meg elfogult vagyok vele szemben. Nem. Inkább ti is kezdjetek bele egy könyv olvasásába, kezdetnek, és ne itt szapuljátok a másikat. Az sokkal hasznosabb elfoglaltság.
2013. április 25. 20:31
Én nagyon szeretem Bellát, de 15 éves élettapasztalattal nem sok jó könyvet lehet "megálmodni".
2013. április 25. 20:34
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Mindjárt hülyét kapok.
Tehetsége és éneklése egyelő a nullával, hát akkor mit szóljunk az íráshoz.
Bevallom én is írok történeteket, de könyvkiadásig nem tervezem legalább 20 éves koromig. Ahhoz még túl tapasztalatlan vagyok.
És, hogy egy ilyen 15 éves diszlexiás gyerek írjon könyvet?
Már megbocsásson, de, ha tényleg meg is írná akkor is egy borzalmas könyv lenne, már csak a betegségére is nézve.
Szánalmas ,hogy az igazi tehetséges írók nem tudják ki adni a könyvüket csak azért, mert nincs elég pénzük rá. Egy ilyen tehetségtelennek(mert, hogy hangja és színészi tudása sincsen) pedig rögtön kiadják a könyvét.
Hová fajul ez a világ?
Tehetsége és éneklése egyelő a nullával, hát akkor mit szóljunk az íráshoz.
Bevallom én is írok történeteket, de könyvkiadásig nem tervezem legalább 20 éves koromig. Ahhoz még túl tapasztalatlan vagyok.
És, hogy egy ilyen 15 éves diszlexiás gyerek írjon könyvet?
Már megbocsásson, de, ha tényleg meg is írná akkor is egy borzalmas könyv lenne, már csak a betegségére is nézve.
Szánalmas ,hogy az igazi tehetséges írók nem tudják ki adni a könyvüket csak azért, mert nincs elég pénzük rá. Egy ilyen tehetségtelennek(mert, hogy hangja és színészi tudása sincsen) pedig rögtön kiadják a könyvét.
Hová fajul ez a világ?
2013. április 25. 20:48
|
|
furatisvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.23. Hozzászólás: 329 Csatolások: 0 Azonosító: 127873 offline
|
Nem értem mit vagytok úgy oda... A könyvírás nem korhoz függő, kiskorúak is írhatnak és adhatnak ki könyveket, ha a könyvkiadó alkalmasnak találja, hiszen ha a könyvkiadó lát benne fantáziát, és sikert, akkor elfogadják. Nála megtörtént, szóval nem lehet borzalmas annyira, valakinek tetszhet. Szurkolok neki.
2013. április 25. 20:51
|
|
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline
|
Kíváncsi vagyok rá, nagyon szivesen elolvasnám
2013. április 25. 20:52
Majd ha egy 15 éves "hihetetlenül bonyolult" és " értelmes" kreálmányára leszek kiéhezve, akkor esetleg elolvasom, de szerintem ilyen korban még a hagyományos irodalommal kellene foglalkoznia az ISKOLÁBAN, mert a műveltségi szintje egyenlő lesz a nullával. Ami pedig a hangját illeti.... hát hallottam, hogy énekel valójában, számítógépes segítség nélkül és a rekedt nagymamám jobban énekel, mint ez a kislány.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: