A 15 éves Disney-csillag belekezdett egy könyv írásába, ami egy 14 éves tinilányról fog szólni, egy kis varázslattal megspékelve.
A teljes cikkhez kattints ide!
Bella Thorne könyvet ír
2013. április 25. 19:04
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
Biztos ő fogja megírni... Gondolom mennyi tehetsége van hozzá, már csak abból indulok ki, hogy miként táncol és énekel (illetve próbál). Komolyan feldühít, hogy az ilyen kis nyikhajok azt hiszik, hogy ők a világ közepei, és ők mekkora polihisztorok! Hát nem!
2013. április 25. 19:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
De jóó már várom!
2013. április 25. 19:06
Most csak úgy a semmiből nem fog profiként írni, ezt most megmondom. Én is próbálkoztam, az első történetem nagyon pocsék lett.
Semmi bajom nem lenne az ötlettel, ha otthon, kedvtelésből írna, esetleg megmutatja pár közeli ismerősnek. De nem, ebből is hírverést kell csinálni...
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. április 25. 19:07
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Aham, persze. Még az interneten keresztül is (ugyanis nem nézem a sorozatát meglepő módon) síkhülye látszatát kelti, szóval tuti nem lesz ahhoz a könyvhöz semmi köze. Max egy pónis vagy egy kifestős könyvet tudnák elképzelni vele kapcsolatban.
Tényleg nem értem, hogy az ilyenek minek próbálkoznak. Nem veszi észre, hogy hozzáhasonlóból van még 600 a diznicsatornán? És még el is hiszik magukról, hogy tehetségesek. Táncolni nem tud, vagy csak minimálisan, de úgy én is tudok. Zeneiséghez sincs semmi köze. Már az is csoda, ha látott valaha gitárt vagy más igazi hangszert életében.
2013. április 25. 19:08
jajj már. a 15 éves lányok kevese tud csak szépen fogalmazni!
2013. április 25. 19:09
Ja, hát igen. A sorozata körül (ezáltal saját maga körül is) csökken a népszerűség, mert már nincs annyira hype-olva, mint az elején, így a kornyikálás mellett most egy újabb hülyeségbe kell belemennie.
2013. április 25. 19:10
|
|
Dóriiiiiiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 193596 offline
|
na kíváncsi vagyok mit művel
2013. április 25. 19:14
|
|
Li97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 91 Csatolások: 27 Azonosító: 130406 offline
|
Én 15 éves vagyok és nem tenném közzé (még) az írásaimat. És szerintem igaza van az előttem szólók többségének. Ha hobbiként írna, nem lenne bajom vele, de most milyen tapasztalatot szerez 14 év alatt? Nem sokat és abból pedig nem nagyon lehet könyvet írni. Aztán meg a fogalmazás, azzal még nagyobb baja lesz. Főleg, hogyha "minden idejét lekötik a próbák". Képzelem mi lesz abból a könyvből. "Varázslatos" szavak összehalmozása.
2013. április 25. 19:15
Ha olyan varázslatos lesz,mint a szintén varázslatos hangja,akkor köszönöm,de nem vagyok rá kíváncsi.Meg hát amúgy se.
2013. április 25. 19:16
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
2013. április 25. 19:18
Biztos nagyon jól fog sikerülni, én leszek az első aki elolvassa.
2013. április 25. 19:18
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Az egészben az a legidegesítőbb, hogy nekem nem lehet saját könyvem, mert nincs elég pénzem arra, hogy kiadassam, pedig életem egyik legnagyobb vágyálma, hogy egyszer én dedikálhassam a saját könyvemet, s ne nekem dedikáljanak. Ez a khmmm... micsoda is? Írni nem tudó diszlexiás csitri könyvet ad ki, mikor pár éve azt nyilatkozta, hogy ő nem hajlandó semmit sem tenni eme betegség érdekében, jó ő úgy is. Akkor kérdem én, egy olvasni-írni alig tudó kislány miért is ad ki könyvet? F*ck logic.
Énekelni nem tud, ahogyan táncolni és színészkedni se túlzottan, de most bepofátlankodik a könyv piacra is, hátha itt nagyobb sikert arat a tehetségtelensége. Tizenöt évesen én is nagyon kiforratlan stílussal írtam, úgyhogy igen, nagy a valószínűsége, hogy valamit ír, majd odarak pár ezer dollárt egy lektor elé, hogy csináljon a sz*rból elfogadhatót. Remek. Remélem bukta lesz belőle...
8 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Blaze,
Jolie_77,
Twilight6,
MadHatter,
lucyrean001,
Hustler,
Luckie
2013. április 25. 19:22
|
|
Laura00567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 196718 offline
|
Komolyan Selena Gomez 2.Mindet csinál csak azt nem amihez ért is...
Kapcsolódó sztárok
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.