Starity

Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 25. 22:22 #161
Mogyorócska
Mogyorócska
visszatérő vendég

Státusz"Etiam ille est fur,qui fidutiam hominum rapit."
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 301
Csatolások: 0
Azonosító: 187662
csak két szavat tudok "mondani": Nem Normális!!!!
1 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning
2013. április 25. 22:53 #162
blnora99
blnora99
új tag
Hozzászólás: 17
Azonosító: 194833
hát ő tudja biggrin.gif Egészségére tongue.gif
2013. április 25. 23:46 #163
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
Hozzászólás: 7221
Azonosító: 158900
Jezusom..en a rajongokon ki vagyok! biggrin.gif nem normalisak..
Egyebkent most Justin a nagy idota, mert sziv ( ha igaz) azt hany ember csinalja az eletben, es koztuk sokan nagyon is ertelmesek..na mind1
En nem itelem ezert. Nem mondom h gratula, de meg fiatal, majd tanul belole smileeee.gif
2013. április 26. 01:00 #164
Regina94
Regina94
visszatérő vendég
Hozzászólás: 199
Csatolások: 3
Azonosító: 127588
Oké, azt eddig is tudtuk, hogy Justin nem normális..de a rajongók mi jó életért vagdossák magukat megint? Majd persze emiatt fog észhez térni Justin..valószínű..biggrin.gif
2013. április 26. 01:35 #165
minamartin
minamartin
visszatérő vendég
Hozzászólás: 483
Csatolások: 177
Azonosító: 113676
Őszintén szólva nem értem a hírverést körülötte a "sztárvilágban" és a starityn sem. Megértem. Mindnekinek más az értékrendje és az érdeklődése de az enyémen kívül esik Justin Bieber és az egész Selena-Miley-OneDirection kör. Mind egy "alomból" való. Azonban kezdem azt hinni hogy ez a srác nem tudja feldolgozni azt hogy valaki nem szereti őt és csak azért is csinálja maga körül a botrányt, hiszen a zenejében már nem tud újat mutatni. Másrészt én a helyében egy pszichiáterhez fordulnék a problémámmal ami az ő esetében a következő: Sokan hangoztatják hogy "homár-b**i-nevetséges-szánalmas-tehetségtelen". Egyet értek velük az utóbbi két szó esetében, azonban az effajta viselkedése teljesen egyszerű és egy kezdő pszichológusnak sem okozna gondot: megfelelési kényszere van, azonban nagyon rossz módszerrel próbálja kezelni az utálói véleményét. Nem attól lesz férfi valaki hogy úm. beszólogat, verekszik, drogozik vagy félmeztelenül szaladgál és ő pontosan ezt akarja most bizonygatni, hogy ő igenis férfi!

Másrészt egyetértek Charlotte Benningel. Az én örök kedvencem és egyik példaképem Joanna Levesque, ám ennek ellenére sem helyeseltem minden döntését, tettét vagy tetszett minden stílusa. Ha valaki megtanulja hogy a kedvence is ember akik pedig igenis hibáznak sokszor és sajnos néha ugyanazt, és a hibái és hibás döntései ellenére is hűen szereti és figyelemmel kíséri kedvencét, az az igazi rajongó.
Elnézést a kis regényért.
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla, Pöttömke
2013. április 26. 05:14 #166
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657
Azonosító: 193770
szerintem igenis okos az, aki meg meri vágni magát kedvencéért. Én is megvágtam magam év elején
2013. április 26. 05:45 #167
Dinci
Dinci

StátuszBYTHEWAY *-* <3 ONE DIRECTION *-* <3 sokkos állapot :D
Hozzászólás: 530
Azonosító: 188787
Ez a kölyök egyre bolondabb lesz... Justin térj az eszedhez nem oldassz meg ilyen könnyen semmit!Nagy bajod lesz és a rajongóidnak is a drogozásból!!
2013. április 26. 06:10 #168
belieber4ever
belieber4ever

StátuszI wish we had another time I wish we had another place
Hozzászólás: 657
Azonosító: 193770
vannak sokkal rosszabb hírességek is, és mégis mindig csak Justint fogjátok ki. Elegem van abbol, h bármi történik vele, mindenki letámadja és szídja amiért "rossz példát mutat a rajongóinak".
2013. április 26. 06:22 #169
Mitti
Mitti
wanheda

StátuszYo gonplei ste odon
Hozzászólás: 991
Csatolások: 5
Azonosító: 200806
Omg.. En is beliber vagyok de azert nem vagdosom magam biggrin.gif
2013. április 26. 06:28 #170
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Idézet (belieber4ever @ 2013.04.26. 05:14)
szerintem igenis okos az, aki meg meri vágni magát kedvencéért. Én is megvágtam magam év elején

Szerintem az ilyen gondolkodást kezeltetned kéne...
Egyébként "meg meri vágni magát a kedvencéért" ?? Miért, a kedvencednek miben tudsz azzal segíteni ha megvágod magad? Vagy magadnak? Most komolyan kérdezem, hogy normálisak vagytok-e.
2 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, Beyla
2013. április 26. 06:38 #171
Judit2013
Judit2013
visszatérő vendég

Státusz#KeepFightingMichael #ForzaJules
Hozzászólás: 394
Azonosító: 198582
már meg sem lepődök
2013. április 26. 06:53 #172
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Számítottam rá,h az év eleji esetről ki fog derülni,h nem egyszeri alkalommal drogozott,de most mégis "csalódott" vagyok kissé.
Nem tudom,h mégis mi játszódik le neki a fejében,de egy jó alapos fejmosás kinézne neki az édesanyjától,vagy akárkitől,akire hallgat.Ugyan én még nem próbáltam a drogot,és nem is szándékozom,ahhoz viszont épp elég előadást ültem végig a suliban,h tudjam mennyire könnyen rá lehet erre szokni,és milyen hatásai lehetnek a kábítószernek.Arról nem is beszélve,h egy 2 évvel ezelőtti drogos ismeretterjesztő film megnézése után nem kívánom,sőt nem is akarom azt,h olyan sorsra jusson,mint egy súlyos drogfüggő.
Nem vagyok elmebeteg,h vagdosni kezdjem magam miatta,de valaki most már sürgősen beszéljen a fejével.Nem tudom,h használna-e neki,mert a jelek szerint nem igen van olyan a közelébe,aki figyelmeztetné,h káros amit tesz.De egy próbát mindenképp megérne..Ha valaki végre melléállna,talán még lenne visszaút innen.Nem akarom végignézni,ahogy teljesen leépül...
3 felhasználónak tetszik: Charlotte Benning, LaGirl9292, Beyla
2013. április 26. 07:02 #173
Phannie
Phannie
visszatérő vendég

StátuszIm only human after all.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 31
Azonosító: 141911
ez a vagdosos dolog eleg szanalmas
2013. április 26. 07:08 #174
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hailie95 @ 2013.04.25. 23:46)
Jezusom..en a rajongokon ki vagyok! biggrin.gif nem normalisak..
Egyebkent most Justin a nagy idota, mert sziv ( ha igaz) azt hany ember csinalja az eletben, es koztuk sokan nagyon is ertelmesek..na mind1
En nem itelem ezert. Nem mondom h gratula, de meg fiatal, majd tanul belole smileeee.gif

Sajnos nem fog. Aki egyszer rákapott a kábítószerre, és hidd el, hogy egy alkalom elég a rászokáshoz, annak orvosi segítség kell, máskülönben bele is halhat. Ugyanis most még csak 1-1 joint, de később majd jön a kokain, a heroin, meg az annál is erősebb drogok, amikkel nem fog tudni leállni. Akkor meg nem lesz elég egy-egy alkalom, hanem keményen lőni fogja magát. Én sosem próbáltam ki a kábítószert, még a marihuanát sem, és nem is fogom! Semmi szükség az ilyen tudatmódosító szerekre, másképp is le lehet vezetni a feszültséget. Ha mindenképpen kell neki valami, menjen el futni, vagy sportoljon, az úgyis ráférne, amilyen nyüzüge ez a gyerek.
2013. április 26. 07:09 #175
- törölt felhasználó -    

Ajánlom a pszichológust! Neked sürgős orvosi segítség kell, ha ilyen elferdült az értékrended. És ha felnősz és gyerekeid lesznek, mit fogsz mondani nekik? "Bíborka miatt vágtam meg magam, aki egy tehetségtelen senki volt, de füvezett, én meg nem bírtam tovább"? Hát gratulálok!

Másrészt, valószínűleg ő vagy nevet az ilyen fanokon, mint te, akik vagdossák magukat miatta, vagy figyelembe sem veszi őket. És igen, ROSSZ PÉLDÁT MUTAT azoknak a tinilányoknak, akik bálványozzák őt. A te korosztályod pont az, akit a legjobban lehet befolyásolni. Én is voltam tini, sőt, húgom most tini, 18 éves, szóval tudom. Bár sem én, sem húgom soha nem voltunk a könnyen befolyásolhatók. Talán mert egészséges értékrend szerint lettünk nevelve. Csak el kéne gondolkodni, hogy ér-e egyáltalán valamit az ilyesfajta ostoba és gyerekes viselkedés.
2 felhasználónak tetszik: Pöttömke, Beyla
2013. április 26. 07:25 #176
Pöttömke
Pöttömke
Miss Brightside

StátuszCause' I'm miss brightside...
Hozzászólás: 5011
Csatolások: 14884
Azonosító: 161655

Ez most komoly? blink.gif Tudod tulajdonképpen mit csináltál? Justin marhasága miatt büntetted saját Magadat. Tényleg ajánlatos lenne pszichológushoz fordulnod. Amúgy nem értem mire volt ez jó. Pár év múlva sűrűn szégyellni fogod Magad miatta. Nekem is vannak kedvenceim akik csináltak/csinálnak baromságokat, de eszembe nem jutott volna tiniként vágni Magam miattuk. Haragudtam rájuk, de ennyi, és csendben reméltem hogy rendbe jönnek körülöttük a dolgok.
2013. április 26. 08:09 #177
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303

A szülők helyében én meg jól nyakon vágnálak titeket, hátha megjön az eszetek... Beteges amit csináltok, az ilyet kezeltetni kéne.
2013. április 26. 09:07 #178
Lilla06
Lilla06
The Supreme
Hozzászólás: 2848
Csatolások: 100
Azonosító: 176629
Teljesen egyetértek Charlotte Benning! belieber4ever, te meg, ha ilyen ostobaságot csináltál legalább szégyeld el magad, és tartsd magadba, ne kürtöld szét!
2013. április 26. 09:19 #179
- törölt felhasználó -    
Te csak viccelsz, ugye? Ha a válasz nem, akkor ajánlom, hogy szólj a szüleidnek, és rohadt gyorsan keressetek fel egy pszichológust. Lehet, hogy Te ezt cikinek érzed, de nem az! Nem szégyen, ha vkinek segítségre van szüksége! Amúgy azért is érdekes, h ezt elmondtad, mert azok, akik vagdossák magukat, általában titokban tartják a dolgot, nem pedig szétkürtölik. Na már csak ebből is látszik, h azok, akik Jussyért teszik, valóban nem normálisak.

Lehet, hogy vannak, de mégis Jussy csinálja a baromságokat sorban, és eszében sincs megjavulni. Persze rossz példaként még felhozhatnánk Lindsay Lohant, vagy épp Amanda Bynest is,de az ő rajongóik legalább nem ennyire agyatlanok, mint Jussyé. Ennyit erről wink.gif

Idézet (belieber4ever @ 2013.04.26. 06:10)
vannak sokkal rosszabb hírességek is, és mégis mindig csak Justint fogjátok ki. Elegem van abbol, h bármi történik vele, mindenki letámadja és szídja amiért "rossz példát mutat a rajongóinak".
2013. április 26. 09:22 #180
Selena07
Selena07
új tag

StátuszFeladnám a csokievést,csak én semmit nem szoktam feladni :)
Hozzászólás: 52
Azonosító: 128655
belieber4ever

Elgondolkodtál már rajta, hogy itt az a probléma, hogy Justin minden hétre kitalál valamilyen hülyeséget? És igen, aki képes vagdosni magát érte, vagy bárkiért, annak már én adom a beutalót a pszichiáterhez!
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok