miért kell a rajongóinak mindenért vagdosni magukat? ez nem normális.. komolyan.. azt csinál amit akar, ő dolga, ha tönkre teszi az életét, tönkre teszi, ha tönkre teszi a karrierjét, akkor azt is tönkre teszi, engem aztán nem érdekel..
Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. április 25. 19:13
|
|
FantasticGirl.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 355 Csatolások: 0 Azonosító: 183249 offline
|
komolyan csak akkor hinnétek el ha lenne kép?
nemár..
miért kell a rajongóinak mindenért vagdosni magukat? ez nem normális.. komolyan.. azt csinál amit akar, ő dolga, ha tönkre teszi az életét, tönkre teszi, ha tönkre teszi a karrierjét, akkor azt is tönkre teszi, engem aztán nem érdekel..
csak a sok majmot nem értem, miért kell maguknak fájdalmat okozni azért mert Justin hülye..?
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 25. 19:13
Én mindig tudtam csk hát na még ő is be vallotta
Charlotte Benning
2013. április 25. 19:14
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Hosszú távon nem fog megélni a botrányokból. Kíváncsi vagyok elgondolkozott e ezen. Ha valaki már énekes (legalábbis úgy aposztrofálja magát), akkor a zenéjével kellene köztudatban maradnia. Arra a zenészre emlékeznek több évtized múlva is aki a zenéjével alkotott maradandót.
2013. április 25. 19:14
|
|
Cameron M. Boyceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 199753 offline
|
omg.. durva..
2013. április 25. 19:15
Idézet (Pöttömke @ 2013.04.25. 19:14)
Hosszú távon nem fog megélni a botrányokból. Kíváncsi vagyok elgondolkozott e ezen. Ha valaki már énekes (legalábbis úgy aposztrofálja magát), akkor a zenéjével kellene köztudatban maradnia. Arra a zenészre emlékeznek több évtized múlva is aki a zenéjével alkotott maradandót.
Úgy van. Elvis is drogozott, mégis mindenki a slágereire emlékszik, meg arra, hogy a Rock'n Roll koronázatlan királya a mai napig. Nem a botrányaira.
2013. április 25. 19:17
|
|
AnnaHuongvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 0 Azonosító: 157434 offline
|
hát ez eléggé komolynak hangzik.. bár lehet, hogy nem igaz, de ha mégis nem tudom miért jó ez justinnak.. mindene megvan.. minek nyúl drogokhoz? főleg, hogy most békült ki selenával, belieberjei is vannak, akik tiszta szívükből szeretik őt, családja van, milliárdos, sztár mit akar még? a drogtól mitől lesz jobb bármi is?!
2013. április 25. 19:18
Idézet (AnnaHuong @ 2013.04.25. 19:17)
hát ez eléggé komolynak hangzik.. bár lehet, hogy nem igaz, de ha mégis nem tudom miért jó ez justinnak.. mindene megvan.. minek nyúl drogokhoz? főleg, hogy most békült ki selenával, belieberjei is vannak, akik tiszta szívükből szeretik őt, családja van, milliárdos, sztár mit akar még? a drogtól mitől lesz jobb bármi is?!
Mert nem tudja, mit kezdjen a sok pénzével. Akkor adja nekem. Én tudnék mit kezdeni pár millióval.
Fan-ily6889
Ha lennek kép a történethez azt mondanátok, hogy ez nem is Justin a képen, az egész fotó szerkesztve van...
Idézet (ophely88 @ 2013.04.25. 19:08)
Képekkel elhinnék?
Szerintem akkor sem. 
Ráfognák, hogy nekünk káprázik a szemünk. Kb.
2013. április 25. 19:19
|
|
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline
|
Nem sose tanul.A halott agysejtű rajongói pedig azt hiszik,hogy foglalkozik velük,azért mert vagdossák magukat.Ideje lenne felébredni a tündérálomból!!Egyszer lesznek majd felnőttek.Ha a gyerekük megkérdi majd tőlük,hogy miért sebhelyes a kezük,mit fognak mondani?"Egy műfejű seggfej miatt vagdostam magam,mert ő csak füvezni tudott?" Szép lesz,mondhatom...Hol vannak ilyenkor a remek szülők?
Justin pedig teljesen hülye,ha még mindig nem érti,hogy több százezer kislány köti hozzá az életét.Elmarad a példamutatás...
Justin pedig teljesen hülye,ha még mindig nem érti,hogy több százezer kislány köti hozzá az életét.Elmarad a példamutatás...
Charlotte Benning
2013. április 25. 19:19
|
|
Rekka2Mrs.Styles♥xx |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 1492 Csatolások: 43 Azonosító: 179702 offline
|
Gáááz... És sokan az ő rossz példáját követik, mert ő "Bííberkeeeeehh" ! -.-
Charlotte Benning
2013. április 25. 19:20
ophely88
igen tudom máshol is a rajongói meg mások egyéb okokból vagdossák magukat, de én úgy általánosságban értettem hogy csak egy ok a sok közül ez amiért nem vágyódom amerikába..persze azért nyilván van ott is normális környék és szép ahol szívesen élnék, de annyira azért nem
igen tudom máshol is a rajongói meg mások egyéb okokból vagdossák magukat, de én úgy általánosságban értettem hogy csak egy ok a sok közül ez amiért nem vágyódom amerikába..persze azért nyilván van ott is normális környék és szép ahol szívesen élnék, de annyira azért nem
2013. április 25. 19:20
Ezt nem hiszem el... Már megint miért drogozik? És meglett ennek a dolognak is az eredménye: a fanatikusok megint vagdossák magukat. Nem is tudok mit írni, csak annyit, hogy tönkreteszi magát, aminek nagyon nem örülök. A botrányai miatt meg csak jobban megutálják az emberek.
2013. április 25. 19:21
|
|
JadeB✿ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.18. Hozzászólás: 2865 Csatolások: 75 Azonosító: 200398 offline
|
Kicsit égő,hogy a botrányaival akar a köztudatban maradni..de ő tudja mit csinál! De azért jó volt Selenára fogni,hogy azért keveredett Bieber botrányokba,mert tönkrement a kapcsolatuk..tessék,újra együtt vannak Sellel..javult a helyzet?? Továbbra is azt csinálja...De az azért durva,hogy a rajongók meg ezért vágdossák magukat..oké,hogy rossz nekik,mert a kedvencükről van szó,de ez azért akkor sem megoldás..
2013. április 25. 19:24
|
|
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline
|
STOP JUSTIN,
2013. április 25. 19:26
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Annyira unom már ezt a kölköt, hogy valami borzasztó. Komolyan, már a nem létező férfi nemiszervem ki van vele, hogy napról napra folyton folyvást róla kell olvasnom. Nem lehetne a bíberes cikkek számát leredukálni heti egyre? Már annyit fikáztam a gyereket a héten, hogy uncsi az egész. Eddig is tudtam, hogy a gyerek drogozik, hiszen a múltkori bizonyíték volt rá, és aki elkezdi, az nem áll meg a fűnék. Ha még nem nyomja keményebb drogokkal, akkor nem sokára az is el fog jönni sajnos. Nem kívánom neki én sem, hiszen mégis csak ember, de emiatt nem fogom megsajnálni. Mondhatta volna azt is a drogra, hogy nem, de nem tette.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.