Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. április 25. 18:48
Justin rajongójának lenni nehéz dolog. Folyton csalódnom kéne benne, ha szeretném. De tudom, hogy ő már úgysem javul meg. Justin önző, nem gondol a Belieberekre...
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
Idézet (Revens @ 2013.04.25. 18:45)
nincs is semmi igazság alapja ne nézzétek hülyének a beliebereket mert nem azok !!
Nem, nem hülyék, végül is nem ők vágják fel az ereiket egy szinte idegen ember miatt, nem ők tagadják Justinka minden tettét, nem ők képesek összeverekedni a példaképük miatt, nem ők viselkednek úgy, mint egy csapat vadállat. A Belieberek értelmes, tanult, viselkedni tudó lények.
Persze, mert Courtneyy olyan fajta cikkíró, aki maga találja ki a cikkeket... valószínűleg -.-" Miért ne lenne valóságalapja? Ti, Jussy-rajongók, vagdalóztok a szavakkal,hogy így kamu, úgy kamu - de bizonyítékotok nincs, csak azt fújjátok, h ő ilyet nem tenne, és h milyen jószívű, mert adakozik. Ez csak egy álca!
nincs is semmi igazság alapja ne nézzétek hülyének a beliebereket mert nem azok !!
Én tinikorom óta odavagyok Johnny Deppért, mégsem vagdostam magam, amikor balhéi voltak. Ért volna valamit is? Nem. Csak magammal toltam volna ki egy életre. Mert ezek a vágásnyomok örökre megmaradnak, azokat maximum a műtéti beavatkozás tünteti el.
2013. április 25. 18:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Erre nagyon kíváncsi lennék,hogy ebből mi igaz,mert még kép sincsen.
2013. április 25. 18:50
Idézet (Frankie9 @ 2013.04.25. 18:47)
ezen a héten ez már a negyedik drogos cikk de mindegy...
Nézd a jól oldalát! Már csak három nap van hátra ebből a hétből.
1 felhasználónak tetszik:
Fan-ily6889
2013. április 25. 18:51
Így van! Kicsi korom óta Nick Carter a nagy favoritom, és rengeteget balhézott. Én sem vagdostam magam, és nem ártottam magamnak semmilyen formában. De a mai tinik már mások, tudod...
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.25. 18:48)
Én tinikorom óta odavagyok Johnny Deppért, mégsem vagdostam magam, amikor balhéi voltak. Ért volna valamit is? Nem. Csak magammal toltam volna ki egy életre. Mert ezek a vágásnyomok örökre megmaradnak, azokat maximum a műtéti beavatkozás tünteti el.
2013. április 25. 18:52
|
|
Naomi01visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.24. Hozzászólás: 368 Csatolások: 0 Azonosító: 184462 offline
|
Justin is hülye, de a rajongói még hülyébbek! Egy olyan ember miatt tesznek kárt magukban, akit nem is ismernek, a TV-ből látnak?.. nem tudom megérteni.
2013. április 25. 18:53
|
|
acsadrienn20Teen Wolf :) Violetta :) és Jorge Blanco és Dylan Sprayberry fan :) TVD <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 7060 Csatolások: 1908 Azonosító: 181337 offline
|
én ezt nem iszom el
2013. április 25. 18:54
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.25. 18:48)
Na most én is megyek és öngyilkos leszek, mert tavaly Amy Dumas-t megbüntették gyorshajtásért, vagy húsz évvel ezelőtt a Guns keményen drogozott. Mit tudnék tenni azzal, hogy felvágom az ereimet? Egyszerűen... á, szavakkal kifejezhetetlen, hogy én mennyire nem értem ezt a gondolkodást.
2013. április 25. 18:55
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nézz már szét a külföldi oldalakon. Képek is vannak. Nem Courtney találja ki, a külföldi oldalakon írják meg, sőt, ők még képeket is adtak a cikkhez.
hát nagyon remélem, hogy fog .. és hogy Selena jó hatással lesz rá, mert ez már sok ˘-˘ .x
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.25. 18:54)
Na most én is megyek és öngyilkos leszek, mert tavaly Amy Dumas-t megbüntették gyorshajtásért, vagy húsz évvel ezelőtt a Guns keményen drogozott. Mit tudnék tenni azzal, hogy felvágom az ereimet? Egyszerűen... á, szavakkal kifejezhetetlen, hogy én mennyire nem értem ezt a gondolkodást.
És még az emósokat szidták anno. Ezek a gyerekek sokkal rosszabbak az emosoknál is. Ami sajnálatos, mert ezeknek a kicsi lányoknak komoly orvosi segítség kellene.
2013. április 25. 18:56
hát engem ez már nem hat meg....mindenki gondja baja hogy emiatt mit kezd magával... nem hogy kényelmesen elfeküdnének és egy jó filmet megnéznének ahelyett hogy ekkora baromságot csinálnak magukkal...bár az amcsi gyerekeknél nem csodálkozom, valahogy meg van az oka miért nem költöznék amerikába
2013. április 25. 18:56
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.25. 18:54)
Hey, crazy litaholic.
Amúgy tényleg látszik mennyire nem foglalkozik a rajongóival. Pedig nem hiszem el hogy nem jutott el hozzá is annak a híre amikor a rajongói vagdosták magukat miatta. Hello, age of hightech.
2013. április 25. 18:57
Idézet (VampireDiares4ever @ 2013.04.25. 18:56)
hát engem ez már nem hat meg..mindenki gondja baja hogy emiatt mit kezd magával... nem hogy kényelmesen elfeküdnének és egy jó filmet megnéznének ahelyett hogy ekkora baromságot csinálnak magukkal...bár az amcsi gyerekeknél nem csodálkozom, valahogy meg van az oka miért nem költöznék amerikába
Szerintem nemcsak az amerikaiak csinálnak ilyesmit, hanem valszeg hazánkban is vannak ilyen fanok.
2013. április 25. 18:57
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.25. 18:55)
És még az emósokat szidták anno. Ezek a gyerekek sokkal rosszabbak az emosoknál is. Ami sajnálatos, mert ezeknek a kicsi lányoknak komoly orvosi segítség kellene.
Az emo stílus is egy élet"stílus, felfogás". Ezeknek a lánykáknak szimplán csak elmentek otthonról.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.