Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. április 25. 18:35
Tudom, milyen durva tud lenni egy drogfüggő élete, és akármennyire ki nem állhatom ezt a gyereket, magát a személyiségét, a zenéjét meg mégúgysem, kívánom neki, hogy ne kelljen átélnie azokat, amiket nagyon sokan... de mivel a kábítószerek egyetlen használat után függőséget tudnak okozni, könnyen lehet, hogy már is rájuk szokott, és ezt tényleg úgy mondom, hogy nem védem, sőt.
2013. április 25. 18:36
|
|
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1264 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline
|
Courtneyy nem értem az ilyen embereket! Azért élnek mert Justin aranyos meg ilyesmi? Ő nem csinálhat semmi rosszat mert az egyik percről a másikra vagdossák magukat az ilyen gyerekek? Hülyék.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 25. 18:37
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.04.25. 18:35)
Tudom, milyen durva tud lenni egy drogfüggő élete, és akármennyire ki nem állhatom ezt a gyereket, magát a személyiségét, a zenéjét meg mégúgysem, kívánom neki, hogy ne kelljen átélnie azokat, amiket nagyon sokan... de mivel a kábítószerek egyetlen használat után függőséget tudnak okozni, könnyen lehet, hogy már is rájuk szokott, és ezt tényleg úgy mondom, hogy nem védem, sőt.
És még mondják, hogy a marihuana nem ártalmas. Egy fenét nem! Azután jönnek a keményebb drogok, amikkel nem könnyű leállni. Én se bírom se a gyereket, se a zenéjét, de a halálát senkinek sem kívánom. Még az övét sem.
2013. április 25. 18:38
|
|
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline
|
Én már akkor is tudtam, hogy nem egy alkalomról van szó.
Azért nevezem azóta is drogosnak. Egyébként szánalmas, hogy egy ilyen jelentéktelen élőlény miatt bántalmazzák magukat az emberek. De most komolyan, ez undorító és felesleges.
2013. április 25. 18:40
Idézet (liptakanna21 @ 2013.04.25. 18:28)
sok belieber baromi idióta -.- minek kell vagdosni magukat?! és utána meg Justinra haragszanak h mit tettek a belieberek -.- pedig ő NEM kérte h vagdossák magukat am meg sztem nem is az övé a drog sztem h újra együtt van Sellel már javulni fog 
T*köm kivan az ilyen kommentektől... "Bíbörke, a szent
6 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
ophely88,
Im a SlaveForBritney,
MadHatter,
Fan-ily6889,
rencsi95
2013. április 25. 18:40
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Csippantjuk a svédeket. Míg a nagy víz másik oldalán már régen el akarnák simítani az ügyet, a svédek jönnek és elintézik úgy, ahogyan kell. Király.
Remélem tanul a hibájából.
2013. április 25. 18:41
Pedig hittem benne,hogy többet nem lesz ilyen ..
Meg amúgy is, újra Selenával van, akkor miért csinálja ezt?
(
Meg amúgy is, újra Selenával van, akkor miért csinálja ezt?
2013. április 25. 18:41
-.-! Azt hittem megváltozik Selena miatt. Úgy látszik ez az "újra együtt" dolog nem jelent semmit!
2013. április 25. 18:42
Idézet (Life.and.Happy @ 2013.04.25. 18:36)
Courtneyy nem értem az ilyen embereket! Azért élnek mert Justin aranyos meg ilyesmi? Ő nem csinálhat semmi rosszat mert az egyik percről a másikra vagdossák magukat az ilyen gyerekek? Hülyék.
Azért mert a legtöbb ilyen kislánynak még nincs meg az egészséges ítélőképessége. Számukra ha egy kedvencükkel valami történik, az nekik a világvége, akkor kész, nekik is meg kell magukat csonkolni. Bár kíváncsi lennék, hogy mi játszódik le a fejükben ilyenkor.
Fan-ily6889
2013. április 25. 18:42
Jaj, Istenem, úgy rávernék ezeknek a 12-13 éveseknek a kis buksijára hogy "Ebrésztő, angyalkám, it's not Wonderland!" És tudjátok engem ez a vagdosós kép nagyon megijesztett – borzasztó. Egyszerűen borzasztó. Bár, valamilyen szinten azért "elnézem" nekik: hisz még kislányok, vagy el vannak varázsolva, vagy én nem tudom, de egyszerűen NINCS HELYÉN AZ ESZÜK. Justin-hoz meg csak annyit, hogy szerintem kezd szétesni - de nagyon - a gyerek. Látszik, hogy már nem is a számaiból tartja fent a népszerűségét, hanem a magánéletéből...
2013. április 25. 18:43
|
|
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline
|
Imádom a svédeket és a mentalitásukat.
Lassan már akkor kell cikket írni, mikor eltelt egy nap úgy, hogy Bieber nem keveredett bajba. Igazi rossz fiú.
2013. április 25. 18:43
Hát igen, az hülyébb Beliebereknek két fajtája van: van az a csoport, amelyik vagdossa magát, és van, amelyik még akkor is elszántan védi ezt a kölköt, amikor sorozatban baromságokat követ el.A többi meg, a ritka, és normális kivétel.
Jussy nem normális, azt hiszi, mindenkit hülyére vehet, és bármit megtehet. Legalább ne ígérne olyat, amit nem tud betartani.
Jussy nem normális, azt hiszi, mindenkit hülyére vehet, és bármit megtehet. Legalább ne ígérne olyat, amit nem tud betartani.
2013. április 25. 18:44
Idézet (Im a SlaveForBritney @ 2013.04.25. 18:43)
Imádom a svédeket és a mentalitásukat.
Lassan már akkor kell cikket írni, mikor eltelt egy nap úgy, hogy Bieber nem keveredett bajba. Igazi rossz fiú. 
Csodák nincsenek.
Im a SlaveForBritney
2013. április 25. 18:45
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Nagyon unom már, hogy minden héten van legalább 2 cikk erről a "rossz fiúról", irritál a pofája -.-
2013. április 25. 18:46
Már teljesen tele van a hócipőm ezzel a bíbör gyerekkel....
2013. április 25. 18:46
|
|
Selena Gomez 199ari |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.05. Hozzászólás: 2003 Csatolások: 9 Azonosító: 168601 offline
|
Justin kezd szétesni és ez így nagyon nem jó, Sel nem fog sokáig mellette maradni ha így folytatja.....
2013. április 25. 18:47
|
|
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline
|
Egy hasonló cikkben is írtam, hogy aki egyszer kipróbálja, az meg fogja tenni mégegyszer és ez alól Justin sem kivétel (amúgy is simán kinézem belőle), mert a drogokra egy használat után is rá lehet szokni. Ami meg a rajongókat illeti, szerintem ezek a kislányok(!) betegek, vagy csak nagyon hisztisek, de inkább az előbbi, mert egy normális, épelméjű ember nem fog egy olyan gyerek miatt kárt tenni magában, akit csak a képernyőn keresztül ismer. Már elnézést, de szerintem Justin ezeken a lányokon asztaltcsapkodva röhög. Mert ha annyira érdekelné a rajongói, már rég tett volna valamit ezellen.
6 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
ophely88,
Im a SlaveForBritney,
Beyla,
Fan-ily6889,
rencsi95
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.