Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. április 28. 11:00
|
|
szinoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 175259 offline
|
Ki a francot érdekelnek a Beliberek??? Felőlem fel is húzhatják magukat ha ennyi eszük van.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 28. 11:51
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Idézet (Simikeee @ 2013.04.27. 22:02)
ivett102 igazad van ezt kell mondani olyan SZÁNALMASAK vagytok egy kis marihuána és akkor mi van lehet hogy papsztár de akkor is lehet hogy ez egy hiba volt ennyi nem kell ezért most nem tudom én miket kitalálni amúgy is ha igaz akkor meg mutassatok nekem képek hogy ott van a turnébusza és lefoglalták és benne volt a marihuána..
Jah és nekem így mutassátok meg hogy nem szerkesztitek meg a képet:)
Jah és nekem így mutassátok meg hogy nem szerkesztitek meg a képet:)
Kérlek, használj vesszőt és pontot a mondataidban, mert olvashatatlan az írásod.
Charlotte Benning
2013. április 28. 11:56
Legalább a rajongói miatt ne csináljon ostobaságokat. Ő is tudja hogy mennyire hatással van sok fiatal lányra , nem normális hogy emiatt vagdossák magukat. Próbáljon meg példaképként viselkedni , ne úgy mint egy komolytalan tini.
Charlotte Benning
2013. április 28. 15:31
|
|
xx Lex xxúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 179060 offline
|
A rajongóira azért igazán gondolhatna.. és nem is értem, hogy ez az egész miért jó ennyire neki! O.o Abba hagyhatná a füvezést! :/
Charlotte Benning
2013. április 30. 18:25
|
|
szjg love forevervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
pár év múlva egy anyukától a kislánya megkérdezi hogy miért vannak vágásnyomok a testén.Erre az anyuka azt mondja hogy amikor ő 18 éves volt egy tinisztár akiért rajongott drogozott
Charlotte Benning
2013. április 30. 18:27
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.23. Hozzászólás: 449 Csatolások: 0 Azonosító: 200702 offline
|
hát igen ez szörnyű vagy hazudik az anyuka a kislányának vagy elmondja neki és a kislány lehet hogy megkeresi a drogot
Charlotte Benning
2013. április 30. 19:30
|
|
|
michael jackson lányának teljesen igaza van
Charlotte Benning
2013. május 01. 15:33
|
|
Pantikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.09. Hozzászólás: 22 Csatolások: 0 Azonosító: 197490 offline
|
Valaki más nem csempészhete oda?!Valami logikusabb magyarázat kell legyen, mert nem hiszem hogy Justin megszegte volna az igeretét.Nem az...Nem lehet
NEM NEM NEM!!!!!!!!Istenem negativum, negativum O hogy d... inkább nem mondok semmit.
2013. május 01. 19:27
|
|
Lili1DLoveForever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 901 Csatolások: 0 Azonosító: 192600 offline
|
NO Commmmmmmmmplett komolyan mondom
2013. május 01. 20:08
|
|
anci2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.27. Hozzászólás: 1648 Csatolások: 0 Azonosító: 164487 offline
|
Nem is vártam mást ebből a kis drogos b*ziból.
Charlotte Benning
2013. május 01. 20:19
|
|
kiscsajszi028új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 174792 offline
|
Az ember ezen már meg sem lepődik.
Charlotte Benning
2013. május 01. 20:54
vagdossák is magukat azok az elmebeteg fogyatékos rajongói ha nekik jó, hihetelen , hogy megint ez van, rettenetesen buták
Kit érdekel hogy füvezik, még ha rajonganak is érter , és azt sem értem , hogy miért nyúl ilyen szerekhez , hiszen mindene megvan , nekem nem fenékig tejfel az életem mégse jutott eszembe egyszer se , hogy ilyet csináljak , jelenleg a jegyeim javításával vagyok elfoglalva a suliban és inkább a rajongóinak is ezt kellene tenniük mert lassan nem lesz számítógépük sem amin követhetik a kedvencüket ha a szüleik kirakják őket
Kit érdekel hogy füvezik, még ha rajonganak is érter , és azt sem értem , hogy miért nyúl ilyen szerekhez , hiszen mindene megvan , nekem nem fenékig tejfel az életem mégse jutott eszembe egyszer se , hogy ilyet csináljak , jelenleg a jegyeim javításával vagyok elfoglalva a suliban és inkább a rajongóinak is ezt kellene tenniük mert lassan nem lesz számítógépük sem amin követhetik a kedvencüket ha a szüleik kirakják őket
Charlotte Benning
2013. május 01. 20:59
Idézet (Pantika @ 2013.05.01. 15:33)
Valaki más nem csempészhete oda?!Valami logikusabb magyarázat kell legyen, mert nem hiszem hogy Justin megszegte volna az igeretét.Nem az...Nem lehet
NEM NEM NEM!!Istenem negativum, negativum O hogy d... inkább nem mondok semmit.
Mert eddig tényleg jófiú volt, mi? Ugyan, ne legyetek már ennyire vakok! Aki egyszer drogozott, az máskor is megteszi.
2013. május 01. 21:02
Idézet (béluska254 @ 2013.05.01. 20:54)
vagdossák is magukat azok az elmebeteg fogyatékos rajongói ha nekik jó, hihetelen , hogy megint ez van, rettenetesen buták
Azért csinálja, mert mással már nem tudja magára felhívni a figyelmet. Énekelni nem tud, táncolni nem tud, saját stílusa nincs, és jódolgában, mert mindent a segge alá pakolnak, már nem tudja, mit csináljon. Nem lehet arra hivatkozni, hogy mert még fiatal. Vannak nála fiatalabb hírességek is, akiknek érdekes, nincsenek botrányaik. Bíborka csak egy elkényeztetett gyerek, aki úgy viselkedik, mint egy óvodás. Szánalmas. A rajongói meg még szánalmasabbak, ha egy senki miatt vagdalják magukat. -.-"
2013. május 02. 00:49
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
én már nem is csodálkozom..inkább nem mondok semmit
Charlotte Benning
2013. május 02. 00:49
|
|
eddie and gemmafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.15. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 180471 offline
|
remélem egyszer lecsukják attól talán észhez térne kicsit
Charlotte Benning
2013. május 02. 08:15
Idézet (eddie and gemmafan @ 2013.05.02. 00:49)
remélem egyszer lecsukják attól talán észhez térne kicsit
Ugyan, szabadon engednék egy-két hét után "jó magaviselet" címszó alatt.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.