Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. április 27. 15:09
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Ó, megint itt vagytok, s tanulás helyett ezzel foglalkoztok?
Remek, pattogtatok egy kis popcornt, öt percenként felnézek rötyögni egyet, hátha könnyebben és gyorsabban megy az infúziós terápia megtanulása. Egészségemre!
2013. április 27. 15:12
Idézet (Beyla @ 2013.04.27. 15:09)
Remek, pattogtatok egy kis popcornt, öt percenként felnézek rötyögni egyet, hátha könnyebben és gyorsabban megy az infúziós terápia megtanulása. Egészségemre! 
Rötyögni
Miért nem mennek ki,jó idő van.Reggeltől 14 óráig kint voltam és most ültem a számítógép elé
2013. április 27. 15:19
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Nessa123 @ 2013.04.27. 15:12)
Rötyögni
Miért nem mennek ki,jó idő van.Reggeltől 14 óráig kint voltam és most ültem a számítógép elé
Én szemezgetek az udvarral egy ideje, de az a baj, hogy mindenki kint van, és, ha kimegyek, akkor mindent fogok csinálni, csak tanulni nem.XD De, hogy óvodás szintű értelmei fogyatékos gyermekeknek a hinta és a csúszda helyett a Starity legyen a játszóterük, csak szimplán elkeserítő. Isten adja, hogy ennek a két ostoba csitrinek a szülőknek nevezett képződmények kötessék ki az "internetnek" nevezett valamit, valamint vegyék el a szuperokos telefonjaikat, amik sajnos valóban okosabbak, mint ők. Megdöbbent ez a fajta viselkedés és magatartás. Kevés a reflektorfény a való életben...
2013. április 27. 15:21
Idézet (Beyla @ 2013.04.27. 15:19)
Én szemezgetek az udvarral egy ideje, de az a baj, hogy mindenki kint van, és, ha kimegyek, akkor mindent fogok csinálni, csak tanulni nem.XD De, hogy óvodás szintű értelmei fogyatékos gyermekeknek a hinta és a csúszda helyett a Starity legyen a játszóterük, csak szimplán elkeserítő. Isten adja, hogy ennek a két ostoba csitrinek a szülőknek nevezett képződmények kötessék ki az "internetnek" nevezett valamit, valamint vegyék el a szuperokos telefonjaikat, amik sajnos valóban okosabbak, mint ők. Megdöbbent ez a fajta viselkedés és magatartás. Kevés a reflektorfény a való életben... 
Nagyon kevés...
2013. április 27. 15:35
Idézet (Beyla @ 2013.04.27. 15:09)
Hagyd már szegényt. Feltűnési viszketegsége van, nem látod? Hadd legyen neki Gyereknap.
2013. április 27. 15:37
Idézet (Beyla @ 2013.04.27. 15:19)
Nálunk sajnos nincs udvar. Panel átka. De van tőlünk 10 percre egy gyönyörű park. Én oda szoktam elmenni. Bár most, szeles időben, pláne hogy most voltam fodrásznál, inkább maradok. Nem akarom hogy a szél szétfújja a hajam.
2013. április 27. 16:22
|
Beylacarter |
|
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.27. 15:35)
Hagyd már szegényt. Feltűnési viszketegsége van, nem látod? Hadd legyen neki Gyereknap. 
Igazad van, had erőlködjenek a kis krumplik!XD
2013. április 27. 16:28
Idézet (Beyla @ 2013.04.27. 16:22)
Igazad van, had erőlködjenek a kis krumplik!XD
De ez a csaj már nem volt kitiltva? Vagy nincs éppen? Csak a neve miatt. Meg a profilképe miatt. Mindegy megkérdeztem Moderátorok topicjában, biztos, ami biztos.
2013. április 27. 16:28
|
|
demonyyyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.15. Hozzászólás: 202 Csatolások: 2 Azonosító: 129309 offline
|
Látom, nagyon eltértünk a témától. Nem értem ezt a sok felesleges támadást és mocskolódást. Nem állítom, hogy mindenki hülye, aki szereti Justin Biebert, de azt igen, hogy nem normális dolog önmagunkban kárt tenni csak azért, mert valami öntelt, éretlen sztárkölyök hibbant módon kezeli a hírnevét! Akármit is tesztek, kicsit sem fogja őt befolyásolni, nektek meg csak árt, ha belemerültök az életébe. ENNYI.
2013. április 27. 17:37
|
|
trixi2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.23. Hozzászólás: 31 Csatolások: 0 Azonosító: 184393 offline
|
Nem hinném, hogy Justin újra drogozik, lehet, hogy valaki másé, aki vele utazik.
Amúgy nem kommentekkel kellene mocskolni a kockákat, egy kommentet nem azért kell írni, hogy mások netezési szokásait szidjuk, hanem, hogy megosszuk véleményünket a világgal.
Amúgy nem kommentekkel kellene mocskolni a kockákat, egy kommentet nem azért kell írni, hogy mások netezési szokásait szidjuk, hanem, hogy megosszuk véleményünket a világgal.
2013. április 27. 18:09
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
demonyyy egyetértek.
2013. április 27. 18:09
|
molli37új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 13.04.27. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 200950 offline
|
Egy kicsit visszafoghatná magát , attól hogy nem tökéletes a magánélete se , nem kellene drogozni és ha már csak belegondol hogy a rajongóinak mekkora csalódást okoz már akkor se kezdene ebbe az egész drogozásba ....
2013. április 27. 19:52
|
|
Brigitte123visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.20. Hozzászólás: 297 Csatolások: 11 Azonosító: 200534 offline
|
na igen...utálom őt de ebbe Justin belegondolhatna hogy szeretik őt és ha ezt csinálja akkor még talán öngyilkosságba kezdenek a rajzongók...de nyugodtan ha azt akarja hogy a rajongói szurkálják magukat jó úton halad
2013. április 27. 22:02
|
|
Simikeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.16. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 189774 offline
|
ivett102 igazad van ezt kell mondani olyan SZÁNALMASAK vagytok egy kis marihuána és akkor mi van lehet hogy papsztár de akkor is lehet hogy ez egy hiba volt ennyi nem kell ezért most nem tudom én miket kitalálni amúgy is ha igaz akkor meg mutassatok nekem képek hogy ott van a turnébusza és lefoglalták és benne volt a marihuána....
Jah és nekem így mutassátok meg hogy nem szerkesztitek meg a képet:)
Jah és nekem így mutassátok meg hogy nem szerkesztitek meg a képet:)
2013. április 28. 07:40
|
|
Mrs. Biebervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 200980 offline
|
belieber vagyok, de azt kell mondjam, hogy össze kéne kapnia magát, mert hamarosan nem sokan fogják szeretni...
bár én imádom, és mindig mellette állok.! ♥♥♥
bár én imádom, és mindig mellette állok.! ♥♥♥
2013. április 28. 10:04
|
|
Viruss ... XDúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 190892 offline
|
Komolyan ez sohasem fog észhez térni ???
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

2 felhasználónak tetszik: