Drogot találtak Justin Bieber turnébuszán
2013. április 26. 16:21
|
|
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline
|
egyet mondok nektek drágáim mert hogy azt persze senki nem írja le....Justin buszán a drognak hitt anyag nyugtató gyógyszer volt a sok stressz helyzet miatt
ennyit erről by
2013. április 26. 16:31
|
|
janebiankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 192284 offline
|
Persze egy újjabb mese .... ez már szánalmas!
2013. április 26. 16:55
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
nem hiszem hogy igaz...
2013. április 26. 17:04
Idézet (fannika6 @ 2013.04.26. 16:21)
egyet mondok nektek drágáim mert hogy azt persze senki nem írja le..Justin buszán a drognak hitt anyag nyugtató gyógyszer volt a sok stressz helyzet miatt
ennyit erről by 
És ezt ő mondta neked személyesen?
2013. április 26. 18:09
|
|
Laura00567visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 177 Csatolások: 0 Azonosító: 196718 offline
|
Igaz én nem kedvelem Justint de nem gondoljátok hogy nem gyengén kitalált történet??!!
azt se mondjátok nekem hogy a rendőr kiszagolta hogy van marihuána a buszban..... nem gyengén kitalálták...
azt se mondjátok nekem hogy a rendőr kiszagolta hogy van marihuána a buszban..... nem gyengén kitalálták...
2013. április 26. 18:18
Idézet (Laura00567 @ 2013.04.26. 18:09)
Igaz én nem kedvelem Justint de nem gondoljátok hogy nem gyengén kitalált történet??!!
azt se mondjátok nekem hogy a rendőr kiszagolta hogy van marihuána a buszban.. nem gyengén kitalálták...
azt se mondjátok nekem hogy a rendőr kiszagolta hogy van marihuána a buszban.. nem gyengén kitalálták...
Drogkereső kutya
2013. április 26. 19:11
Idézet (Laura00567 @ 2013.04.26. 18:09)
Drogkereső kutyáról hallottál már? Ezeket a kutyákat direkt arra képzik ki, hogy megtalálják a kábítószert akárhová is van rejtve. A kutyák szaglása pedig jóval kifinomultabb az emberekénél.
2013. április 26. 20:41
|
|
viktoriak01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.21. Hozzászólás: 43 Csatolások: 0 Azonosító: 200567 offline
|
demonyyy egyetértek veled.
2013. április 26. 21:46
Azért látszik itt a hozzászólásokon,hogy sok Belieber rajongók nem vagdossák magukat sem Bieber-ért sem másért.Ilyennek kéne lennie egy rajongónak.Nem az a rajongó aki a testét csonkítja a vágásokkal,undorító
2013. április 26. 22:14
Én úgy gondolom, hogy ne kezdjetek el megint vitázni, mert csak értelmetlen szócsaták lesznek belőle előbb utóbb, a vége pedig pihenő lesz... szóval ne kockáztassatok. Menjetek el a ostoba hozzászólások felett, én csak ennyit tudok javasolni.
2013. április 26. 22:31
Idézet (ivett102 @ 2013.04.26. 13:04)
belieber4ever én is vágdostam magam évelején nem vagy egyedül.
Nem a vitát szeretném szítani, eszem ágában sincs, de őszintén, miért vagdostad magad? Justinnak attól jobb lesz? Ezek után leszokik az összes káros szenvedélyéről, és tiszta lappal indul? Ha eddig a sok sebhelyes kéz látványa nem hatotta meg, ezután sem fogja. Lehet, hogy sajnálkozik miatta, mégis ugyan úgy drogozik tovább. Az öncsonkítás komoly dolog, és örökre meg fog maradni a helye. Nem hiszem, hogy így szeretnél a helyes rajongásra példát mutatni majd a gyermekeidnek (ha lesznek). Egy tinikori kedvenced miatt nem éri meg maradandó sebeket ejteni magadon. Fájdalmas és felesleges is, mert nem lesz hatása.
2013. április 27. 03:07
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (fannika6 @ 2013.04.26. 16:21)
egyet mondok nektek drágáim mert hogy azt persze senki nem írja le..Justin buszán a drognak hitt anyag nyugtató gyógyszer volt a sok stressz helyzet miatt
ennyit erről by 
Én kemény gyógyszertant tanulok egy jó ideje, és kérd meg otthon a kedves édesany.ádat és édesapádat, hogy olvassa fel, mit tartalmaznak a nyugtatószerek. A sedativumok (nyugtatók) az egy üres keresztes jelzésű gyógyszerek csoportjába tartoznak, amik alaposan befolyásolni tudják a központi idegrendszert. És szedése alatt TILOS alkoholt fogyasztani, gépkocsit vezetni és megterhelő fizikai munkát végezni. Gondolom bíber ugyanúgy vezeti a járgányát és ugyanúgy alkoholizál. Nem véletlenül van rajta egy betegtájékoztatón, hogy alkohol fogyasztás szedése mellett ellenjavalt! Ilyen gyógyszer közé tartozik pölö a Sanax, a különböző narkotikumokat tartalmazó altató tabletták, az antiepilepticumok (epilepszia elleni gyógyszer) és sajnos a skizofréneknek felírt gyógyszerek is az antidepresszánsok mellett. Hogy milyen nyugtatót találtak állításod szerint, azt szerintem te magad sem tudod, de vannak morfium tartalmú készítmények, amik már drognak számítanak. Ja, és csak, hogy tudd nem csak nálunk, de az USA-ban is vénykötelesek a sedativumok! Szóval csak úgy randomba a patikából nem tud szerezni ilyen cuccot. Én is stresszes életet élek, meg szerintem mindenki más, mégsem szedjük nyakra-főre az ilyen gyógyszereket. Rileksz - hallottál már róla? Csodákra képes egy illóolajos gyertya fürdő lágy, nyugtató Japán zenével.
Idézet (Charlotte Benning @ 2013.04.26. 07:08)
Sajnos nem fog. Aki egyszer rákapott a kábítószerre, és hidd el, hogy egy alkalom elég a rászokáshoz, annak orvosi segítség kell, máskülönben bele is halhat. Ugyanis most még csak 1-1 joint, de később majd jön a kokain, a heroin, meg az annál is erősebb drogok, amikkel nem fog tudni leállni. Akkor meg nem lesz elég egy-egy alkalom, hanem keményen lőni fogja magát. Én sosem próbáltam ki a kábítószert, még a marihuanát sem, és nem is fogom! Semmi szükség az ilyen tudatmódosító szerekre, másképp is le lehet vezetni a feszültséget. Ha mindenképpen kell neki valami, menjen el futni, vagy sportoljon, az úgyis ráférne, amilyen nyüzüge ez a gyerek.
Hát azzal nem teljesen értek egyet, hogy egy alkalom elég a rászokáshoz. Ez attól függ inkább, hogy mely drogot használja. A heroin és a crack valóban jó kis elsőre szoktatós drog, ugyanis első használattól fizikai és pszichikai függője leszel, míg a marihuánától később alakulni azt hiszem pszichés függőség, de ebben nem vagyok biztos. Tény, ha valaki egyszer elkezdi, tetszik neki, akkor nehezen fogja tudni abbahagyni, de hogy a múltkor szívott a gyerek, attól ő nem lett drogos, csak akar az lenni, ahogyan észrevettem.
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 27. 06:34
Nekem egy volt ismerősöm - hála égnek már nem tartjuk a kapcsolatot - erősen Sanax függő volt. Talán még most is az. Mindenre azt szedte, aztán már akkor is, amikor nem volt semmi baja. Függővé vált, és nem tudott leállni. Emellett a jelleme is olyan mértékben megváltozott, hogy végül mindenki elfordult tőle, még én is. Asszem három éve nem beszéltünk, nem tudom, él-e még, vagy már agyonadagolta magát.
2013. április 27. 09:03
|
|
ivett102visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.11. Hozzászólás: 280 Csatolások: 0 Azonosító: 197630 offline
|
Zita Twilight nem értem el semmit vele de már nem vágdosom magam és ennyi am bocsi ha ez egy kicsit durván hangzot. Nessa123 igen kébzelt büszként ki jelentem. Charlotte Benning nem krestem fel szpiliógúst mert minek?
2013. április 27. 10:24
Idézet (ivett102 @ 2013.04.27. 09:03)
Zita Twilight nem értem el semmit vele de már nem vágdosom magam és ennyi am bocsi ha ez egy kicsit durván hangzot. Nessa123 igen kébzelt büszként ki jelentem. Charlotte Benning nem krestem fel szpiliógúst mert minek?
Szerintem térj vissza alsó tagozat első osztályba, mert a helyesírásod kritikán aluli. És igen, szükséged lenne egy pszichológusra, aki végre kigyógyít azon téveszmédből, miszerint egy senki híresség miatt vagdosni magad menő és bátor dolog. Tudod, akik vagdossák magukat, eltitkolják, mert mélyen belül érzik és tudják, hogy szégyellnivaló és buta dolog, amit tesznek.
2013. április 27. 10:59
Emberek, belieberek mit vártatok Jusin Biebertől????
Charlotte Benning
2013. április 27. 15:04
Idézet (ivett102 @ 2013.04.27. 09:03)
Én szégyellném magam ha vagdosnám a karomat.Rejtegetni a vágásokat,a sok kérdés,hogy miért csináltam,vagy egy-két atyai pofont kapnék... kösz ebből nem kérek
Charlotte Benning
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.