Az amerikai színész és forgatókönyvíró új projektbe kezd: gyerekkönyv-sorozatot készül megjelentetni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jason Segel gyerekkönyvek írásába fog
2013. április 24. 18:59
Basszus, meg akartam írni, csak elfelejtettem.
Remélem, letölthető/kapható lesz, mert nagyon érdekel.
2013. április 24. 19:13
Nagyon jól hangzik,kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
2013. április 24. 19:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Annyira jó érzés ilyesmiről olvasni, hogy őszinte legyek. Nagyon régen hallottam már olyanról, hogy egy híresség nem a nárcisztikus önimádó személyiségéről akar könyvet kiadni, hanem valami másról, egy olyan dologról, amibe még én magam sem vágnám a fejszémet, pedig én aztán magas szinten művelem az írást.
Személy szerint nagyon örülök ennek, és várom a remek mesét!
2013. április 24. 20:11
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
imádom Jasont és ő legalább értelmes dolgokhoz adja nevét és értelmes dolgok kerülnek ki a kezei közül, nem a botrányaival, hanem a munkásságával van jelen a médiában
2013. április 24. 20:41
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ez tényleg tök jól hangzik, gratulálok!
és már kíváncsian várom a könyvet! *__*
2013. április 24. 20:49
LoveNessa: én is bírom, de azért szerintem elég baj, hogy piás! igyon, de mértékkel. Amúgy valóban remek ötlet.
2013. április 24. 20:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.04.24. 20:49)
LoveNessa: én is bírom, de azért szerintem elég baj, hogy piás! igyon, de mértékkel. Amúgy valóban remek ötlet.
Hát látszik, hogy nem tudod mik az alkohol káros hatásai. Az alkohol - még, ha mértékkel is -, de meglehetősen káros az emberi szervezetre nézve. Egyrészről pusztítja az agyban található neuronokat (idegsejteket), amik nem tudnak újra termelődni. Valamint erősen károsítja a májat, és a későbbiekben kialakulhat egy májcirrózis is, ami májelégtelenséget okozhat. Lehet, hogy most még nem érzi a böjtjét, de lehet, hogy az életkorát vagy tíz évvel fogja megrövidíteni. Nem egészséges az alkohol, maximum pár deci vörösbor, de nagy mennyiségben hosszú távon nagy problémát tud okozni.
2013. április 24. 22:24
Szeretem ezt a pasast
Izgatottan várom a szerzeményét
2013. április 25. 05:53
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Tiszta aranyos.
Sok sikert hozzá !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: