Az amerikai színész és forgatókönyvíró új projektbe kezd: gyerekkönyv-sorozatot készül megjelentetni.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jason Segel gyerekkönyvek írásába fog
2013. április 24. 18:59
Basszus, meg akartam írni, csak elfelejtettem.
Remélem, letölthető/kapható lesz, mert nagyon érdekel.
2013. április 24. 19:13
Nagyon jól hangzik,kíváncsi vagyok mi lesz az eredmény.
2013. április 24. 19:38
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Annyira jó érzés ilyesmiről olvasni, hogy őszinte legyek. Nagyon régen hallottam már olyanról, hogy egy híresség nem a nárcisztikus önimádó személyiségéről akar könyvet kiadni, hanem valami másról, egy olyan dologról, amibe még én magam sem vágnám a fejszémet, pedig én aztán magas szinten művelem az írást.
Személy szerint nagyon örülök ennek, és várom a remek mesét!
2013. április 24. 20:11
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
imádom Jasont és ő legalább értelmes dolgokhoz adja nevét és értelmes dolgok kerülnek ki a kezei közül, nem a botrányaival, hanem a munkásságával van jelen a médiában
2013. április 24. 20:41
|
|
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline
|
ez tényleg tök jól hangzik, gratulálok!
és már kíváncsian várom a könyvet! *__*
2013. április 24. 20:49
LoveNessa: én is bírom, de azért szerintem elég baj, hogy piás! igyon, de mértékkel. Amúgy valóban remek ötlet.
2013. április 24. 20:53
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Idézet (Damon_Salvatore @ 2013.04.24. 20:49)
LoveNessa: én is bírom, de azért szerintem elég baj, hogy piás! igyon, de mértékkel. Amúgy valóban remek ötlet.
Hát látszik, hogy nem tudod mik az alkohol káros hatásai. Az alkohol - még, ha mértékkel is -, de meglehetősen káros az emberi szervezetre nézve. Egyrészről pusztítja az agyban található neuronokat (idegsejteket), amik nem tudnak újra termelődni. Valamint erősen károsítja a májat, és a későbbiekben kialakulhat egy májcirrózis is, ami májelégtelenséget okozhat. Lehet, hogy most még nem érzi a böjtjét, de lehet, hogy az életkorát vagy tíz évvel fogja megrövidíteni. Nem egészséges az alkohol, maximum pár deci vörösbor, de nagy mennyiségben hosszú távon nagy problémát tud okozni.
2013. április 24. 22:24
Szeretem ezt a pasast
Izgatottan várom a szerzeményét
2013. április 25. 05:53
|
|
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3052 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline
|
Tiszta aranyos.
Sok sikert hozzá !
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: