Cipő édesanyja bojkottra szólítja fel az embereket
2013. április 24. 16:50
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Szerintem azért van különbség egy halott szólóénekes és egy banda halott énekesének dalainak előadása között.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
2013. április 24. 21:44
|
|
dll89visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.12. Hozzászólás: 284 Csatolások: 0 Azonosító: 145259 offline
|
Annyira bíztam benne, hogy a hír az új énekesről kacsa volt. És nem! El sem tudom mondani, mekkorát csalódtam bennük!
Sally Sparrow
2013. április 24. 23:36
Én nagyon szerettem a Republic együttest! igen,együttest,mert nem csak Cipőből állt a Republic/Bár Cipő állt hozzám is a legközelebb/ hanem Boros Csabából, Tóth Zoltánból/bár ő kilépett/ Patai tamásból és Nagy lászló Attilából áll! Én 23 éves leszek októberben.egyidős vagyok az együttessel,és akármennyire is szomorú,hogy Cipő meghalt,én drukkolok a fiúknak,és örülök annak,hogy folytatják.De mindezek ellenére Tóth Zoli döntésével is egyet értek. Cipő édesanyjának pedig kitartást és erőt kívánok.
2013. április 25. 15:02
Részben egyetértek, részben nem. Igen, Cipő meghalt ami sajnálatos, de ha a banda fenn akar maradni, szívük joga új énekessel folytatni a karrierjüket. Én mindkét felet meg tudom érteni.
2013. április 25. 16:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
szegényt még holtában is bolygatják...valamilyen szinten igazat adok az édesanyjának, másrészt viszont had döntsék el a rajongók, hogy akarják-e látni az új formációt....
Charlotte Benning
2013. április 25. 17:07
|
|
RedArmyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.01.19. Hozzászólás: 312 Csatolások: 5 Azonosító: 23353 offline
|
ez már sajnos az anyuka részéről nem szól másról, csakis a pénzről és a hagyatékról...
Charlotte Benning
2013. április 25. 19:25
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
persze, ne menjünk republic-koncertre, utána meg vágjuk fel az ereinket tiltakozásképpen -.-"
Charlotte Benning
2013. április 25. 19:27
Idézet (leyla113 @ 2013.04.25. 19:25)
persze, ne menjünk republic-koncertre, utána meg vágjuk fel az ereinket tiltakozásképpen -.-"
Aztán még kösd is fel magad.
2013. április 25. 19:31
Valamilyen szinten meg lehet érteni az anyukát, hiszen egy szülőnek az talán az egyik legborzasztóbb, ha a gyermekét kell eltemetnie. De sztem a rajongók döntése, mit tesznek. Ha akarnak, elmennek, ha nem akarnak, nem mennek.
Charlotte Benning
2013. április 26. 00:17
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Teljesen megertem
nekem is rosszul esne, de ha a zenekar nem akarja abbahagyni, azt nem akadalyozhatja meg.
En is merges tudnek lenni, de vhol akar szep dolog is lehet hogy enekli majd mas a dalait, de nem is tudom mit mondjak, h melyik a helyesebb :/
En is merges tudnek lenni, de vhol akar szep dolog is lehet hogy enekli majd mas a dalait, de nem is tudom mit mondjak, h melyik a helyesebb :/
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.