Nyomorban él Justin Bieber nagyapja
2013. április 23. 22:04
KI ÍRTA EZT A HÜLYESÉGET????????JUSTIN NAGYON JÓ KAPCSOLATOT ÁPOL A NAGYAPJÁVAL!!!!MAJDNEM A NAGYSZÜLŐKNEK KÖSZÖNHET MINDENT!!!!SOKSZOR VAN OTT VELE A KONCERTJEIN IS!!!!NE HAZUDJATOK MÁR CSAK HOGY BEMOCSKOLJÁTOK!!!!!!!!!:@@
2013. április 23. 22:08
|
|
tresznerpattiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.30. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 199062 offline
|
Noku, igazad van!! én is így tudom!
2013. április 23. 22:12
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Noku @ 2013.04.23. 22:04)
KI ÍRTA EZT A HÜLYESÉGET??JUSTIN NAGYON JÓ KAPCSOLATOT ÁPOL A NAGYAPJÁVAL!!MAJDNEM A NAGYSZÜLŐKNEK KÖSZÖNHET MINDENT!!SOKSZOR VAN OTT VELE A KONCERTJEIN IS!!NE HAZUDJATOK MÁR CSAK HOGY BEMOCSKOLJÁTOK!!:@@
Akadj már le a nagybetűkről! Ordítasz itt feleslegesen, mint a fába szorult féreg. Aki kitalálta ezt a cikket, egy külföldi újságíró, nem pedig a fórum tagja. Jesszusom... gondolkozni szoktál?
Egyébként nem vagy Justin barátja vagy rokona, szóval te sem tudsz róla semmit, csak azt, amit az újságokban olvasol róla. Ami ugyanúgy lehet hazugság is.
2013. április 23. 22:16
Nem is tudom mi a francnak járok éide hol hazugságot látok róla. Be kell mocskolni mert világsztár. Majd ugyan ez lesz az öt langyiburgibuzival is és majd a kis 13-14 éves rajongók próbálják majd védeni őket. 17 éves fejjel próbálom elmagyarázni minden haternek hogy Justin nem szívtelen.Jön itt mindenki a TMZ-vel holott egy nagy kamu mert több sztárnak keltette a halálhírét. Justint is csak bemocskolják mert irigyek rá meg kell a pénz. Ha annyira tudni akartok róla mindent menjetek fel a facebook meg a twitter oldalára és kész. Így lehet az embereket átverni. Nemhiába mondta a töritanárom hogy az igazság az nagy szó. Vedd le az i betűt és rájössz mi is a mai világban a probléma.
2013. április 24. 00:06
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
Nem tudom ebbol mi igaz
en mar nagyon ovatosan hiszek el dolgokat.
En Justint nem ugy ismerem 'hallasbol, meg videokrol' h ilyen lenne...ha igaz, lehet nem volt jo a papaja hozzajuk v kitudja, de eleg furan hangzik ez az egesz..
En Justint nem ugy ismerem 'hallasbol, meg videokrol' h ilyen lenne...ha igaz, lehet nem volt jo a papaja hozzajuk v kitudja, de eleg furan hangzik ez az egesz..
2013. április 24. 00:17
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Itt kb a fél fórum tudja, hogy utálom ezt a gyereket. De a saját bőrömön tudom, hogy vannak olyan családtagok, akik egyszerűen képtelenek az életre, elvárják, hogy segítsenek rajtuk és ők meg nem adnak semmit. Aztán meg sajnálkoznak és beállítják magukat a szegény, elhanyagolt XY-nak. Nem kétlem, hogy ez áll az eset hátterében. Ennyire még ez a gyerek se lehet hülye...
Mellesleg durva, de nekem mindig is többet jelentettek az állatok az embereknél, így a családomnál is. Mert ők sosem fordítottak hátat nekem, nem rúgtak belém és tapostak szét, mint egy rongyot. Ellentétben néhány emberrel és családtaggal.
Mellesleg durva, de nekem mindig is többet jelentettek az állatok az embereknél, így a családomnál is. Mert ők sosem fordítottak hátat nekem, nem rúgtak belém és tapostak szét, mint egy rongyot. Ellentétben néhány emberrel és családtaggal.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 24. 06:23
|
|
xilencevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 210 Csatolások: 31 Azonosító: 155931 offline
|
Igaz ez a biber gyerek pofátlanul nagypofájú beképzelt kis **** de ezek nevetséges kitalálások
)) Ha elszívna egy cigit, akkor a fél net fel akarná akasztatni.
2013. április 24. 07:12
Idézet (Fan-ily6889 @ 2013.04.23. 21:05)
Amikor abban a korban voltam, nem is volt internetünk, úgyhogy azért meg kell hagyni, jó keményen nyomják a mai 10-11 évesek...
Meg amilyen hangnemben, stílusban írnak... Az se semmi... Azért kíváncsi lennék, Anyu, Apu mit szólna ezekhez, ha olvasnák a piciny gyermekeik megnyilvánulásait - ugyanis minden bizonnyal nem olvassák. Ha én ezt csináltam volna abban az időben, a 10 (!) kőkemény évemmel, szerintem egy akkora taslival lettem volna gazdagabb, hogy azt se tudtam volna, hogyan köszönjem meg... 
De tévé volt, csak akkoriban még nem ömlött az ember szemébe a sok szenny. Meg nem is néztem sokat tévét, inkább mentünk kirándulni, strandra, télen hógolyózni, szánkózni, stb. Meg velünk foglalkoztak a szüleink is. Jó, húgom még csak 18 éves, de ő sem egy elkényeztetett hülyegyerek. Talán mert nem úgy lett nevelve.
2013. április 24. 13:39
|
|
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4366 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline
|
Nem hiszem el, ami le van írva, sántít az egész. Először is, lehet, hogy Justin el van szállva magától, de szokott jótékonykodni, nem is keveset, erről szól a Pray c. dala. Pont a nagyapjának ne segítene?
Ez gyanús, csak be akarják feketíteni őt ismét.
2013. április 24. 13:47
Nem hiszem, hogy igaz, Justin sokat jótékonykodik, idegenkenek is segít, akkor miért nem tenné a saját nagyapjával?? Amúgy ha meg igaz, akkor lehet, hogy valami történt ami miatt nem segít, de ezt kétlem! <3
2013. április 24. 13:50
|
|
SmilerViviivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 196571 offline
|
Noku egyetértek veled.
2013. április 24. 14:23
|
|
janebiankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 42 Csatolások: 0 Azonosító: 192284 offline
|
Noku egyetértek veled. :|
2013. április 24. 14:34
|
|
Kontár Benceúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.14. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 196006 offline
|
Befejezhetnék ezt a hullámvölgy sztorit.( már végre)
2013. április 24. 16:26
Igen, mivel soha a büdös életébe nem foglalkozott justinnal. DE AMIKOR neki kéne valami akkor már rögtön botrányt csinál, jó isten-.-' egyébként ez a másik 'nagyapja' gyengébbek kedvéért..
2013. április 24. 17:06
|
|
biguszkaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 338 Csatolások: 0 Azonosító: 178685 offline
|
Adni kéne egy jó nyaklevest,akkorv talán megjönne az esze!
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 24. 17:50
|
|
GomezandBiebsúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 170914 offline
|
A nagyapját se érdekelte eddig Justin!
Ja és ott van a család többi tagja,aki ugyanúgy gazdag,ők is adhatnának neki pénzt vagy nyújthatnának segítséget! pl.:Jeremy(Justin apja) aki mellesleg ennek a George-nak a fia
Ja és ott van a család többi tagja,aki ugyanúgy gazdag,ők is adhatnának neki pénzt vagy nyújthatnának segítséget! pl.:Jeremy(Justin apja) aki mellesleg ennek a George-nak a fia
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.