Sylvester Stallone megerősítette, hogy Wesley Snipes szerepelni fog a Feláldozhatók 3-ban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Wesley Snipes máris filmszerepet kapott
2013. április 23. 13:49
|
|
Dorothy6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.11. Hozzászólás: 319 Csatolások: 306 Azonosító: 158072 offline
|
Ez aztán a fantasztikus hír.
Nagyon örülök, egyrészt annak, hogy Wesley hamarosan teljes mértékben szabad ember lesz, másrészt pedig, hogy ismét a filmes karrierjére koncentrál. Tegye is, hiszen nem kevés tehetsége van hozzá.
2013. április 23. 14:16
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Alig várom, hogy újra dolgozni láthassam az egyik legkedvesebb színészemet *-* Bármiben is fog szerepelni, az csak jó lesz, ha már Ő benne van
nemvagyokelfogult
2013. április 23. 14:26
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Idézet (Jolie_77 @ 2013.04.23. 14:16)
Alig várom, hogy újra dolgozni láthassam az egyik legkedvesebb színészemet *-* Bármiben is fog szerepelni, az csak jó lesz, ha már Ő benne van
nemvagyokelfogult
#DehogyisvagyTeelfogultfangirl.
Bevallom töredelmesen, csak a Penge filmekből ismerem Wesleyt, de az ottani karaktere mindent vitt. Szerintem nem rossz színész. Aggódtam kicsit amikor hűvösre került, hogy megfeneklik a karrierje, de örömmel látom, hogy nem lett igazam. Csak azt sajnálom h Sly törölte azt a bizonyos twittet, és sajtóközlemény hiányában nem tűnik MÉG hivatalosnak a hír. Remélem minél előbb kiadnak valami közleményt.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 23. 15:30
|
|
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9318 Csatolások: 38950 Azonosító: 186395 offline
|
Idézet (Pöttömke @ 2013.04.23. 14:26)
#DehogyisvagyTeelfogultfangirl.
Bevallom töredelmesen, csak a Penge filmekből ismerem Wesleyt, de az ottani karaktere mindent vitt. Szerintem nem rossz színész. Aggódtam kicsit amikor hűvösre került, hogy megfeneklik a karrierje, de örömmel látom, hogy nem lett igazam. Csak azt sajnálom h Sly törölte azt a bizonyos twittet, és sajtóközlemény hiányában nem tűnik MÉG hivatalosnak a hír. Remélem minél előbb kiadnak valami közleményt.
csakegykicsitvagyokfangirl-látnálamikorBeniciorólvanszó
Igen, a hivatalos megerősítés jó lenne, és azt sem értem, minek tweetelte, ha utána kitörölte, de engem az éltet, hogy egyrészt a Demolition Man (meg kell nézned) óta nagy haverok és mint a cikkben is írtam, már a The Expendables első részében is játszott volna Wesley, ha nem akkor pattan ki az adócsalásos balhé.
A Penge szuperfilm, de amiket kötelező megnézned, (és nem fogod megbánni:
- A pusztító
- Wong Foo, kösz mindent, Julie Newmar
- Gyilkos nap
- A rajongó (ebben szerepel a szuperdögös Benicio Del Toro is
És utána jöhet a többi filmje is
2013. április 23. 16:41
|
|
Cinzina*Crystal Light* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.15. Hozzászólás: 1441 Csatolások: 4663 Azonosító: 37030 offline
|
Na igen, a Demolition Man. Azt egyszerűen imádom.
Szerintem is kihagyhatatlan a Feláldozhatóakból, ha már az összes akcióhős szerepelt, Wesley-nek is kell...
Szerintem is kihagyhatatlan a Feláldozhatóakból, ha már az összes akcióhős szerepelt, Wesley-nek is kell...
1 felhasználónak tetszik:
Éowyn
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.