nekem nagyon tetszik,egyik kedvenc számom <3 oké,nem a legpörgősebb szám,de ez még csak az első számuk,szóval még nem olyan tapasztaltak...és szerintem első számnak meg nagyon jó!!

nem értem,hogy sokan úgy ítélkeznek felettük,hogy most hallottak róluk először... -.-" nem is ismeritek őket!ez egy nagyon jó banda,rohadt jó hangjuk van,mindegyikőjüknek!!!

azzal pedig ne vicceljetek,hogy homoszexuálisak,mert az egyik bandatag tényleg az,és nektek sem esne jól,ha kiröhögnének titeket,mert mások vagytok!!!ő felválallja és ezt inkább tisztelni kellene!!!attól még,hogy más,attól még ugyanolyan jó ember...sőőt!!!és a 1D-vel meg ne hasonlítsátok már össze őket...!!!én a 1D-t is imádom,meg a Union J-t is <3 Jcat is vagyok és Directioner is,mégis nem hasonlítom össze őket,mert elférnek egymás mellett,és mind2 banda nagyon jó!!!!és amúgy meg az,hogy a Union J azt mondta,hogy ők jobbak,mint a 1D,vagy hogy jobbak lesznek,ez hülyesééég!!!!!mert nem ezt mondták..hanem azt,h szeretnének olyanok lenni,mint a 1D,vagyis a oda akarnak eljutni,mint a One Direction,vagyis a 1D-t tartják példaképüknek,hogy ők is olyan híresek és nagyok akarnak lenni,mint a 1D,hogy ők is megtudják azt csinálni,mint a 1D!!!és ez nem bántás....különben is...a 2 banda nagyon jóban van!!

találkoztak már,és a 1D meg ad nekik tanácsot :3 és George-nak Harry mondta is,h ne vágassa le a haját,még akkor sem,ha hasonlít az övére(mármint ugye Harryére)!!!szval a 2 banda barátok!!

nem kell versenyezni,elférnek egymás mellett mindketten!!!! <3