Justin és Selena újra egy párt alkot — fotóval
2013. április 22. 15:16
én nagyon nagyon örulök és reméle hogy Justin ujra a régi lessz mellete
Hát... igen... jól csinálják. Drámáznak, h beszéljenek róluk. Marketingfogásnak jó, de undorító dolognak tartom.
A valódi zenészeknek nincs szükségük rá, hogy eladják a magánéletüket a médiának, kiteregetve minden részletet, és drámára sincs szükségük. Jussy és Selena már csak ezért sem valódi sztárok. Ők inkább celebek. Semmit nem tesznek le az asztalra, az állandó drámázáson kívül.
A valódi zenészeknek nincs szükségük rá, hogy eladják a magánéletüket a médiának, kiteregetve minden részletet, és drámára sincs szükségük. Jussy és Selena már csak ezért sem valódi sztárok. Ők inkább celebek. Semmit nem tesznek le az asztalra, az állandó drámázáson kívül.
8 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Charlotte Benning,
Fan-ily6889,
Miley-fan09,
Dorothy6,
Luckie,
Hayley.5,
Beyla
|
|
Nina 10posh tea drinker |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 5961 Csatolások: 2199 Azonosító: 191214 offline
|
Aha persze
Egyébként hány hónapos a kép 6-7?
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 22. 15:17
Örülök a hírnek mert szerintem édesek együtt, de remélem nem olyan szánalmasan intézik most a dolgaikat, mint ezelőtt !
2013. április 22. 15:18
grat.. sz*rt csinált a szájából seli , felőlem csinálnak amit akarnak, de ne rinyáljon egyikük sem hogy jajj megint megbántott meg a többi hülyeség.
2013. április 22. 15:19
|
|
Andika66F1 ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.26. Hozzászólás: 2120 Csatolások: 233 Azonosító: 139605 offline
|
Már unalmasak-.-""
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. április 22. 15:21
Jézuso Mária szent józsef..
Selenának már TELJESEN ELMENT AZ ESZE?? Volt képe ezek után vissza menni JB-hez.
OMG...jól elszúrták a napomat
De remélem, hogy Justin azért viselkedett így, mert Selena elhagyta. ÉS MOST MÁR ÉSZHEZ TÉRÍTI SELENA!!
Selenának már TELJESEN ELMENT AZ ESZE?? Volt képe ezek után vissza menni JB-hez.
OMG...jól elszúrták a napomat
De remélem, hogy Justin azért viselkedett így, mert Selena elhagyta. ÉS MOST MÁR ÉSZHEZ TÉRÍTI SELENA!!
2013. április 22. 15:25
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Fujj nagyon undorítóak o___o" Én tudtam, hogy megint összefognak jönni.
2013. április 22. 15:27
És most megint hónapokon át a Selena-Justin románc lesz a fő téma, pedig már épp kezdtem örülni, hogy kevesebb hír volt róluk. Erre minden kezdődik előröl! -.-"
2013. április 22. 15:28
|
|
anonymous_unicornúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.16. Hozzászólás: 44 Csatolások: 0 Azonosító: 200296 offline
|
bazzeg örültem, már örültem hogy kidobta ezt a meleg szarházit erre megint összejönnek-.- na a f.szom kivan
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.