Idézet
Rihanna napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője, de mit sem törődik azzal, hogy feltehetőleg káros szenvedélye miatt kellett lemondania már nem is egy koncertállomást a Diamonds World Tour névre keresztelt turnéjából egészségügyi okokra hivatkozva
Ez az infó honnan van?

Én úgy olvastam, hogy gégeszűkület volt ott a probléma.
De tudtam, hogy lesz erről cikk.
Amúgy ez nekem miért nem annyira meghökkentő? Azt tesz, amit akar, ez az ő élete. Az éneklésen és a turnézáson gyakorlatilag semmi dolga nincs...és azokon, akik nagyon is hangoztatják, hogy igénytelen, meg blablabla a munkássága, csak nevetni tudok. Valahol ez egy kultúra része, vagy egyesek életének része, valakin segít, valakit ellazít. És? Azt hiszem, hogy aki drogozni akar, az megteszi, annak ellenére hogy Rihanna rajongója vagy sem. Akinek van elég önkontroll, az nem kezd egyből heroinozni meg istentudja, milyen szerekhez nyúlni. Szóval az baromi nagy butaság, hogy aki füvezik, az fix, hogy durvább drogokhoz fog nyúlni. Ja: miért hirdetné a füvezést? Akkor tenné azt, ha mindenkit erre buzdítana úton útfélen. Én sehol nem hallottam/olvastam tőle hasonlót.
Ez a téma már nagyon túl van tárgyalva, asszem ezek a cikkek rosszabbak, mint a Chris-szel való kapcsolatáról szólóak. Túl sok az okos ember...hmm.
Amúgy az a rajongó milyen édes tortát küldött Ririnek.