Idézet (Beyla @ 2013.04.21. 17:01)
Egyébként az előző hozzászólásodban írtál olyat, hogy a BSB gáz. Én még a mai napig is nagyon kedvelem őket, és bár már ő felettük is eljárt az idő, de ezerszer ők, mint ezek a micsodák is? Vándí, meg bíbőr, meg szalonna gomez, meg májli szájrusz, meg ezek a mai zenei analfabéták, akik még kottából sem tudnak olvasni. A BSB jó zenét csinált a Never gone lemezükig bezárólag, mert azt a lemezüket karcosra hallgattam, de a This is us-tól kezdve a színvonal kezdett lefelé menni, és nekiálltak ennek a műanyag tucctucc zene gyártásának, aminek meg is lett a következménye: a népszerűségük csökkent, és nem kellett senkinek sem a tucat zenéjük.
Én személy szerint nagyon remélem, hogy ez a majom eltűnik végre, mert se tehetsége, se szimpatikus személyisége nincsen. Számomra nagyon erőltetett már az, amit a Sors társnőjével, szalonna gomezzel művel, ami már elmenne egy igazi mexikói szappanoperának, valamint a stílusa és a modora sem a legmegnyerőbb. Eddig sem volt nagy eresztés a gyerek, már anno sem értettem, hogy a tinédzserek mit zabáltak a Baby című slágerén, aminek a szövege maga a nulla, zeneileg sem igényel valami nagy erőfeszítést, a hangja meg olyan, mintha egy cuki nyolc éves elsős vagy másodikos kisgyerek énekelne. Előbb vagy utóbb, de minden tinisztár eljut idáig, és őszintén remélem, hogy ő is, a vándí is, és a többi diznis kreálmány eltűnik a süllyesztőben - ha így lesz, akkor pezsgőt fogok bontani!
Félreértettél. Nem azt mondtam, hogy a BSB gáz. Örülnék, ha értelmezni tudnád, azt amit írok, főleg, ha még csak nem is rejtjelezem. Azt mondtam, hogy harminc év fölött furcsa fiúbandát játszaniuk. Ez még huszon évesen oké volt, de most már igencsak érdekes, főleg, ha azokra a dalaikra gondoltam, amikre a koncertjeikre komplett koreográfiák épültek. Ezt most előadni már nem hinném, hogy hiteles lenne tőlük. Ettől a dalaik még jók, nekem is megvannak, és alkalomadtán meg is hallgatom.
Off: Ami pedig a stílusodat illeti, illetve ez vonatkozna mindenkire. Kicsit bántja a szememet, hogy egyesek mit nem mernek megengedni maguknak. Oké, hogy nem szeretitek valaki zenéjét, és ebből kifolyólag az embert magát se, de tartsuk már tiszteletben, MINT EMBERT, hogy nem adunk neki szebbnél szebb neveket, meg a jóég tudja milyen stílusban nyilatkoztok róla. Egyszerűen gyomorforgató... Az, hogy tisztességes kommenteket elszórva látok, akiknél az intelligencia megcsillan, igen kiábrándító. Én úgy gondolom, hogy a kultúrált viselkedés, megnyilvánulás alap dolog egy normális embernél, úgyhogy szerintem még mielőtt itt nagyon sokan nekikezdenének az írásnak, gondolják már át, hogy hogyan teszik ezt. Számomra igen kiábrándító, főleg, amikor ezt egy NEMtini teszi... tőlük meg amúgy sem várok sokat.
Én sem vagyok oda ezért a gyerekért, mégsem fröcsög a számból a nyál a szidása közben...